LCHF

Nu måste jag banne mig ta tag i vikten, de här går inte.... Har mina "innan-graviditeten jeans" liggandes i byrån, jag vill i dom!!! De är mitt mål!! Har ett par ljusa typ baggy jeans, dom ska jag i!!

Har läst nu om LCHF, verkar vara ett bra alternativ, äta sig mätt utan kolhydrater och man behöver inte hålla på och räkna utan äta måttliga mängder tills man blir mätt, lagomt mätt...

Jag hoppas de kan vara rätt alternativ för mig, jag vill de här! Jag vill känns mig snygg, kunna köpa kläder som är snygga och sitter bra. Just nu har jag INGET och då menar jag INGET ... Kan inte ha några av mina kläder, går runt i samma o samma och tvättar som om vart annat. Resten ligger orörd i byrån.

Snälla låt mig klara detta, jag vill inget hellre än att gå ner i vikt... ca 20 kg och jag kommer nog kunna ha mina jeans men efter de vill jag helst ner yttligare 30-40kg, helst 40kg så klart. Men första målet är 5kg. Jag vill detta, låt mig klara de !!!

Redo för höst & vinter?

Har börjat kika lite kring ytterplagg skor inför hösten vintern.. Är ju dags nu och snart ska pysen inskolas på dagis, 6,7 & 10 har vi inskolning...
 
De som vi har just nu är:
- Regnställ
- Överdragsoverall
- Fleecebyxor
- Vinteroverall x2
- Vintermössor
- Handskar x2
- Helly hansén underställ
- Stickad tröja tjockare & en tunnare
- Gummistövlar
- Fingervantar
-Långkalsonger
 
Så de som måste inhandlas är:
- Vinterstövlar
- Stickade sockar (som jag ska be Annicka sticka 2 par :))
- Fleecejacka
- Vinterhandskar
- Höstmössa
- Vinterjacka (som kan användas till & från bilen till ex.)
 
Vad är de mer då mån tro?
Har garanterat missat något....
 
Ska sätta mig ner och skriva ner tills vi ska till stan :)
 

värkar

Jaha, då var de måndagkväll, dagen innan Antons 1 års dag.

Vid denna tid förra året satte värkarna igång och kl 07.07 kom världens finaste pojk till världen. Jan William Anton Kvick, 4250g tung & 52cm lång, som vi hade väntat på dig. Han är verkligen den bästa lilla människan i livet! Älskar min lilla pojke! <3


Har tårtbotten på svalning så snart ska den fyllas, men ska ta och göra chokladbollar under tiden för de jag gjort tidigare var så fula :)
Men innan de ska jag plocka undan i hallen... Kan inte vara uppe för sent för jag ska upp och jobba imorrn, 7-12 så ska upp kl 6 :)

Ha de bra kära vänner! :)

Ellos shopping

Har insett att pojken har mycket tröjor i 80,86/92 alltså han storlek som han har nu men inte lika mycket i byxväg... Så nu sitter jag och kikar på Ellos.se och har hittat 2 fina set med både tröja & byxa, en 2-pack sweatshirtbyxor samt en vinterjacka han kan ha från o till bilen typ som jag vill beställa... Har 40% på dyraste varan vilket vart jackan, skit bra sen handduks set på köpet sen kan man välja några x-tra för 69:- så allt detta med frakt vart 737.50.. Inte så pjåkigt tycker jag! Men har inte beställt än som den velpuppa man är, men ska kika lite till överallt innan :)))

Dålig bloggare

Jag har kommit i en svacka, en dålig svacka.. Jag bloggar INGENTING.. Skit tråkigt!! Jag ska inte sitta här nu och skriva att jag lovar att börja skriva igen, eller ja,, jag lovar att börja skriva men kanske inte dagligen från och med idag...

Men känner nu att de vore skönt.. Har varit dålig på att dela med mig av bilder på allt i livet. Speciellt min lilla kille som nu fyller 1 år på tisdag.

Ska försöka blogga med från mobilen då jag mest sitter med den, men tycker att de är jobbigare. Vill skriva fort och de går ju inte lika fort på mobilen som här... Dock har jag alla bilder där :)


Nä ni, kika lite mer på nätet sen kvälla. Har peppsen här, de firar Anton i förskott. Han har fått JÄTTE bra grejor :)

Tjingaling!

RSS 2.0