5

Idag har vi inte gjort så mycket jag & lillen. Vi klev upp, åt frukost sen for vi ut & lekte fram till lunch, sen vid halv 2 kom Annika & var kvar till innan tre sen efter de slockna lillen på soffan, ska väcka honom vid 16 tiden. Imorrn är de dagis som gäller för honom.

Anton längtar efter sitt syskon. Undrade idag hur lillebror (som han tror att de är) ska kunna komma ut. "Går din mage sönder då mamma?" Vad svarar man? Jag sa att lillebror kommer ut ur naveln :P hahaha !! Anton satt lääääänge och kolla ner i naveln och sa "jag vill att lillebror ska komma ut nu!!"
Ska bli spännande att se hur han reagerar då lillebror väl kommit till världen :)

Nä, nu ska jag plocka undan lite här i v-rummet sen förbereda middag, Korvstroganoff & ris. 

v40 (39+0)

Jaha, 6 dagar kvar? Vad tror vi om de då? De tror inte jag att de är, snarare 16 eller till och med 20, men kanske bada är max 20 kvar innan han kommer ut, så då har vi vårt syskon.
Typ alla jag vet som skulle ha samma datum eller efter mig får före mig, lite frustrerande, man blir ju så avis ;)

Magen verkar ha ordnat sig nu, dessa senaste två nätterna har jag inte alla haft ont i magen, SÅ JÄVLA SKÖNT!!! :)

8

Snart ger jag upp med min jäkla magjävel. Behövde inte alls vara uppe lika länge inatt, sammanlagt kanske 45min, men då vart smärtan så intensiv att jag kräktes. Hoppas på en ännu bättre natt inatt då vi kommer ha besök av mor & far hela helgen, kan väl få vara människa då i alla fall. Eller så kan väl fl lika gärna få starta??

9

Tänkte slänga in några rader innan sovdax.
Igår träffa jag ju läkaren utan vidare framgång & natten som var vart den värsta natten någonsin smärtmässigt, började 19.30 slutade 3.30... Så imorse vart de samtal till vår doktor, 1177 & förlossningen. De ända som vi kom fram till var att köpa Minifom & testa. Sagt & gjort, köpte Minifom kapslar & faktiskt peppar peppar, ingen magkramp ÄN. Magen känns mjuk & bra. Håll tummarna för en lugn o skön natt.

Imorrn kommer mor & far, wiii :)
Ser både jag & Anton fram emot :))))))
Natti!

Läkarbesök

Kan börja med att skriva att jag är riktigt besviken på Vindelns hc, jag fick vara där i 3 timmar (!!!!).. Skulle in 10.30 men kom in 11.40 sen skulle jag göra provtagning som dom gjorde 13.10 efter jag sagt till. 

Men de jag fick göra var att ta prover, ska även lämna ett avföringsprov... Gick o köpte alvedon som jag tänker ta innan sänggåendet för jag vägrar ha så ont som jag haft nu 2 nätter för doktorn gav mig inget...

10

Ännu en jävla dålig natt!! Vakna av o till från 00-02, vid 02 bestämde jag mig för att upp & kissa vilket även medförde att jag "kickade" igång min kassa magen & fick VÄRLDENS magknip, ville grina så ont gjorde de. Andra natten nu... Tur jag får träffa läkare idag, de här är verkligen inge roligt. Jag åt inget fika igårkväll för ville slippa kuta på toa halva natten men vart så ändå & nästan jobbigare då jag inte ätit .... 

Här vakna vi vid halv 7, nu leker Anton på sitt rum innan de är dags för dagis. Skönt att han får dit några timmar idag & leka. Fint väder är de också. Ja ska lämna han sen hem & duscha sen till läkarn sen sova tror ja tills Anton ska hem.

Bm besök 38+2

Dagens besök hos bm gick bra,
blodtryck 130/65, hb 117, socker 5,9, sf måttet hade ökat till 36 & hjärtljuden låg på 140 ca. Berättade dock om min extremt kassa mage så imorrn 10.30 ska jag träffa läkare så får vi se vad problemet är, eller få nåt för de iaf.
De var de, skriver väl imorrn efter besöket.

12

Jag & Anton har en dag nere hos farmor,  har varit här sen efter lunch. Härligt väder har vi också, solen är så underbar, man mår så bra & blir alldeles lycklig i hela kroppen :)

Magen fortsätter att vara kass, sjukt jobbigt men så är de... Helt sjukt hur lik denna graviditet är Anton. Skulle inte förvåna mig om fl startar exakt lika som Anton, 13 dagar över på kvällen :P haha :)

Kommer bli skönt att slippa magen snart, just nu är de jobbigt att ta på sig allt under midjan :P 

En liten uppdatering om läget, imorrn är de bm som gäller så skriver efter de besöket :)

v39 (38+0)

Förstår ni hur jävla fort tiden går? 13 dagar +- kvar, ganska säker på att vi får bebis om 26-27 dagar, säkert precis som Anton. De är nog med störtats sannolikhet att de är en pojke. Även inatt har varit en "springa-på-toaletten-natt"... Börjar bli ganska irriterande, men de är nog inget på gång. Hittade det här från samma dag då jag väntade Anton...

Fick springa på toa även där.

Sen har jag sedan i torsdags varit orolig, tycker bebisens rörelser har ändrat helt karaktär, känner inte många rörelser jämfört med tidigare men jag känner ju någon gång över dygnet, får ibland "puffa igång" & se. Men då hitta jag även de här från samma dag för 3 år sen. 

Jag gjorde ingen extra koll, pratade endast med bm över telefon den gången och vi fick ju en levande, frisk pojke denna gång så borde vara desamma nu. De blir ju trängre nu.

Skönt att de snart är över de här känner jag nu. Är spänd men samtidigt dödsnervös över kommande fl.

15

Värsta natten på länge, har varit så fruktansvärt dålig i magen, fått upp i panik 2 ggr och de är precis som att jag skulle ha magsjuka, som vatten som kommer ur kroppen (ursäkta för äcklig info). Vakna imorse & fick kuta direkt till toan & hann nästan inte, samma visa & efter en stund fick jag springa igen. När jag sitter i soffan hör jag verkligen hur de "sipprar" vatten i magen/tarmarna... Vad är de här??? ..nu fick jag springa igen ..... 


Till en helt annan grej. Duktiga killen har varit blöjfri sen 17 & hela natten utan olycka, ska se om han vill fortsätta med kalsonger & kissa på pottan men de tror jag. Ååå vad skönt med kalsonger sa han igår :P haha

16

Magen fortsätter att tömma sig, fått springa på toaletten ett x antal gånger under gårdagen och även idag har jag fått sprungit dit 3(!!) ggr hittils & då steg vi upp kl 7. Dock behöver de ju inte betyda ett smack, tror inte de gör de men man kan ju hoppas ;)
 
Nu har jag då min BB väska klar & bebisens, bara några ynka grejor jag skrivit på en lapp & vad Anton ska ha har jag med skrivit om de nu inte blir så att Annika kommer hit, beror ju lite på vilken tid de blir av. Men nu är då allt förberett.
 
Jag har kunnat sovit något bättre nu på natten. Jag har läst nyligen att man som gravid för undvika paracetamol, vilket finns i Alvedon, panodil bland annat, men de är de som får mig att sova bra, jag tar inte de varje kväll. Men känner jag att jag har ont i kroppen, främst är de ju ryggen så tar jag 1-2 Alvedon & då får jag sova som en stock mellan kissningarna under natten & de är skönt kan jag tala om. Sömn är viktigt!
 
Annars ska jag inte göra så mycket idag, de är sista dagisdagen för denna vecka för min grabb, tror han tycker de är lite tråkigt, eller både &, han tycker om att få ha mysmornar osv, men på dagis är de ju alla kamrater & grejer, nog för att han har miljoner grejer hemma men de blir som inte samma. Men tur att han får gå sina 3 dagar i veckan iaf, han skiner som en sol då han på morgonen säger "ska jag gå dagisen idag?" :)
Men något jag är lite irriterad över just nu på dagis är att de haft rätt mycket vikarier senaste tiden vilket har inneburit att de blivit mer fel med kläder osv.
De är ju så noga att vi ska märka kläder, skor, handskar, ja ALLT. Och de är vi grymt noga med, kanske inte att alla kläder är märkta men nästan alla, men ytterkläder, skor osv är märkt, allt i hopa. Imorse då jag skulle ta på Anton sina skor så ser jag att de inte är hans, de är lika dana svarta Kouma men med annat namn & en stl större. Så imorse på dagis fick vi börja med att byta skor för som tur var så stod Antons där, märkta & allt. För någon vecka sedan så försvann hans svara vinterhandskar, men då har han ett par blå lika dana samt ett par mindre extravantar i svart. Så igår då lämnade jag honom i sina blåa vantar & då jag hämtar honom så har han sina extra vantar på sig så jag tänkte att de blå hängde i torkskåpet men icket, spårlöst försvunna, antagligen satt dom på något annans barns händer, de skulle kolla. Kommer tillbaka nu på morgonen, ingen har ena kollat & inga vantar finns där så nu är BÅDA Antons vinterhandskar borta & båda är märkta, nu har vi ju mer handskar, tog dit 2 fodrade galonisar men ändå, jag ska inte behöva köpa nya handskar för att dagis är ouppmärksam och inte läser i handskar, kläder & skor speciellt då allt är märkt & de ska inte vara några konstigheter ...
 
Har  hänt att jag kommit dit & han inte ens har sin egen overall, då hade han & en annan pojke varandra & den andra pojken är 1 år äldre än Anton, ni kan ju tänka er att overallen var lite tight på honom & stor på Anton osv & även denna gång var BÅDAS overaller ordenligt märkta ...
Klagar aldrig annars men då de gäller att de försvinner märkta grejor då blir man lite irriterad faktiskt.
 
Nä ni, nu ska jag på ica & köpa sallad åt min käraste & åka med på hans jobb.
Ha en bra dag ! :)5

17

Känns som att de är dags att packa klart min bb väska & Antons väska, bebisen är redan klar. Haft en konstigt tryck neråt sen igår, fått sprungit massvis på toaletten & tömt magen. Mår även lite kasst, typ illa men samtidigt inte. Blir nervös. Tror inte de är på gång nåt men tänk om liksom ... Iiiiiiiiih...

18

Snart bara 2 veckor kvar till beräknat :P 

Just nu sitter jag i soffan & har en lekande Anton runt mig, vi ska snart iväg på dagis. Tandborstning & påklädning kvar, men de tar vi vid 8.15 typ. Har ju bara 2 min till dagis (5min med Anton typ). Så vi behöver inte ha någon brådska.

Vad har jag för planer idag då? Ska kolla om de finns tvättid, då ska jag tvätta sen ska jag ta dammsugan ett varv & plocka ihop på Antons rum. Ska få bort de på fm så kanske jag kan ligga & bara vila sen innan hämtning av Anton igen. Men jag ser väl vad som hinns osv, behöver ju inte överarbeta :P 

Nä mysa lite med min gos innan vi ska dona med de sista :)

v38 (37+0)

Här ligger jag vaken kl 3.45, har varit vaken sen 3, sen har jag hunnit varit uppe & kissa 2 ggr sen jag somnade vid 21 tiden... Hoppas jag kan somna om ännu en gång innan de är morgon. Nu börjar de bli jobbigt med den rubbade nattsömnen, riktigt jobbigt... Men hellre vaken 3 än som de två tidigare nätter då jag legat vaken mellan 1-3 ....

Från och med nu kan jag säga att min bebis är då färdigbakad i alla fall, sen när den behagar komma är en annan femma. Gärna innan 39+6 eller på dagen denna gång, men de tror jag inte .. Den natten Anton föddes var de fullmåne & myten säger att de är fler vattenavgångar & värkstarter vid fullmåne. Jag tippade själv på att bebis kommer den 18 Apr. Men såg nu att de ska vara fullmåne den 15de April så säkert kommer syskonet då, 10d över. Tror vi räknar på de ;)

Nä, nu måste jag lägga mig mer på sidan för nu mår jag illa (ännu en problem på natten, har till o med fått lite halsbränna) ... Håll tummarna att jag får sova från 4.30-7 iaf ... Natti!

23

Dagarna rullar på... Sista dagisdagen för denna vecka. Ska iväg på dagis vid 13 tiden idag för utvecklingssamtal, spännande :) 

Har inte gjort många knop denna dag, hunnit varit på affären & inhandlat lite nödvändigheter. Nu funderat jag på att ta en låååång dusch. Hade tänkt duscha med Anton ikväll men han får bada själv, ganska skönt att duscha i lugn o ro :)

24

Då är lilleman på dagis & frukosten intagen, nu har jag haft sovrummet på vädring så där ska jag ägna min tid nu fram till lunch iaf, ska städa, rensa o dona. Kolla tvättid & sånt där roligt vardagsgöra :)

Min plan för de kommande 2 veckor är att få klart de som jag vill få klart innan bebis kommer. Känner mig långt ifrån "klar" denna gång.. Som första graviditeten då kändes väl allt klart i v32 typ :P haha

Näst sista bm besöket?

Ja, idag har jag varit till bm. For dit direkt efter dagislämningen.
De gick bra, allt såg bra ut. Hb 117, 4,1 i bl. socker, 120/70 i bl. Tryck.
sf hade ökat till 35 & hjärtljuden låg mellan 140-145 ungefär. Vi sammanfattade graviditeten idag, pratade lite om fl, amning osv. 
Sen fick jag veta att i detta landsting så är inte igångsättning förrän 42+5 eller om de var 43+0 ... Omg, hoppas verkligen bebis kommer ut typ som
Anton isåfall runt 41+5 :P 

Ja de var väl de. 
Ska skruva isär spjälsängen också & ställa i garderoben. Har ju köpt en stor vagga, en hög, på hjul som kan användas fram till 5-6 mån så då kommer bara spjälisen stå & ta plats. Men de blir kvällens projekt. Annars har jag varit o handlat på både ica & Konsum, bytt Antons vantar som jag köpte igår för dem var olika i resåren, ätit lunch, plockat uran rentvätt & ren disk, har även rensat kylen & putsat fönstren här inne i vrummet.... Jag som tänkte hinna vila också men nu ska jag hämta Anton om 20 min så de går bort ... Har tagit med mig mellis i skötväskan ifall han inte vill gå hem direkt också :)

Ha en bra dag! :)

26

Denna dag har gått fort fort fort tycker jag. Allt har som gått i ett tycker jag.
Vi steg upp närmare 8-8.30 jag & pysen, då vart de soffmys & frukost. Sen dona jag på inne & han lekte fram till lunch, så åt vi sen for vi ut kl var typ 12 då, vi rände runt med hink & spade & plaskade i alla vattenpölar & klättra i alla snöhögar. For in på klädaffär också & köpte ofodrade galonvantar, blir så varmt med de fleecefodrade nu då de är typ 6-7 grader varmt på dagen så då är de bättre med ofodrade & fingervantar under tycker jag :P 




Sen hade Anton tid hos tandläkarn 13.50 så gick dit vid 13.30 så han skulle få leka av sig innan. Tandläkarbesöket gick jätte bra, pysen var så duktig & tänderna fick G 👍 


Efter tandläkarnbesöket så åt vi mellis ute & gick långpromenad, fick se både ett tåg & massa annat :) De är verkligen JÄTTE härligt att vara ute med Anton, då är vi sällan oense. Sen vid 15 tiden fick vi hem på pinkpaus för mamma sen vidare på affären & handla några prylar för att sedan fara hem igen & göra mat vilket vart hemmagjord potatismos & ugnsfalukorv :)

Efter maten vart de bad & dusch för mig & liten sen har vi lekt & för en halvtimme sen vart se kvällsfika & tandborstning och sen har vi myst framför Dora & Diego sen dess & nu somna han då ska bära in han till sängen :) Ska förbereda inför dagis imorgon också så de går smidigt. Efter lämningen ska jag till bm, har tid kl 9 så de blir bra. Näst sista besöket skulle jag tro nu :)

Så skriver imorrn hur de gick :)

v37 (36+0)

Då vad vecka 37 här, nog börjar de vara nära nu :) Spännande! Vill att tiden ska rusa lite mer, orkar inte med krämpor.
Sen är jag lite brydd över kommun. Jag hörde mig efter om hur mycket Anton för vara där under grav. penning & hennes svar var att 15h/v gäller... Känns fel, flera andra kommuner där får du ha de tider du själv skulle jobbat, dock inte längre än den andra föräldern jobbar. För jag kan ju tycka att grav. penning  = sjukskrivning. Jag är ju hemma för att jag inte klarar av att jobba mera för att kroppen inte pallar. Men jag ska då klara av att ta hand om barn? De är ju inte därför jag är hemma om ni förstår. För när du är sjukskriven får du ju inte ha barnen hemma för fk, så varför skulle man få de nu? .. Jag ska faktiskt ringa hon som sitter på kommun för tycker de känns fel.. Men de är då inte de första som är dåligt med dagis här. Dem har inga skillnader heller mellan avgiften på 15h barn & heltid, är inte de också grymt konstigt? ... 

Jaja, i övrigt mår jag som tidigare. Ont lite varstans annars ok. Längtar till att detta är över är väldigt stark :)

28

Kl 04.00 & jag har varit vaken i kanske 30min, vart tvär pigg... Mår lite illa dock... Somnade med värmefilten, hur skönt som helst, all värk borta. Men nu vågar jag inte ta den för är rädd att den börjar brinna. Förut då jag somna med den så skulle Nicke stänga av den då han la sig men nu har jag ingen så då får de vara .... Man kanske skulle ta med filten på bb istället för vetekudden sååååå skönt!!! :P 


Idag har vi bara 10% kvar... Hoppas mini tittar ut på "rätt" datum...
Nu försöka sova igen. Natti!

29

Att få från att jobba till mammaledig igen de är inte mindre krävande iaf, fy fasen vad trött jag blir om dagarna, visserligen preggo nu men ändå... Blir något annat nästan vecka då lilleman är på dagis 15h. Sen omställning också att Nicke nu är borta mån-fre 7-16... 
Sen åter igen till klagomålen men min bajs rygg, på dagarna då jag kommit igång så är se ju hyfsat men som nu på kvällen. Jag har lagt mig men ryggen värker hela hela tiden & tidigare ikväll fick jag sendrag i ryggen o DE var INTE skönt kan jag lova ... Villattdettaskavaraövernu!


..

Dagarna går så fort, nu är denna snart över. Jag ska då gå & kvälla snart, är så otroligt trött.

Ikväll har jag en sån kväll att jag vill bara att vi ska vara i mål, att de är dags & föda barn. Känner mig lite less, så är jag helt istället på att gå över men hoppas hoppas hoppas att jag får på bf, helst ngn dag innan...

31

Idag är de på pricken 1 månad kvar :) Wiiie!
 
Jag är ingen morgonmänniska, kommer oftast igång & stöka på & städa på kvällstid. Men de gånger jag kickar igång mig själv på fm då jäklar går de undan & mycket hinns med att göra & de är riktigt skönt. Jag har donat så jag vart alldeles svettig så nu har jag tagit mig en välförtjänt dusch, sen blir de att klä på sig sen ska vi väl inta lite lunch jag & pysen för att sedan ge oss ut en stund & leka. Farmor kommer runt halv ett, ett tiden & ska sitta med Fjanton medan jag är hos tandis & lagar tänder.
 
Kan ju skriva om mitt besök på specialmödravården igår. Jag var ju in på ett tillväxtultraljud & allt såg bara bra ut. Bebis väger just nu 2922g vilket gör att den ligger på +10,6% över "normalkurvan". Denna vikt är ungefär vad bebisen ska ligga på i början av v38 fast jag är ju i början av v.36. Så hon trodde att om jag går 40v hamnar bebisen på en vikt på ca 3800g & går jag över som med Anton blir de ungefär som honom 4,1-4,2kg någonting. Så de känns ju bra att den inte är större än Anton :) Och självklart hoppas jag på att föda då de gått 40v & inte 42 :)
Dem kollade ju även flödet i navelsträngen, vilket var jätte bra. Bebisen ligger som bm trodde, med huvudet neråt, ryggen mot vänster sida, rumpan som mitt uppe åt höger sen ligger den mest och sparkar med fötter & knän mot höger sida.
 
Nu längtar jag verkligen mer än någonsin, de vart som ännu mer verkligt igår på nåt sätt & då doktorn sa de att "då kommer du tillbaka på några veckor igen då" ..fast då under andra förhållanden då såklart :) Börjar bli lite nerviiiiis! :)

31

Idag är de på pricken 1 månad kvar :) Wiiie!
 
Jag är ingen morgonmänniska, kommer oftast igång & stöka på & städa på kvällstid. Men de gånger jag kickar igång mig själv på fm då jäklar går de undan & mycket hinns med att göra & de är riktigt skönt. Jag har donat så jag vart alldeles svettig så nu har jag tagit mig en välförtjänt dusch, sen blir de att klä på sig sen ska vi väl inta lite lunch jag & pysen för att sedan ge oss ut en stund & leka. Farmor kommer runt halv ett, ett tiden & ska sitta med Fjanton medan jag är hos tandis & lagar tänder.
 
Kan ju skriva om mitt besök på specialmödravården igår. Jag var ju in på ett tillväxtultraljud & allt såg bara bra ut. Bebis väger just nu 2922g vilket gör att den ligger på +10,6% över "normalkurvan". Denna vikt är ungefär vad bebisen ska ligga på i början av v38 fast jag är ju i början av v.36. Så hon trodde att om jag går 40v hamnar bebisen på en vikt på ca 3800g & går jag över som med Anton blir de ungefär som honom 4,1-4,2kg någonting. Så de känns ju bra att den inte är större än Anton :) Och självklart hoppas jag på att föda då de gått 40v & inte 42 :)
Dem kollade ju även flödet i navelsträngen, vilket var jätte bra. Bebisen ligger som bm trodde, med huvudet neråt, ryggen mot vänster sida, rumpan som mitt uppe åt höger sen ligger den mest och sparkar med fötter & knän mot höger sida.
 
Nu längtar jag verkligen mer än någonsin, de vart som ännu mer verkligt igår på nåt sätt & då doktorn sa de att "då kommer du tillbaka på några veckor igen då" ..fast då under andra förhållanden då såklart :) Börjar bli lite nerviiiiis! :)

Jan William Anton ❤️

Åren går så fort så man får barn som förgyller ens vardag. I år fyller min lilla mini 3 år & ska snart bli storebror.
Jag är så otroligt stolt över vilken fin liten människa han är som sprider sån glädje omkring sig.
Han har utvecklats så mycket & fortsätter göra de för var dag. De är så roligt att vi nu kan diskutera med varandra, han har frågor, funderingar, svar på mina/våra frågor och är ofta väldigt omtänksam. Nu då jag väntar barn så har jag fått riktigt ont i höften & Anton är så gudomligt snäll, då vi leker & han ser på mig att jag får ont så frågar han snällt "har du ont mamma" "ska jag hämta bältet", så hämtar han mitt foglossningsbälte så vi kan leka vidare. Ikväll då jag satt och lekte med honom på rummet så tyckte han att han skulle hjälpa mig att ta mig strumporna "de blir skönare då mamma". Jag älskar att vara utan strumpor & brukar även ta av Antons på kvällen då vi sitter i soffan & brukar själv säga de där orden. Barn tar efter så mycket.

Sen är Anton jätte duktig att så fort han ätit eller fikat så går han på badrummet & tvättar händerna & munnen, sen kommer han med VÄRLDENS största leende & säger "jag är fin nu". Min son är den bästa son man kan tänka sig, helt underbar.

Får beröm från dagis också att han är en sån bra kompis. Eller fröken jag pratade med sa "Anton måste då vara en riktigt bra kompis, han får leka & blir inbjuden till lek av alla barnen" De känns riktigt bra som mamma att höra. Då vi lämnar Anton på morgonen så är de en flicka som alltid kommer & ropar Anton & kramar om honom om hon är där. Den lilla tjejen heter Alice, hennes storasyster heter Stina & går också där och dom leker Anton jätte mycket med :)

Min stora fina älskade Anton ❤️

Klagomål

Nu tänker jag klaga, fan vad min rygg gör ont ikväll & min höft bränner & värker. Har lindrat med min värmefilt under kvällen, men de gör nästan mer ont så jag ligger/sitter & vilar men står jag för mycket här höften skit ont... Man får den här känslan att man bara vill gå i säng o sova, så lägger man sig o inser att de gör lika jäkla ont där & kuddar & täcket måste in mellan knäna & endast sidoläge & helst bara åt hö så man kan vakna mitt i natten av en död arm som hamnat i kläm & fått blodbrist, sen upp & pinka 2 gånger på de..... Längtar till April extrajävlamycket just nu!

v36 (35+0)

34 dagar kvar till beräknat idag, tiden rullar. Dock något långsammare nu då man är hemma, men ändå hyfsat fort får jag väl säga :)
Har inte så storslagna planer i veckan, men de som kommer bli mest spännande är att vi på tisdag ska på tillväxt ultraljud, ska riktigt roligt att höra en viktuppskattning på lillfisen :) Tänk att om 2 veckor så vår lilla bebis färdigbakad sen dröjer de inte länge innan vi får träffas max 7 veckor bort :) Längtartilltusen!!
 
Har börjat packa BB-väskan nu iaf, de mesta ligger där, bara lite som fattas :)



 
 

RSS 2.0