Födelsedagspresenterna beställda!

Nu har jag nyss bekräftat en beställning på leksaker till mina älskade systerdöttrar som fyller 2 år och 4 dagar, den 27/7. Skulle få hem de om 1-3 dagar så då blir de att slå in, men sen får paketen vänta.. Ska ju inte ner nu för att jag jobbar, finns ingen tid så vi tar de i samma veva som vi firar Anton skulle jag tro, vi ska ju ner efter den 20:de iaf. Eller ja, slutet på augusti lär de väl bli :)

Lilleman sover, har sussat sen kl 12. Bra då han sover minst 1½ timme, helst 2. Han sover aldrig längre nu för tiden.
Inatt har varit en super skön natt, Anton somnade kl 19.50 efter hårda kramar från hans sida, tror tänder är påväg... Somnar bara kramandes i min famn, blir ledsen mycket, bits och nu skippar han vällingen totalt på morgonen, har varit så nu i 4 dagar, äter innan han ska sova på kvällen men vägrar på morgonen och nu idag sov han från 19.50 igår till 07.10 imorse utan att höra av sig. De var riktigt skönt, ville inte ha välling då han vakna heller utan åt gröt lite senare.

Nä ni, nu ska jag ringa min mor en sväng. Ha de gött!

Bli bättre

Måste bli bättre på att blogga känner jag, inte bara för läsarnas skull utan för min egen också såklart, behöver blogga av mig sen är de roligt att titta tillbaka på :)

Ska se om jag får hem ps så jag kan göra en liten ny design, alltid lite roligare då :)

I kväll/natt blir de att vara vaken så länge jag kan, ska ju jobba natt imorrn så bra om man är lite förberedd :)

RSS 2.0