Försovning

Guuuud!! Jag har inte försovit mig sen gymnasiet vad jag kan komma ihåg, tills idag.... Efter att ha jobbat delad från 7 till 21 igår så skulle jag idag börja samma tid o jobba samma tur. Jag vaknade av att klockan ringer (jag tror att de är alarmet, fast att de ringer ovanligt högt) på mobilen står de hemtjänsten, tanken som slog min hjärna var genast NEEEEJ!! Då jag svarar så är de Lotta på jobbet som frågar vart jag är? Jag fick bara ur mig, jag har försovit mig!! Hon sa kom när du kommer, hon berätta i efterhand att hon trodde att jag var vaken, men de var jag inte. 07.15 ringde Lotta, 07.21 var jag på jobbet alltså 6 min tog de för mig att kliva upp, kissa, klä mig, borsta tänderna, sätta upp håret och ta på mig pannbandet + ytterjackan och gå till jobbet 6 MINUTER!!!!

Jag var nog inte helt klar i bollen på hela morgonen, hela dagen blir konstig då de händer nåt sånt här eller nåt liknade.... Jaja, jag vart då inte försenad i mitt arbete o de var ju huvudsaken :)

Imorrn får jag sova liiiite längre, börjar 11 :) Skönt, sen är jag ledig tis o ons så på tisdag blir de iaf städning, känner att de verkligen behövs..

Imorrn börjar Nicke utbildningen också, bussen går 06.45, skönt att han inte behöver fara allt för tidigt. Men nu till de dumma, bussen hem den som går förbi Vindeln går 19.30 från Lycksele o Nicke slutar 16.30.. Så Nicke får ta bussen som går direkt till Umeå som ej far in i Vindeln den går 17.00 från Lycksele men då måste jag hämta honom i Tvärålund o de tar 20min dit o 20min hem, de SUGER!!

Nu ska jag fortsätta kika nätet lite sen sooooova!!! :)

Godnatt!

slingor

Har jobbar idag 11-16 sen direkt hem och betala räkningar sen hopp i bilen och iväg till stan.
Vi var in på bil tema och köpte nya vinrutetorkare, sååå skönt att kunna se genom rutan. Sen for vi och åt på subway sen vart de ica maxi för stor handling, vart massor med mat!!! :) Så skönt att in och vrål handla, de blir ju så mycket billigare också att handla i Umeå än i Vindeln när de gäller att stor handla.

Har även gjort slingor i håret, men de är ju lite svårt att dra ut håret ur hättan själv så Nicke fick hjälpa till då de kom till bakdelen av huvudet :)) Ska nog köra en omgång till men inte fören om en vecka eller så :)

Bjuder på en bild på min duktiga och hjälpsamma älskling! :) ♥







I rymden finns inga känslor

Den tog vi också och såg igår kväll, de var en sån film man blir så glad av, man sitter och ler :)) Så de var bra.

The tourist var bra den med, men kommer nog måsta se om den, satt och halv plugga samtidigt så såg som inte vissa delar :)

Nu ska jag snart iväg på jobbet, börjar om 6 min. Sen då jag slutat vid 16 blir de att åka in till stan och stor handla mat :)

Ha en bra dag!

The Tourist

Ikväll ska vi se denna film, The tourist. Den verkar ruskigt bra! :))
Blir även en massa plugg, puh! Men måste ju ha en klar inlämningsuppgift att skicka in på fredag.





Vecka 14 (13+0)

Idag har jag gått in i vecka 14, veckorna passerar jätte fort :)

Du är i vecka 14.
Du har gått 13 fulla veckor och 0 fulla dagar (v13+0).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Tis 2 aug 2011
Du har 188 dagar kvar till beräknad förlossning


Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka. De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.

Längtar till man börjar se magen, lär ju dröja ett tag i och med att jag redan har x-tra kilon på magen men längtar till tusen!! :) Och till ultraljudet, ska bli spännande!!! :))

                                                                                                                                                


a kind of funny story

Sitter och kollar på en rolig och helt ok film - a kind of funny story.

De gick bra att jobba ikväll, de rullade på riktigt bra. Har väl inte så mycket att skriva om ikväll egentligen.
Har tagit mig lite fika nu trots att klockan snart är 23, de skiter jag i, jag är hungrig :)) 2 mackor med skinka o gurka, mums!


Nä, nu se klart filmen sen blir de nog att sova. 1½ timmes jobb dag väntar imorrn, nästan löjligt haha! Men ska plugga och tvätta också så fullt upp ändå :)

                                                                                                                                           


Tiden går fort

De var mitt fel igår, jag hade missat att skrivit in i kalendern att jag skulle jobba. Men de var ingen fara, tack vare mig har en ny regel kommit. Den som börjar kl 18 har först ett ringbesök till larmtelefonen, man ska berätta vilken mobil man tagit och på så sätt ser man att alla kommit. Lite pinsamt att de var på grund av mig, men de var ju en bra ny regel :)

Tiden går verkligen fort tyckte vi fick plus på stickan bara förra veckan typ, men imorgon går jag in i vecka 14 :) Känns konstigt att säga att man är i fjärde månaden då man inte varit på UL eller lyssnat på hjärtljud än, de känns som inte så verkligen.

7 feb ska jag tillbaka till barnmorskan och ta blodprover m.m vissa gör allt på inskrivningen men så är de inte här uppe. Ska fråga henne om jag kan få höra hjärtljuden. Vissa vill inte eftersom att de kan vara svårt att hitta o höra och då kan man ju bli orolig, men de flesta hör i vecka 15, får se. Ultraljudet är inte fören 7 mars annars och då får man ju se de lilla livet :)


Här är gravtestet som jag tog den 29/11-10 :)


Nu ska jag fortsätta se lite tv innan jag ska iväg och jobba, börjar 15.30-21. Uppdaterar mera ikväll.


Klockan mitt i natten

Klockan är 2.20, helt otroligt. Har typ halvt vänt på dygnet o de är inte kul, iaf inte när man ska vända tillbaka :) nu ska vi sova iaf, Nicke klagar över sitt onda ben han, han borde kolla upp de men ringer ju aldrig o beställer tid. Har typ haft så i flera veckor, till o med långt före Jul. JaJa, godnatt på Er igen! :)

Grubblar

Har nu suttit och grubbat en massa hela kvällen. Kl 20.30 ringer en arbetskamrat på hemtjänsten och frågar vart jag är. Så klart svarar jag hemma och får till svar VA?!?! du jobbar ju ikväll 18-22? Kollade i almanackan och där står de ingenting, har inte skrivit nåt förutom 11-16 som personlig assistent och jobbar jag där så brukar jag inte ta på mig mer. Har inte kvar mail från chefen heller där hon skrivit turerna eftersom att jag alltid skriver av till kalendern och är skit noga med de.. Jaja, finns inte så mycket att göra. Antingen har jag missat att skriva upp de eller så har chefen lagt in fel. kan ju hoppas på de sista. Får ringa henne imorrn och kolla.

Men de jobbiga är ju att man sitter och grubblar och grubblar. Tänker "tänk om de är jag som missat", då kommer jag ha SÅ dåligt samvete. Men som sagt får se. De jobbiga var ju att arbetskamraten ringer 2½ timme efter att jag isåfall skulle börjat, och då satt jag hemma i soffan tillsammans med sambo och gäster och har filmkväll.

I alla fall så har vi Madde O här fortfarande, vi ser love and other drugs :) Ska väl snart krypa ner i sängen så fort denna är över, skönt ska de bli. Ska sova som en tok imorrn!

Lägger ut en sexig bild på Madde, hon kommer bli SÅ glad ;)



Godnatt folket!

Måndag

Guuud vilket skönt väder de varit idag! Har jobbar som personlig assistent mellan 11-16 idag så har varit ute lite grann i alla fall i friska luften. Men annars på förmiddagen vart de bara att fika o göra sig i ordning för jobbet och nu då jag kom hem så gjorde jag köttfärssås och makaroner och nu sitter jag här och kommer troligen att spendera kvällen här.

Imorrn blir de jobb också fast på hemtjänsten 15.30 - 21 så då har jag hela förmiddagen till att plugga, pluggar till undersköterska på distans :) Blir mycket jobb denna vecka, ons 13.30-16, tors 11-16, fre 11-16, lör 7-21, sön 7-21 o mån 11-16, puh! Så måste nästan få klart inlämningsuppgiften imorrn eller ons kväll för den ska vara inne på fredag. Men de går ju ganska fort då man börjar.

Tänkte jag ska lägga ut en bild på Bertil, han myste med mig i sängen igår kväll, han är så söt!




Nu ska jag fortsätta se lite på filmen som Nicke slagit igång :)


Välkommen till min nya blogg!

bloggstart för dene.blogg.se


RSS 2.0