Härlig dag

Dagen har varit skoj, känner mugg trots endast ca 3 timmars sömn förra natten... Kunde inte sova, somna kring 02 o lillskiten villa upp 05, de händer verkligen aldrig, men självklart då jag sovit lite...

Simone, Mattias o Ian kom runt halv 12 så grabbarna gick hem o jag i Simone på myspysen och de var skoj sen hem och umgås, åt, var ute osv riktigt trevligt.

Imorrn blir de stan! :)



Glömt bloggen

Hade totalt glömt bort att jag hade en blogg..

Har dock inte mkt att skriva nu, skriver ngt imorrn istället...


donat på

Har tjoat på nu hela kvällen sen Anton somna där vid halv nio, så i två timmar.. Hua, inte underligt att jag är trött.

Har donat på i tvättstugan, hade ju tvättat alla kläder som jag fått till Anton, hade fått 2 kassar.. En på mammas jobb gav mig en samt en på min systers jobb gav Sandra och då hade hon även lagt i killkläder som då jag fick. Jätte bra kläder! Så nu är allt de tvättat... Sen har de plockas överallt.

Såg även att jag skulle behöva torka av golven men de får bli en annan dag :)


Har även suttit med skolarbete, har tänkt göra klart uppsatsen helt imorrn senast fredag så slipper jag tänka på de under helgen.

Imorrn kommer även Simone och Ian och hälsar på, skojsigt. Undra vad man ska bjussa på, har ingen aning faktiskt :) Hittar väl på nåt! Får se när Anton vaknar och så, så får vi se om vi går och möter upp eller hämtar med bilen, men då ska jag sätta in den gamla barnstolen också så får Ian sitta i den :)

Nä ni, ska nog ta och borsta tänderna nu jag och krypa till kojs, pilla lite på IPaden och kika nätet innan jag somnar, blir finnemang de!

See ya!

Bullar

Snart ska jag och Anton fara iväg till moster Tessa. Vi var där igår med men nu ska vi dit ikväll igen. Hon skulle baka bullar nu på em/kvällen så ska provsmaka ;)

Fick inte tag i lägenhetakvinnan får hoppas på att jag får de imorrn.

Lite bilder


"%#¤%¤&¤%

Känner bara att jag måste skriva av mig, har så sjuuuuuukt mycket jag måste jag göra.

För de första måste jag plugga, plugga, plugga. Helst skulle jag behöva göra ifrån mig de mesta, skulle vara nice att göra ifrån sig i för tid. Bra också om vi ska flytta.

Jag skulle behöva vrålstäda hemma, rensa och kasta/skänka saker, men hur fan ska jag hinna ????

Lilleman är vaken mesta delen av dagen och han är överallt och ingenstans, kan inte lämna honom ensam ståendes någonstans utan måste då vara beredd bakom honom, han har blivit jätte duktig på att ställa sig/stå/sätta sig från ståendes, men ibland tappar han balansen och vill ju inte att mitt lilla hjärta ska trilla och slå skallen.


Sen vill jag ju hinna med och promenera MINST 1 gång/dag, vilket blir på morgonen och då sover Anton i vagn så då kan jag ju inte passa på att stöka inne om jag ska gå .. ÅÅÅÅÅÅÅÅ......

Vill ha EN "ledig" dag, bara EN .............

Får se imorrn...

Får se imorrn nu då hur de blir....

Ska imorrn ringa till Vibo i Vindeln och höra om de fortfarande finns lediga 3:or på Hallonvägen och gör de de så säger vi att vi ska ha den och att vi tittar på den då vi ska upp. Om de går flyttar vi in 1 juni skulle jag tro.

Man gruvar sig för att börja packa osv.. Kommer vara ledig ca 1-2 veckor efter flytten också så man kommer på plats..

Men skriver mer om de imorrn efter att jag pratat med Vibo.


9,1km

Kom hem för en stund sedan från en lång promenad, tog med mig Anton som ändå skulle sova och gick den längre varianten av promenaden jag gör på morgonen. Så har nu gått 9,1km, men de är bra. Blev inte att jag gick imorse, hade min sovmorgon så jag tog och sov ut till kl 10 ungefär, sen låg jag i sängen i 20 min och bara va :) Skönt dä!

Ikväll ska jag inte göra så mycket faktiskt, Nicke ska duscha och Anton med annars blir inte så mycket mera faktiskt. Ska väl kanske sätta mig ner och kolla över veckans pluggning, fy va dålig jag har varit på de ......
Kanske skulle ta mig ett ryck och göra massor.... Lätt och säge men och göra är en annan femma.


Nu ska jag se om köttfärsen är tinad, ska göra köttfärssås och spagetti och mixa till mini-mannen och se om han gillar't ...

Tjingalong!

Flytt

De lutar åt att de blir flytt till Vindeln, kanske så snart som 1 juni. Ska ringa kvinnan som har hand om lägenheterna och troligen är de fortfarande ledigt på Hallonv. De får bli en tillfällig lösning.

Flyttar vi dit har jag jobb hela sommaren + extra sen. Förhoppningsvis får Nicke jobb på Samhall tills han hitta annat. Dagisplats ska ansökas åt lilleman osv.

Har suttit i kollar på vad som ska införskaffas, delar ed mig i bilder :)


8 månader

Idag är gossen 8 månader, om 4 månader är han 1 år. Tiden har gått sjukt snabbt!!!


ut och gå

Jag verkligen älskar att ha blogg-appen på mobilen, just nu skriver jag inte från den men att jag KAN. Känns nice! :)

Nu är jag less på min enkla bloggdesign, ska ta och göra mig en ny här någon dag/kväll :)

Lillen började precis gnugga ögonen, snart ska vi ändå ge oss ut på promenad, en prommis på si så där 2 timmar :) Nä, nu måste jag göra mig i ordning innan syster kommer och vi ska gå.

Den bästa

Du är verkligen allt jag någonsin önskat och lite till. Den underbaraste lilla människa på denna jord. Mamma älskar dig mer än livet!


Trött

Fasen vad jag känner mig trött ikväll, känner mig helt slut. Sen Anton somna har jag hållit igång och hängt tvätt, plockat undan i v-rummet, köket osv. Tänkte diska de lilla som var men orka inte och nu då jag ligger här känner jag hur tunga ögonlocken är så ska snart stänga ner dom :)

En lång dusch skulle jag ta också men inte ens de orka jag, hade nog somna då :P Nä, de får bli imorgon istället efter fm prommisen.

Kika runt de sista på nätet sen så, natti natt :)



Blogg.se appen

Allt är så mycket bättre med IPhone, nu kan jag ju blogga från mobilen :)

Just nu har jag myyyyys, har en sovande Anton i famnen och de är de mysigaste jag vet :)


Iphone 4s

Nu har mobilen anlänt, sitter just nu och donar med de där itunesshitet, men snart får jag pilla på den !!! :)

98,9 kg

Startvikt: 105,1kg (Fast veckan innan starten vägde jag 107,6 kg)

Nuvarande vikt: 98,9 kg (-6,2kg (-8,1kg, från innan starten) )

snackande

Har väl inte egentligen så mycket att skriva just nu, men kände för att titta in på bloggen.

Sen lilleman somnar har jag stökat och städat i tvättstugan/badrummet, snart ska jag vika all ren tvätt vilket är mindre kul men efter de blir de nog bädden.

Hoppas Iphonen kommer imorrn annars blir de säkert torsdag, men jag vill pilla på den nu nu nu :)

Nä ni, see ya later alligators ;)

duktig

Dagen här då varit de lugn, de vi gjort, ja vad har vi gjort? :P

Imorse tog Tessa, jag & Anton i vagn en lång prommis runt bortanför oss på 9,1km, samma igår faktiskt, helskotta vad bra man känner sig ;)

Sen har de inte blivit så mycket, lek med Anton, varit på affärn + ut och åkt efter sen inte så jäkla mycket.
Nu sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska göra, grabbarna busar i soffan dom. Syrran & Johan skulle förövrigt komma snart och ta ut snygg forden + ställa in bubblan. Sen ska hon även få ta ett bord av mig som hon ville ha.

Annars händer inte så mycket mer. Funderar på att läsa veckans pluggning och göra "diagnoserna" sen ev. kika över nästa veckas arbete och starta på de. Skulle vara roligt att ligga steget före någon gång.

Nä ni, back to buisness, vad nu de skulle vara ;)

..förresten, nu är Anton framtänder på väg, de har inte spruckit fram än men han har två stooora bullar + att man ser lite vitt precis som med under tänderna. Man ser att de kliar där men han är faktiskt inge extra grinig, bajsig eller nåt :) Men ska väl inte ropa hej än.

långjävlapromenad

Helskotta vilken lång prommis vi gick på imorse syster och jag, typ på 1,3-4 mil. Härligt, men känns i benen kan jag säga. Vi gick från mig och slutade hos mamma, där fick syster skjutsa hem oss, väl hemma gav jag ungen mat, ungen som förövrigt blivit mycket bättre på att äta. Sen vart de en låååång varm dusch för mig och på med myskläder.

Nu idag händer verkligen inte mycket. MÅSTE tvätta, MÅSTE plugga.. Men ja, jag får se....

Full måne

Kolla nyss ut genom fönster och god damn vilken full måne de är ikväll..... Många som inte kan sova inatt då, undra om månen verkligen kan påverka eller om människor själv får för sig att de inte kan sova bara för att de vet att månen är full? Tål att fundera på ;)


Ikväll var jag iväg till mammsen & pappsen och plocka ner min säng som jag sålt till moster sen körde vi hem den till henne syrran och jag. Annars har de väl inte hänt så mycket faktiskt.

Ska jag vara helt ärlig så känns min skalle ganska tom just nu, har inget att förmedla tyvärr...
De ända jag kan säga är att jag har inte pluggat på hela veckan, snacka om looser... Så nu måste jag sitta här i helgen. Skulle sitta nu på kvällen med då krångla word, typiskt, men håller på att reparera nu o se om de funka.
Annars blir de att sitta imorrn, har ändå inget bättre för mig förutom min morgonprommis.

Nä, surfa runt sen gå i säng.

...guuuu va jag längtar tills min Iphone anländer!!!! :)


halebop is fucking awesome!

Jag och Nicke sa upp våra halebop abbonemang för typ 1 vecka sen eller nå sådan, men så ångra vi oss så ringde tillbaka och sa de + att vi ville förlänge och ta en ny telefon. Vanligt vis betalar man ju av mobilen på varje faktura om man inte väljer att köpa den "helt" när man hämtar ut den.

MEN VET NI?! Vi fick våra HELT gratis för att vi förlänge & bytte även då till "nollan till alla", 1000 fria minuter i månader (ca 16h), 5000 fria sms samt fri surf för 189:- i månaden. Nu betalar vi för abbonemang samt de vi ringer för och kommer nästan alltid upp till 300 ibland mer, typ 350:-, men nu endast 189:- och man ringer ju inte för mer än 16h i månader och smsar inte mer heller så :)


PERFA!! I JUST LOVE HALEBOP JUST NU!! :)

Längtar

Nu är jag inne efter en långprommis med vagnen, de vanliga morgon bestyren. Rätt härlig sväng att gå på 5,8km, dock är de tråkigt den sista biten tillbaka då de är samma väg + att de lilla biten känns evigheters lång.

Frusen blir man också......


Idag händer inte mycket, nu ska jag byta tröja hade jag tänkt till en torr och varm, men byxorna får sitta på för halv 12, 12 tiden så kommer systeryster och då blir de mera promenad. Kan ju säga att jag längtar tills onsdag ;)


Längtar till sista April helgen också, ska bli SÅ kul. Anton ska nog vara hos mormor, för vi ska äta och grejsa hos Tessa & Johan + massa mera folk. Vi ska göra grillspett med massa gott, åååå! Sen ska vi ut med raggarbilarna och jag ska INTE köra denna gång utan jag ska faktiskt dricka lite har jag tänkt och ha roligt, sen far man ju svängen förbi brasan sen vidare till Ljunga & forum. Längtar!! :)

Har nog inte så mycket mera att dela av mig för tillfället.

Jo en grej, nu är Nicke bror här, Wille. Ska stanna tills på söndag :)

Tjingalongkalsong!

"växt-kurvan"

Födelsen 110814

Vikt: 4250g
Längd: 52cm
Huvudomfång: 36,5cm

110819 - 5 dagar

Vikt: 4010g (-240g)

110824 - 10 dagar

Vikt: 4130g (+120g)
Längd: -
Huvudomfång: -

110913 - 1 mån

Vikt: 4750g (+620g)
Längd: 57,5cm (+5,5cm)
Huvudomfång: 38 (+1,5cm)

110921 - 1 mån & 1 vecka

Vikt: 5200g (+450g)
Längd: 58cm (+0,5cm)
Huvudomfång: 38,5cm (+0,5cm)

111011 - 2 mån

Vikt: 5900g (+700g)
Längd: 61cm (+3cm)
Huvudomfång: 39,5cm (+1cm)

111026 - 2½ mån

Vikt: 6300g (+400g)
Längd: 62,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 40cm (+0,5cm)

111129 - 3½ mån

Vikt: 6900g (+600g)
Längd: 66cm (+3,5cm)
Huvudomfång: 41cm (+1cm)

111207 - 3 3/4mån

Vikt: 7170gg (+270g)
Längd: 68cm (+2cm)
Huvudomfång: 41,5cm (+0,5cm)


120117 - 5 mån

Vikt: 8420g (+1kg 250g)
Längd: 69,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 42,5 (+1cm)


120208 - 5 3/4 mån
Vikt: 8540g (+120g)
Längd: 70,5cm (+1cm)
Huvudomfång: 43,5cm (+1cm)


120313 - 7 mån
Vikt: 8960g (+420g)
Längd: 72cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 44cm (+0,5cm)


120403 - 7 3/4 mån

Vikt: 9230g (+270g)
Längd: 73cm (+1cm)
Huvudomfång: 44,5cm (+0,5cm)



"växt-kurvan"

Födelsen 110814

Vikt: 4250g
Längd: 52cm
Huvudomfång: 36,5cm

110819 - 5 dagar

Vikt: 4010g (-240g)

110824 - 10 dagar

Vikt: 4130g (+120g)
Längd: -
Huvudomfång: -

110913 - 1 mån

Vikt: 4750g (+620g)
Längd: 57,5cm (+5,5cm)
Huvudomfång: 38 (+1,5cm)

110921 - 1 mån & 1 vecka

Vikt: 5200g (+450g)
Längd: 58cm (+0,5cm)
Huvudomfång: 38,5cm (+0,5cm)

111011 - 2 mån

Vikt: 5900g (+700g)
Längd: 61cm (+3cm)
Huvudomfång: 39,5cm (+1cm)

111026 - 2½ mån

Vikt: 6300g (+400g)
Längd: 62,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 40cm (+0,5cm)

111129 - 3½ mån

Vikt: 6900g (+600g)
Längd: 66cm (+3,5cm)
Huvudomfång: 41cm (+1cm)

111207 - 3 3/4mån

Vikt: 7170gg (+270g)
Längd: 68cm (+2cm)
Huvudomfång: 41,5cm (+0,5cm)


120117 - 5 mån

Vikt: 8420g (+1kg 250g)
Längd: 69,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 42,5 (+1cm)


120208 - 5 3/4 mån
Vikt: 8540g (+120g)
Längd: 70,5cm (+1cm)
Huvudomfång: 43,5cm (+1cm)


120313 - 7 mån
Vikt: 8960g (+420g)
Längd: 72cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 44cm (+0,5cm)


120403 - 7 3/4 mån

Vikt: 9230g (+270g)
Längd: 73cm (+1cm)
Huvudomfång: 44,5cm (+0,5cm)



växt som person

Idag var jag och Anton äntligen iväg på "myspys" i Fränsta. Helt själv!
Har ju velat haft med mig någon förut, jobbigt att gå själv första gången, men de gick bra och jag kände genast hur jag växte som person inombords, härlig känsla.

Vi hade jätte trevligt, kommer besöka de stället mer gången.
Imorrn är de Stödes öppna förskola som gäller tillsammans med Simone.

Sen var vi iväg direkt efter på bvc, var tvungen dit för D-dropparna var helt slut så passade på att väga och mäta också. Nu är grabben 9230g tung och hela 73cm lång, tycker unge mannen är en långis. Jag själv var 76,5 vid 1 år, får se nu om Anton saktar ner i att växa på längden eller om han fortsätter växa :) Men härligt att grabben blir stor kille. Han har nästan gått upp 5 kg sen han föddes, endast 20g ifrån, och växt 21cm.

Nicke mötte förresten upp mig på bvc, sen gick vi och handla sen vandra vi hemåt och då somna Anton då vi nästan var hemma så nu har han sovit ute 1 timme och sover än.

Han inte så mycket mer att dela med mig just nu förutom att jag måste vråål plugga ikväll, har yttligare en inlämningsuppg. som ska in denna vecka, förra veckans med, men har liksom halkat efter lite på 3 frågor men de fixar sig ikväll ;)

Kan avrunda de hela med att vi har växt som person både Anton och jag fast på olika sätt ;)


växt som person

Idag var jag och Anton äntligen iväg på "myspys" i Fränsta. Helt själv!
Har ju velat haft med mig någon förut, jobbigt att gå själv första gången, men de gick bra och jag kände genast hur jag växte som person inombords, härlig känsla.

Vi hade jätte trevligt, kommer besöka de stället mer gången.
Imorrn är de Stödes öppna förskola som gäller tillsammans med Simone.

Sen var vi iväg direkt efter på bvc, var tvungen dit för D-dropparna var helt slut så passade på att väga och mäta också. Nu är grabben 9230g tung och hela 73cm lång, tycker unge mannen är en långis. Jag själv var 76,5 vid 1 år, får se nu om Anton saktar ner i att växa på längden eller om han fortsätter växa :) Men härligt att grabben blir stor kille. Han har nästan gått upp 5 kg sen han föddes, endast 20g ifrån, och växt 21cm.

Nicke mötte förresten upp mig på bvc, sen gick vi och handla sen vandra vi hemåt och då somna Anton då vi nästan var hemma så nu har han sovit ute 1 timme och sover än.

Han inte så mycket mer att dela med mig just nu förutom att jag måste vråål plugga ikväll, har yttligare en inlämningsuppg. som ska in denna vecka, förra veckans med, men har liksom halkat efter lite på 3 frågor men de fixar sig ikväll ;)

Kan avrunda de hela med att vi har växt som person både Anton och jag fast på olika sätt ;)


massa text

Nu har bloggen blivit inläggslös ett tag, men sånt som händer.
Jag älskar min blogg, de gör jag. Men man skulle kunna kalla mig för en periodare, för de är precis de jag är.

Idag har vi bytt tillbaka till de stora sovrummet uppe, nu ligger Anton säng inte längre precis brevid min sida av sängen utan nu har jag han säng längst ner i rummet, får se om de blir lite skillnad då. För ibland på natten ställer han sig och ser mig och vill då inte somna om i sin säng. Hoppas han nu efter all sjukdom börjar sova bättre. Han är fortfarande snorig men inte så farligt faktiskt, nästan ingenting idag. Inatt vakna han bara 1 gång vid halv 4 men då la jag ner honom så sov han till vällingen kl halv 6 sen vidare till 7 och de är en helt OK natt.

Dammsugade av på övervåningen också osv, och skrubbarna där uppe med kartonger är ju rensade också och då känner man en lättnad i kroppen. Jag har svårt att slappna av då jag vet att de är stökigt och oordning ändå han jag de ... Men nu här i påsk ska de rensas, ska få hjälp av syrran S, allt som jag inte ska ha kvar ska skänkas/säljas. Ska bli skönt.

Men som sagt, nu är övervåningen ändå klar, nu idag/ikväll ska jag städa i ordning på badrummet/tvättstugan, sen ska jag skriva en matlista över vad vi ska äta i veckan så jag slipper "jaha, vad ska vi äta idag då? Sen ska jag kolla över studierna, ska maila läraren också.

Imorrn har jag även några fler "måsten". Ska ringa bemanningen om att jag kan extraknäcka nu samt om jobb i sommar, ska kolla om de finns möjlighet för mig att jobba typ 80% natt i sommar, skulle vara bra. Vill tjäna cash nu, men lever inte de glammigaste livet då man är mammaledig och karln är arbetslös.

Nä ni, massa text guuuuud se tråkigt.
Ska sätta mig och ändra designen också då jag har tid.

Tjingeling

RSS 2.0