Gott nytt år!

Då är de snart ett nytt år.

Efter jobbet idag så for jag hem sen gjorde vi i ordning tacos & myste i soffan, sen somnade jag si så där 1,5-2h, vilket var välbehövligt. Då jag vaknade blev de efterrätt & gotta. Vi har bara varit familjen ikväll, vi har haft de väldigt roligt, lekt & skrattat mycket. Gud så härligt att skratta så man nästan viker sig dubbel. Vi har inte haft någon speciell kväll egentligen men otroligt bra ändå. 

Anton den lilla alitungen skulle helt plötsligt bli stor ikväll & sova i sin säng, så där ligger han och sussar med alla sina gosedjur. Får se om han vaknar av smällarna & vill komma eller om han faktiskt sover där inatt. Hemskt tycker jag, löjligt jag vet.... Men jag kan inte slappna av, får för mig att han ska vakna mitt i natten, ledsen & vi inte hör. Kanske vågar han inte gå till oss. Tänk om han slår huvudet i något o däckar... Så blir de ju inte, bara jag som är löjlig ;)

Jag ska då sova nu, jag har arbete som väntar imorgon sen ledig 5 dagar så då ska vi neröver, blir härligt! :)

Inga nyårslöften från min sida. Jag ska bara försöka få till ett bra år. Vi får ju ett litet syskon, sen får vi väl se vad som händer :)

Gott nytt år!

12+2 vs 26+2



De har hänt lite på 14 veckor :) 

95

Ännu en dag, blev inte mycket sömn inatt känns de som, somnade inte förrän runt 23.30 sen vakna Anton 2.30-45 någonting och var vaken till 4, wiii! Märks att han inte riktigt är fullt kry än, de är nu de kliar med alla läkande skorpor. Så ca 4,5h är väl inte så där jätte mycket & hurra över. Blir en tidig kväll ikväll :)

Just nu sitter jag o intar frukosten, eller är snart klar så blir snart att vandra till jobbet.. Ser att de snöat/snöar lite grann ute.

Räknade o insåg att om jag kan jobba till 10 Mars som jag vill försöka så har jag 33 arbetspass kvar, de är inte mycket tycker jag :)  17 pass till grav. Penning ungefär om jag får beviljat hel :)

Känner mig faktiskt rätt tung nu, pustade & stonkade tidigare då jag skulle på med både långkallingar & jeans & började då tänka & hoppas att jag inte har så mycket stödstr idag, då man ska ner på knäna och ... Ja, de är ingen hit :P

Nä, göra de sista sen börja vandra. Ha en bra dag allesammans!

Bekännelse

Vad jobbigt det är när man inser att problemet inte sitter i någon annan utan i sig själv.

Oftast går alla mina negativiteter ut över Niclas, de är han som får ta alla mina dåliga dagar, dåliga stunder, oftast mer dåligt än bra nu för tiden. Då vi tjafsar är allt oftast hans fel (enligt mig). Så börjar man tänka, tänka lite till & lite djupare också inser man att de mesta faktiskt är mitt fel. Dock inte allt, men mycket. Jaha, vad gör man då? Hur reder man ut sin egen oreda? Hur ändrar man sitt beteende?

Jag kan säga att med åren har jag verkligen tappat mycket av MIG, jag har blivit mindre social, en stor eller rättare sagt en större tänkare & grubblare. Jag har tappat mycket av min humor, min gladhet överlag, förut kunde jag skratta mig till tårar flera flera gånger & nu kommer jag inte ens ihåg när jag skrattade så sist. Och jag också Niclas, vi tjafsade aldrig, verkligen ALDRIG. Ibland känner jag mig rätt depp, men de går över, de gör de alltid. Bara man får gråta någon gång mellan varven också. Jag har aldrig direkt varit den som pratar om hur jag känner, på den fronten är nog väldigt lik min mor, helt sluten vad de gäller mina egna känslor, sparar dom inbords där dem får ligga och gnaga i min hjärna.

Vissa dagar är bättre än andra, denna dagen är inte en av dom.

En arbetsdag väntar imorgon så godnatt.

96

Ännu en dag... Jag vaknade runt 9.30, väckte Anton kl 10 & Niclas sover än. Sjusovarfamilj är vad vi är 😊

Snart ska jag göra i ordning lite hemmagjord pyttipanna sen tror jag vi klär oss & går på promenad. Känner verkligen för att komma ut idag medan de är ljust. Nog för att de är mindre roligt väder då de är halka & noll snö, men vi tar med vagnen om de blir för jobbigt för lillen.

Sen blir de väl in igen o få ordning här inne. Allt ska vara klart ikväll, eller de mesta iaf. Ska ju fara neröver den 2 jan är de tänkt så då tänkte jag ta kvällen innan för och plocka bort granen och allt pynt, börjar nog smått ikväll... De känns som att de måste göras innan vi far ;)

Nu börjar ungen bli busig med mig så bäst & lägga undan de här, hejsvej!

Oj oj oj

Oj oj nu har jag dragit på mig massa jobb. Jag började idag efter middagen med att jag skulle rensa ur vår garderob i sovrummet, den garderoben som är lika stor som ett förråd typ, fattar inte hur jag fick in allt som jag lyckades slita ut ... Så nu har jag rensat o rensat, garderoben är nu som den ska, de ska INTE in nå mer, har ställt in spjälsängen där också och de andra babyprylarna så de är lätt att ta ut. Ni förstår kanske nu att se är en rätt stor garderob så hela spjälsängen + massa annat ryms.

Jag har Antonkläder till förbannelse, mycket av kläderna från 50-80 vill jag ha kvar de mesta så dem ides jag inte rensa nu, men då till kläder stl 86-98 där har jag rensat bort en ica papp påse ikväll som jag tänkt skänka iväg, kan bli mer, är inte helt klar. Men lix förbannat har jag en överfull ikeapåse kvar med massa kläder ... Jag är kass på att rensa ;) Men sen har jag även 3 banankartonger som var där inne, massa Madde kläder som jag rensat ut en hel del, surrondljudet, kartonger ... Ja, jag ska fortsätta lite mer ikväll men sen får jag ta resten imorrn.. Känner att se är skönt och få bort de här görat nu så kan jag ta de lugnt sen :)

Älskade skatt ❤️




Dagens planer

Idag ska vi ha en liten julafton med familjen Linderg, Annika, Björn, Amanda & Jocke. De bjuds bara på vanligt fika & kaffe/dricka, simpelt & bra. Vi ska byta lite paket & umgås. Men innan dom kommer kl 13 har jag lite att stå i. Jag ska duscha, byta sängkläder & slänga dom i maskin , torka av golven & springa på ica & köpa dricka. De var inte så mycket men de ska hinnas på 2h så bäst & sätta igång, men Nicke är vaken också så då ska jag sätta han i jobb också ;)

V27 (26+0)




Då var de dags för ny vecka, v27 går vi in i idag. Känner att jag längtar mer & mer. Ska prata med min chef om hur länge jag tänk jobba också här då jag kommer tillbaka efter nyår. Funderar själv 3 mars, eller 10 mars om jag fortsätter må så här bra. Tänker ha de datumet så hon har en hum om när hon ska sätta in ngn för mig.

Längtar tills man har allt klar inför ankomst så de bara är för bebis att komma. De som jag egentligen har kvar de är ju en vagga m tillbehör, men har ett ut en så ska nog beställa den så fort den kommer in på lager igen på sidan :) Sen är de små prylar, krämer, nya nappflask-nappar osv. Jag längtar ihjäl mig snart, de kommer verkligen bli en utmaning med 2 knoddar, en trotsig och den andra förhoppningsvis lugn o snäll som Anton var :P hihi

Städa o dona

Känns som om att de ända jag gjort idag är att städa lite här & där & tvätta ...

Vi vaknade kvart i 11 imorse jag & Anton så dagen har varit rätt kort :P Har inte kunnat få ut heller, blank is överallt + att de regna då Nicke & Anton väl tänkte sig ut. Så de har varit en riktig inne dag. Igår kväll rensade jag i sovrummet också, 1 ica kasse med kläder som ska slängas och nästan 1 ica kasse med kläder som ska skänkas till syster Tyra. Skönt att få de ur garderoben. Nu ska de bara Rensas bland Antons ... Men de får bli en annan dag, imorrn kväll kanske .. :)

Jaja, nu ska jag fortsätta se tv i min ensamhet, Nicke är hos Wille & Anton sover :)

27 December

Natten som var sov vi faktiskt hela natten jag & Anton, han somnade första gången runt 20.30 men då vaknade han kl 23 & precis då kom Niclas hem från Wille. Anton ville då inte sova i sängen utan vi tog pick & pack & la honom i soffan där han somna om, jag tog då också och la mig ute på soffan, men då vaknade Anton efter ja, 1 timme kanske typ & sa att han ville sova med mig så då kröp han över till min sida av soffan och där har vi legat tätt intill och snarkat hela natten. Så de var skönt de, jag hoppas att de fortsätter så, att de har vänt nu med han koppor.
 
Sen runt lunch så skjutsade vi ner lillen till farmor sen drog vi in till stan, jag ville in en snabbis på hm & maxi så dit bar de iväg. Eller vi började med Ö&B där Nicke handlade lite pang pang till nyår sen mot Strömpilen. Inne på hm hittade jag lite fynd till Anton, 4 långärmade t-shirts, 1 kortärmspyjamas + shorts & 1 par byxor. Sen for jag in på kappahl också & köpte några plagg till bebis & trosor till mig :) Sen vart de matshopping på maxi, vi drog förbi rusta & jysk också innan vi for hemöver & från jysk följde en ny hatthylla med hem :)
 
Lite fick jag då känna av mellandagsrean, de är synd att man inte känner lust att fara in och gå mera & ensam, de skulle vara de allra bästa, men de får jag ta ett annat år ;)
 
 
Nu ligger pojkarna framför tvn & slappar och jag ska ta och röja i sovrummet, har plockat ut lite mer av kläder som Anton inte använder, ska även nu ta och rensa min egen garderob och även höra med Nicke om de ngt han vill rensa bort.. Har tänkt mig då jag har tid att rensa bland alla Antons bortplockade kläder och kolla vad jag verkligen vill spara på och ha kvar, vi har ju en del kläder som vi fått begagnad också från olika håll också och allt de har vi ju inte använd, allt har inte varit i Antons stil och sånt har jag tänkt rensa och skänka vidare till den som vill ha.
 
Ja, nä sätta igång & rensa lite :)

Tvåsiffrigt



Att gå ner på tvåsiffrig räkning, då börjar de kännas rätt nära, eller de känns iaf att man varit gravid i 181 dagar :) Tiden bara rusar, snart har vi 2014 & snart har vi vårt syskon här.

Dock tippar jag på bebis kommer 18 April, jag har som ställt in mig på övertid. Sen börjar jag bli så fundersam om jag verkligen kan lita på min första magkänsla dvs lillebror. Har nästan mer känsla av att de ligger en lillasyster där inne, men men vi får se ;)

Natti!

Julsammanfattning

Ho ho ja ja vilka juldagar.
 
Jag jobbade ju julafton, de gick jätte bra. Men då jag kom hem på lucka runt 10 & väckte grabbarna upptäckte vi att Anton fått vattkoppor, så de lär vi ju minnas nu lätt i framtiden. Men att jobba gick bra, runt 15.30 drog vi ner till svärmor & åt mat där tillsammans med henne, Tommy & Niclas syskon. Så bytte vi julklappar & softa sen vart de hemgång. Anton somnade i bilen då vi skjutsade hem Wille så han bar jag in till sängen, Nicke satt sig vid datorn & jag myste ner mig i soffan under filten och såg på tv.
 
Sen vart de ju lite mindre roligt då jag lagt mig, redan två nätterna som var så sov Anton oroligt och hade feber så de blev rätt lite sömn, som tur började jag 12 på juldagen så kunde sova nästan tills jag började i omgångar då eftersom att Anton vaknade ett x antal gånger av klådan. Skulle även jobbat idag men imorse pallade jag faktiskt inte de, jag var redan vaken då väckarn ringde sen ett tag tillbaka för Anton hade de jobbigt, och de var inte första gången under natten direkt, jag själv kom inte i säng förrän närmare 23.30 heller för jag slutade 21.30 sen hem, fika, Anton var vaken & mammig sen upp flera gånger och vaken då väckarn ringde 5.30, Anton grinade och grinade & potatismjölet gjorde ingen värkan, verkade mer som att han hade ont överallt än klåda, man fick inte ta i han samtidigt som han ville bli tröstad, jätte jobbig situation så jag stannade hemma. Niclas är ju vrål förkyld också, eller ja nu börjar de bli bättre men han vart som tvär dålig dagarna innan julafton så han var ju trött också ...
 
SÅ .. idag har varit en slappa dag, vi har inte ens tagit av oss nattkläderna utan strövar runt i dom inne, lägenheten är en stor röra då ingen haft ork att röra en penal och Anton har lekt järnet i omgångar på dagarna iaf som tur är.
 
Ja de blev minnsagt en annorlunda jul i år, nu är jag ledig flera dagar, ska jobba nyår & nyårsdagen sen ska vi fara ner har vi tänkt, men de som blir mindre kul är ju att Sandra m.fam inte kommer vilja träffa oss med tanke på smittan... Så de suger ju ...
Hade ju tänkt in på mellandagsrean imorgon också, men med en sjukling går de inte. Kanske att Farmor är barnvakt på fm så kan vi ju åka in en snabbis på fm bara .. Vi ser väl ... Vet inte vad jag har lust med nu :)
 
Nu ska jag bara vänta in maten, har slängt in lite kroketter i ugnen & de blir snitzel till.. Inte för att jag de minsta matlust efter en sån här dag då man inget gjort, men äta bör man ...

Uppesittarkväll

Snart har vi julafton här. Kommer bli en väldigt konstig jul i år, jag har i 22år firat julen nere i Rombäck/Fränsta med familj o släkt men i år är vi i Vindeln, jag ska jobba både julafton, juldagen & annandagen, vi ska visserligen äta julmiddag hos svärmor då jag slutat imorrn kl 16, men tror jag kan sluta redan 15 imorrn, såg så ut iaf :) Sen till helgen ska vi fira tillsammans med familjen Lindberg & byta lite klappar med dom :) Sen jobbar jag nyår & nyårsdagen sen bär de av ner och fira med min sida :)

Ikväll har jag slagit in julklappar så nu har lillen de han gör imorgon :) Har slagit in de som ska följa med ner till svärmor också, även Ingrid (Niclas syster) & hennes kompis Magda & Wille (Niclas bror) ska fira jul där nere :)

Ja de blir en annorlunda jul i år, men de blir nog bra de med. Sen blir ju lönebeskedet lite roligare nästa månad ;)

Nu ska jag fortsätta titta på Bingolotto, måste ju bara sitta och titta tills sista spelet, trots att jag inte tror på vinst 😊

God jul på er!! :)

V 26 (25+0)

Välkommen v26! ❤️
Ja idag går vi in i vecka 26, magen & jag. Tycker att de springer just nu, men de är ju bra för de lär gå betydligt segare sedan mot slutet skulle jag kunna tro.. Minns att de som va så med vår lilla Antonio, men då gick jag ju över snudd på 2v också... 

Räknade lite också & om jag tar ut hel grav. penning har jag 23 arbetspass kvar, om jag jobbar som jag tänkt 38 om jag inte får för mig att ändra något i schemat dvs :) De är inte så jäkla mycket de :P

Skönt med sovmorgnar, för sovmorgon för mig de är att slippa kliva upp kl 5.30 för att sedan stressa iväg mot jobbet, nä tacka och lov för lugna stressfria morgnar, då spelar de ingen roll om man kliver upp 5.30 egentligen så länge kan bara kan slappa och ta de lugnt... 

De är ju som så skönt att Anton alltid sover hela natten, om han inte har feber eller nåt då för då kan han vakna någon gång under natten, så han behöver jag inte oroa mig för då tvåan kommer 😊






Färgade håret igår 👍

Inte den bästa bilden, trött & osminkad men den visar iaf min hårfärg. Mahogny med koppar :)




Tröööög

Känner mig riktigt trög idag, nu har jag då varit hemma i snart 1h & har intagit lunch tillsammans med min plutt. Början inte förrän 16.30 igen, hade tänkt att vi skulle ut men de är så jäkla trist väder & Anton måste spela tv-spel med pappa säger han så ... 😜

Jag ska ju skicka in papper om gravidpenning till fk, ska bara hämta löneintyg på kommun på måndag sen åker kuvertet... Om jag nu blir beviljat hel penning som jag borde för de fick jag förra gången så då jobbar jag bara ca 6,5v till 😱 Men jag ska försöka jobba ytterligare 4v om jag kan har jag tänkt :) Tiden går så fort & jag verkligen längtar !! :)

Nu ska jag ta de lugnt i slappa en stund, ha en bra dag! 😊

Dålig sömn

Nu brukar jag egentligen vara påväg till jobbet men har nyss fikat klart och ska snart klä mig för att gå...
Denna natt har verkligen varit en pain in the ass, svårt att somna & sen vakna stup i kvarten, vrida och vända sig och inte kunna somna om, vid 4 höll jag på att bli tokig..... Somnade om strax innan 5 någongång så ringde väckarn 5.35, var så trött då så lät den ringa 5.50 som är mitt andra larm ... Jag kommer vara skapligt trött innan denna dag är över kan jag lova .....

Fredag

Idag har vi varit till stan för 511 gången denna månad tror jag, men idag var de inte för vår skull utan så att svärmor skulle få komma in och köpa mat inför julen på maxi. Jag & svärmor tog bilen & lillen & Nicke tog tåget för lillen skull, han tycker mycket om tåg :)

Annars har de inte hänt så mycket, Nicke har varit hos Wille ikväll och Anton la sig i tid. Jag har suttit o kollat på dåligs program men nu ska jag lägga mig, ska jobba delad imorrn och dag på söndag ... 


Magen v 25 😊

Onsdag

Idag tog vi sovmorgon till 9.20, hur skönt som helst men de blir ju som lite konstigt med de vanliga rutinerna, de blir att man får äta frunch, för Anton är en sån som inte vill äta förrän typ 1h efter han vaknat och då är de ju typ lunch så :) Niclas sover fortfarande, han ska få sova tills han vaknar, vet att de är en önskan från honom.

Annars idag händer inte så mycket, ska försöka ut idag och busa av oss för jag och Niclas funderade på att åka in till stan i em & äta Kina mat bara han och jag och sen se en bio, vi unnar oss aldrig saker bara på 2 & vi börjar känna att de är dags att vi gör de, man behöver få vara på två och bara rå om varandra för en stund, kärleken behöver de :) Så får se, isåfall får svärmor komma hit och äta med Anton & söva han ikväll :)

Igår var vi ju till Lycksele, då på Dollar köpte jag en sån där super mjuk filt som är tänkt till lillsyskonet, fint mönster på den också tyckte jag :)


Näste inköp ska bli vagntäcke & kudde..
Har sett en vagga också som jag ev. Ska slå till på, men den var för tillfället slut på hemsidan så får se när dom får in den ... 

Måste in på barnens hus eller Childreenshouse.se som de nu heter LÖJLIGT! Iaf så vill jag in dit för dom säljer name it kläder,tycker dom har massa fint & super kvalité. Anton har flera byxor & tröjor där i från och trots x antal tvättar så ser dem lika ut, de är bra kvalla!! :)

Nu ska jag fika iaf och se om lilleman kanske vill ha ngt nu :)

Skruva skruva

Sakta men säkert börjar allt ta form hemma här & bli som vi vill ha det :) Vi har haft rätt tomt med möbler i denna stora lägenhet men nu har vi fyllt upp en del och de känns härligt! 

Idag var vi en snabb sväng till Jysk, Lycksele & köpte vitrinskåpet i samma serie som skänken som en julklapp från farmor & Olle :) så nu sitter jag & väntar på att lillen ska somna så jag kan sätta igång och få ihop de... Tänkte jag kan kanske knäppa lite kort på hur vi har de men de blir då jag orkar men en bild på hur de vart med skänken i spegeln kan jag bju på, är så nöjd!! :)


Något mörk bild men syns rätt bra ändå tror jag :)

😍


Dessa fick jag hem idag 😍
Har Anton verkligen varit så liten, huvva... De är nu man inser hur jävla snabbt tiden går .. 

Tidig morgon

Inte nog med att jag somnade väldigt sent igår, efter 23 så då imorse runt 4.45 ligger de någon hängandes över min rygg med sin kind mot min och säger: "mamma, mamma, mamma, mamma"
-Ja?!
"Se stadens hjältar?"
-Nä Anton, de är fortfarande natten, mamma ska upp & jobba då vi måste sova!
"Viva Mango?"
-De är slut på proviva, de finns nyponsoppa eller mjölk.
"Nysoppa!"
Jag kliver upp, hämtar nyponsoppan, lägger mig & då säger han:
"Inte nysoppa, mjölk!"
Upp igen, hämta mjölken... Sen då jag lagt mig så får jag somna om några minuten sen hör jag.
"Mamma, mamma, mamma, mamma"
-Ja??
"Ja mysa dig?"
Så la vi oss där & gosa med massa kramar då ringde min väckarklocka så då sa jag till Anton att nu ska jag kliva upp & jobba så då stannar du här då & håller mammas plats i sängen varm? Ja svarar Anton & säger hejdå, trodde verkligen att han skulle protestera & följa med ut, hörde att han låg & prata med sig själv för en stund sedan men nu är de tyst så nu har han nog somnat om ...

Vart som en tidig morgon idag så ja kommer verkligen vara supertrött innan denna dagen nått sitt slut .... Längtar faktiskt redan tills jag får lägga mig ikväll 😝

Nä bäst & göra sig i ordning & vandra ner mot jobbet.. Kom en hel del snö igår/inatt så hoppas plogbilen varit ute ..
Tjingalong!


Längtan

Idag har de varit jobb, 12-21.30 & de har gått bra, imorrn väntar en 7-17 sen en kortis till 14 på mån sen 4 dagars ledigt & de känns skönt 😃👍

Kom i säng rätt sent ikväll, fastna utanför jobbet & prata med en arbetskamrat, hon har barn kring samma ålder så då har man rätt mycket att växla med varandra & de är skönt tycker jag, att få höra lite om andra barns beteende, hur andra känner och gör i vissa situationer och sen bara prata om sina barn och sig själv & lyssna. Jag har ju inte direkt någon jag känner här med barn i samma ålder så de är kul :)

Men med lilla syskonet kommer jag ha en som jag känner, en kompis här har bf 2 dagar efter mig så de är ju kul ! :)

Idag har jag gått precis 60% av graviditeten & imorrn går vi in i v 25. Vad jag längtar nu ska ni veta, längtar så otroligt mycket. Undra vem du är du lilla i magen, kommer du bli lik din storebror tro? ❤️




Ledig va är de?

Idag har jag inte gjort annat än att städa, diska, tvätt osv och håller fortfarande på ... Men de blir lätt att jag gör sånt på de lediga dagarna, eller oftast är jag minst ledig 2 dagar i rad då blir de att göra massa nyttigheter hemma ena dagen och ha kul den andra så imorrn ska vi göra ngt kul hela familjen :)

Nu ska jag slappa en stund med lillen framför tvn medan golven torkar.

114

Kollade på min gravid kalender och insåg att de är 114 dagar kvar till bf, & nu efter julveckorna kommer vi vara nere på 2 siffrig räkning... De kommer gå fort de här... Ska denna vecka fixa klart & skicka in pappren för graviditetspenning, ska skicka in full, men har tänkt att jag kanske kan jobba till v37 kanske men de får ju kroppen avgöra. Har pratat med högsta chef & hon säger att vi kan ju verkligen anpassa arbetet, jag kan ju i princip välja vilka jag kan gå till på slutet & kan ju sänka tjänstgöringsgrad och ha halv penning osv .. Finns många möjligheter...

Vad jag längtar!!! Ska sätta mig och kolla vad som fattas inför nedkomsten, är inte så mycket tror jag 😊


Bebismagen igår v24 ( 23+3)

Dagen

Efter att jag hämtat Anton på dagis idag så gick vi hem o hämta vagnen för boben kunde vi inte ta, vi har ju ingen snö kvar bara snor hal jävla is ... Sen gick vi förbi pappsen på jobbet o hämta plånboken sen gick vi o handla o innan vi var hemma igen så sov han så då fick han sova medan jag ordnade middagen..

Så nu har jag en nyduschad mamma o en nyduschad legobyggande pojke i soffan, lär nog bli natti runt 21 ikväll igen, tur vi är ledig imorrn så vi får sova :)

Annars har de inte hänt så mycket mer idag, förutom jobb o APT då..

Fick mail i em. att mitt paket från name it är skickat, hoppas jag får de denna vecka :))) Beställt kläder till de små :)

Irriterad

Sitter här i soffan klädd & klar med allt o fikar, vad händer? Mina leggins spricker mellan låren gaaaah! Hoppas jag hittar de andra paret nu annars dör jag ...

Shopping & morgondagen

Anton har nyss somnat bredvid mig här i vår säng. Vart en liten senare kväll för honom ikväll, men de gör mig inte så mycket om de blir de ibland. De stör inte våra rutiner. Har legat & sjungit olika visor här i sängen, de gillar Anton, somnar på 2 röda & bebis i magen börjar sparka glatt så den gillar kanske de också :) De är som på kvällen som jag märker av bebis mest, då man lägger sig & slappnar av.. Dagarna är full med massor av saker hela tiden så då hinner man som inte känna efter så stort :P

Klickade för en stund sen hem en body+byxa till bebis & en snygg tröja till lillen från name it, så blir spännande då de kommer :)

Imorgon väntas jobb 7-15, såg att jag imorgon ska följa en vt på NUS, vi har ju så ibland sen då jag kommer tillbaka ska jag på APT från 13-15 så blir en rätt skön dag, lite annorlunda än vanligt :)

Nu ska jag surfa runt lite på paddan & se om jag hittar nå roligt :) Ska se om jag hittar nå fint bäddset till vagnen :)

Sovgott alla!

Illamående & morgonrutiner

Vad är de här?? Har lite smått börjat mått illa igen av och till... 😩
Sen är jag superduper känslig & schöjs (stavning?) hela tiden för ingenting... Fyfan!! Hoppas de INTE håller i sig för de är ngt av de värsta, att må illa.

Jag har funderar på en grej, jag har väldigt simpla morgonrutiner då ja ska jobba.
- 5.35 ringer väckar klockan, oftast stiger jag upp direkt, annars kan jag dra mig 2 min. Har hänt att larm nr 2 ringt 5.50 menande är inte ofta.

Jag går direkt på toaletten, tar med mig mina kläder som jag lagt fram. Kissar & kollar allt jag brukar kolla på mobilen samtidigt, tar på mig byxor & strumpor mesans jag sitter, sen upp & tvättar ansiktet, på med deo, på med övriga kläder & sen på med lite smink, om jag ens bryr mig om att sminka mig, borstar håret & sen tänderna. Är håret helt åt skogen tar jag med mig plattisen till hallen & kopplar i den och medan den blir varm så gör jag i ordning frukost, ngt kallt att dricka, ngt varmt & två hårdmackor eller en mjuk & en hård. Sen plattar jag håret om de behövs & lägger in den, tar med mitt fika & sätter mig i mörkret i vrummet och fikar tills de är dags att ta på sig ytterkläder & gå på jobbet 👍 min simpla morgon 😁

Bm besök

I helgen som var så hade vi besök av min mor & far som kom på fre & syster & Johan som kom på lör & de alla stannade till på söndag. Jätte roligt tyckte vi alla, speciellt Anton som inte ville att dem skulle åka hem.

Jag fick mina födelsedagspresenter, en skänk & byrå av mor & far som jag önskar mig och av systrarna m familjer så fick jag en spegel som jag ville ha, världens bästa presenter!! ❤️ Sen på lördagen var vi på julbord på Kronlunds Kursgård, julbordet i sig var bra & mysigt men dessertbordet var mindre bra. 

Idag har jag varit ledig, har varit till bm besök på em. Är idag i v 24 (23+1)
Bl. tryck, 135/60
Bl. socker 4,6
Bl. värde 113 (hade minskat rejält från förra gången då jag hade 135)

❤️-ljuden låg på 150
Sf-måttet var 24 :)

Har gått upp 7 gram sen inskrivningen 👍

Fick moderskapsintyget idag så ska skriva ut pappren för gravidpenning så chefen får skriva så jag kan skicka in också :)
 

Jag älskar att fynda

Som rubriken lyder, jag älskar att fynda!

Man har ju rätt mycket grejer sen första bebisen, men vissa grejor lånade jag bara av syster typ babysitter, sängmobilen, bärselen så de ska jag skaffa denna gång men vill komma billigt undan för de används inte länge liksom.

Har hittills fyndad en city korg till vagnen för 300kr, Babysitter 75kr, bärsele 150kr.. Och nu ska jag köpa av en i vindeln en Laban sängmobilen, sån där man sätter fast på vagnen med Laban & en emmaljunga skötväska i svart (har en skötväska sen innan men ville ha en rymligare med fler fack & ett plus är ju att de är samma märke som vagnen) och alla 3 grejorna vill hon ha 100kr för trots att hon lagt ut de för mer, väldigt schysst, så vilka fynd!! 

Nu är de ända som jag vill köpa är en vagga eller korg helt på ben, har sett en i stan på hjul en högre av modernt slag men får se :)

Resten har jag :P 
Får se sen om de blir en pojk eller flicka också, späääännande ;) 

Vad tror ni? Pojke eller flicka?

V 23 (22+3)




Viktnojja

Vad jag blir nojjig, vägde mig imorse och har lagt på mig 1kg nu sen inskrivningen & är i v 23... Måste börja röra mig mer och verkligen tänka på att inte stoppa i mig socker... Ska ju helst gå +\- 0 denna grav. men får se hur de går... Går de inte så gör de ju inte de, men jag måste tänka på de mer, gick bra fram till typ v 18 för då ville jag bara kräkas då jag tittar på mat, nu däremot vill jag äta upp allt. Skärpning Madde!! Hade velat väga desamma som inskrivningen då jag ska till bm i v25 så får se om jag kan skaka av mig kilot tills dess :P

Julshopping

Idag har vi varit inne i Umeå tammefasen hela dagen, mina fötter håller på att värka sönder!! Kl 9 imorse hämtade Annika upp Anton hos oss så då for vi iväg mot stan. Kl 10 var vi inne lagomt till affärerna uppe, sen far man ju runt som nå yr höns på alla affärer överallt, sen in till stan sen ut på nå andra affärer, strax innan 19 kom vi hem så då kom dom med Anton, typ 30min senare sov han, tur jag börjar jobba 16.30 imorrn så får jag krama & pussa på han imorgon bitti ❤️

De blev en hel del julklappar, nu är vi klar med Antons kusiner, Amanda, svärmor & Tommy & Anton... Ja & mamma & pappa då men de var fixat tidigare och till övriga släktingar är se klart förutom grabbarna, Wille, Jocke, Fredde & Joel så vi måste in en sväng till men de får vänta för mina fötter är döda.. Jag rent utav haltar för speciellt ont har jag i hö fot eller rättare sagt hälen, har sedan tidigare trott att jag har hälsporre & efter denna dag gör de ännu mer ont!! :(


Sen unnande vi oss själva lite grejor också, skor köpte vi, jag köpte lite mer mamma-kläder varav ett par ❤️Jeans❤️, är lite halt less på leggins & svarta träningsbyxor.. Sen köpte Nicke dataprylar och sen vart de en tassimo maskin, kostade bara 299kr så då slog jag till annars brukar jag bli så snål då jag ska köpa nåt 😜 

Ja sen var de nå mer småprylar...

Imorrn som sagt blir de jobb 16.30-21.30 sen samma tur på tors, skönt med sovmorgon efter kvällsjobb 👍

Sen kommer mor & far på fre & stannar tills sön, syster & Johan kommer på lör & stannar tills sön & på lördag afton ska vi på julbord, mysigt ..& gott 😜

Nu blir de sova, konstigt att jag inte somnat redan med tanke på denna långa dag ... Men kommer nog somna på fem röda då jag lagt ifrån mig denna, har ju min lilla gosis bredvid också så då kan man somna gott :) Natti 😘

Vecka 23 (22+0)



Då har vi gått in i vecka 23 pysen & jag.
Magen växer som den ska, min mage nu är densamma som ungefär i v 28 förra gången.. De känns redan då jag jobbar att jag blivit tyngre fram på magen, jag har inte ont någonstans, känner mig bara tung liksom.
Jag har pratat med.min chef om att jag kommer söka full gravidpenning, dock vill jag försöka jobba längre på ett eller annat vis & hon har väldigt positivt till anpassning av jobbturer, sen kan man ju faktiskt gå ner i tid & bara ha halv grav.penning. Men de ser vi väl hur de blir, än så länge är de ett bra tag kvar :)

Annars idag har de inte varit så mycket, jobbat delat, var en sväng på skyltningen men den sög. Imorrn ska jag jobba 7-12 sen är jag ledig tis, ska bli skönt !! 

Bäst att sova så man orkar upp, är väldigt trött på mornarna nu ... :/

RSS 2.0