Sundsvall imorgon

Känner mig tröttare än tröttast just nu.. Tänka, packa, packa, tänka lite mer, packa lite mer, har jag glömt nåt?

Imorgon bär de av åt stan, ska ner till äldsta syrran + mina syskonbarn/Antons kusiner Astrid & Linnéa, så nu packas de för fullt. Mycket och tänka på då man har smått.

Morgondagens schema ser ut som så, då vi vaknat blir de att vakna och äta morgongröten sen gör oss redo för avfärd så lär Anton troligen somna i bilen, sen då vi kommer ner ska vi på kyrkis i Skönsberg där de leks & äts sen ska vi till Sandras kompis Katrine och hennes lille Hugo, leka äta middag sen åker vi hem till Sandra. Full späckat.

Antingen så far jag hem efter att Anton ätit vällingen så somnar han i bilen sen kan jag (förhoppningsvis bara) lyfta över honom till sängen. Eller så stannar jag över natten. Ska packa med mig resesängen iaf så ser vi väl hur jag känner.

Ska ju klippa mig på fredag kl 14, så blir nog att åka efter frukosten isåfall på fredag morgon. Men som sagt, vi ser hur jag känner mig imorgon.

Har då packat klart allt som går att packa ikväll, de ända som ska packas imorgon är; kudde, täcke, sängnallarna, barnmatsburkarna, nappflaskan, flaskvärmaren, så de så.

Sen måste jag kolla vad jag själv ska ha på mig OM jag har nåt, har så fruktansvärt dåligt med kläder, har inte shoppat sen innan jag vart gravid med Anton så hallå, har inte handlat sen sommaren 2010. Sen känner man sig ju inte direkt nöjd över kroppen och då vill man inte handla. Så som sagt, ska kika vad jag ska ha på mig.

Efter de ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag kvälla. Nicke får helt enkelt stiga upp tidigt med mig imorrn så jag får fixa mig också utan att känna så mycket stress. FAN VAD TRÖTT JAG ÄR !!! Känns som ögonen åker igen snart just nu ...

Nä, skynda sig iväg o fixa allt. ...fan, kom ju på att jag måste ju packa åt mig själv också om vi nu ska stanna kvar. Vad de nu finns o packa, tandborsten, nattkläder, underkläder typ..

Trevlig fortsatt kväll suckers!


Birsta imorrn

Idag kan jag bocka av måndagsgörat. Har varit och hälsa på Sara och hennes lille Mille, en liten sötis.

Då vi satt oss i köket kom Sara och lasta över Mille till mig, så mysigt! Lill bebis! Har anton varit så liten??? Verkligen?? Tycker Anton är liten nu, tycker han alltid varit så :) hihi!

Imorrn blire birsta, de suger lite halvt att inte ta bilen. Den funkar ju men den känns inte säker att åka i så den får vila tills den ska in på verkstan på onsdag morgon.

Men som sagt, birsta imorrn. Tåget går runt 9 tiden från Fränsta. Är lite smått nervis, har inte åkt tåget med Antonio, men de ska väl inte vara nå problem. De ända är då man ska på med åkbäket till vagn på tåget och vart man ska sitta, hoppas de är mer tomt än fullt iaf. I Stöde hoppas Simone o hennes Ian på. Ska bli trevligt! :) Hoppas de går smidigt och inte att Anton typ vagn-vägrar osv. Testade att ha han i selen hemma, de går MEN MINA AXLAR !!! Han är så tung, TROTS selen ....

Går jätte suveränt att lägga Anton nu! :) Välling runt 19, sen upp vid 19.30 och då lägger jag (eller Nicke) honom och nu har vi börjat med att gå ner, inte sitta o vänta på sängkanten. Men då går vi ner, sen sätter sig Anton o leker med gosedjuren o pratar o pratar o pratar o pratar. Antingen så lägger han sig själv, eller som ikväll, då runt 20 gnällde han till, han kanske skulle lagt sig själv men jag gick upp och la omkull han o han somna direkt. HÄRLIGT! peppar peppar....

Sen sover han ända till mellan 4-5 tiden då ger jag han flaskan med välling i hans säng sen somnar han om till ca 7.10 :)

Nu ska jag fortsätta förbereda inför imorrn, så mycket göra.. Man vill ju inte missa tåget heller ...

Veckans planer

Fint väder har de varit idag, riktigt fint!
Har spenderat dagen hemma hos mor & far, jag & Anton. Eller vi for dit kring halv 12, jag hade ju min sovmorgon imorse. Dock var jag ju pigg kl 8 för att Anton sovit så bra, men jag somnade om till halv 11 bara för att jag fick :)


Har ju lite planer i veckan också;

Måndag - hälsa på Sara och lille Mille

Tisdag - Tåget ner till stan tillsammans med Simone och lille Ian, shopping!

Onsdag - Ska klippa mig! Var tänkt öppna förskolan i Stöde, dock är jag utan bil.

Torsdag - Fara till Stora syster + Antons kusiner, öppna förskola, träffa Katrine & lille Hugo osv osv.

Fredag - Besiktning av bilen

Lördag - Ev. följa med och kika på Angling.

Söndag - Göra INGENTING!?


Fucking jävla trött

Jag är så jäääävla trött, mest hela tiden tycker jag men speciellt nu.

Har skjutit upp pluggandet heeeela veckan, har gjort annat. Meningen att jag skulle skriva klart uppsatsen idag på fm eftersom att Nicke sluta 12, men jag drog till Stöde istället till Simone o lille Ian, trevlig värre!

Men nu har jag suttit o skrivit klart uppsatsen och skickat in, hejja mig! Men nu blire nog sängen... GÄSP!
..och de ska vara fredag idag liksom, vilken tråk måns man är! Menmen, nu är jag studiefri resten av helgen så ska se vad man ska hitta på, vill ha fin väder iaf!

Natti!

Min goa glada Anton! :)

Lite bilder på min älskade lilla 6 månaders bebis :) ♥♥





Inte den kanske snyggaste bilden på min grabb, men här ser man hans på "gaddar" som kommer upp ;)


Härligt, härligt!

Dropp, dropp, dropp ... Nu smälter snön bort, härliga tider!


De är så härligt med + grader, man behöver inte packa på sig lika mycket kläder då man ska ut. Men ännu härligare kommer de bli till våren och sommar. Tänk då man bara kan ha samma kläder både inne och ute :)

Här på förmiddagen efter Antons morgonsovning efter frukost så tog vi vagnen och drog till gammelfarmor, där vart vi bjuden på gröt sen kaffe på de. Var där i ca 2 timmar sen vandrade vi hem, Anton slockna i vagnen ganska omedelbart, sover ännu :) ..sovit ca 1 timme vilket brukar vara de han gör, så vaknar nog snart. Bara för de såg jag nu att armarna rörde sig, men än låter de inte i babyvakten så är kanske lugnt! ;)

Så nu har jag inte gjort så mycket, kollat igenom posten, hängt och stoppat i en ny tvätt. Fick för typ två dagar sen med posten en barnmatsbok jag gratis beställt från semper och idag fick jag en till? .. Måste ha blivit nå fel, men skadar väl inte med två heller.

Fick mig även en slant av farmodra så idag slår vi på stort och beställer mat tror jag ;) Hade ändå tänkt hämta Nickepicke idag så då kan vi beställa typ sallad ..eller pizza ;) haha, nädå ... :)

Ska sätta mig och börja med uppsatsen senare idag/ikväll har jag tänkt .. Sen ska jag sitta med den imorrn på dagen, Nicke slutar 12 så då kan jag göra de .. Skönt och skriva på dagen då hjärnan är igång och inte på kvällen då den börjat gå i viloläge! :)

22 februari

Fy vilket väder de var här på morgonkvisten, snöoväder! Men nu har de slutat och solen tittar till och med fram, ser riktigt fint ut. Anton och jag ska nog snart bege oss ut på promenad är de tänkt!

Idag skulle jag träffa Sara men hon avbokade, hade nästan listat ut att de skulle bli så. Hennes lilleman hade fått snuva och feber under natten.

Så idag händer inte alls mycket, min farmor ville ju ha besök men jag orkar inte gå dit. Får bli en annan dag ... Men händer de inte denna vecka som jag "lovat" så blir hon väl sur .....

Har inte ens börjat med veckan studier, ångest över de ... Men de är en sån där jätte jobbig uppgift, måste ta tag i den snart. Sen är de bara 2 veckor kvar av denna kurs .. SKÖNT! Sen börjar en till jobbig kurs, etik och livsfrågor :/ ....

Nä ni, orda till grabben sen ut!! ..

Värdelös

Har blivit helt värdelös på att blogga.

Men de är så i perioder känns de som, de kommer nog igång snart ska ni se.

Kvällen har varit lugn, var ute och åkte bil med mamma i 1½ timme runt Fränsta, Ljunga, Torpshammar, Gissjö.. Heeela långa svängen, så skönt att åka ut o åka och bara titta. De är ett måste då man åkt på affärn eller nåt, köra "svängen" runt Fränsta, dock är den lite kortare.. Man ser samma o samma, men de är alltid lika kul och vääääldigt avslappnande!


Anton han sover för länga sen, han var så trött redan kvart över sju, halv åtta sov han... Hoppas ändå att han somnar imorrn efter morgonmålet o sover till sju, tycker de är perfa! :)

Imorrn händer inte mycket alls, ska försöka plocka undan lite här hemma, ut på en liten promenad kanske beroende lite på vädret. Kolla över veckans studier. Tisdag vill jag iväg på mys pys, ta tag i mitt mod och kanske till och med promenera dit? .. Vore nåt de :) Är säkert skit trevligt då jag väl kommer dit, om inte annat så har jag ju alltid Anton :) Kanske får höra med Sanna om hon ska med, hon har ju varit på förut.

Sen ev. träffa Sara en liten sväng under onsdagen ... :) Och hennes lilleman, han är ju endast 2v o 3d idag.. Lillisen, sen Sara o jag har väl inte träffats på typ 2 år, hel konstigt!! :)

Nä ni, nu ska jag sova. Godnatt!

Sen var de någon som kommenterat "hur går de med vikten då"... Just nu står de still, heeeelt still... Ska ta tag i allt igen så fort jag känner ork o motivation. Just nu finns de NOLL, så så var de med de!


Anton han växer o växer

Födelsen 110814

Vikt: 4250g
Längd: 52cm
Huvudomfång: 36,5cm

110819 - 5 dagar

Vikt: 4010g (-240g)

110824 - 10 dagar

Vikt: 4130g (+120g)
Längd: -
Huvudomfång: -

110913 - 4 veckor + 2 dagar

Vikt: 4750g (+620g)
Längd: 57,5cm (+5,5cm)
Huvudomfång: 38 (+1,5cm)

110921 - 5 veckor + 3 dagar

Vikt: 5200g (+450g)
Längd: 58cm (+0,5cm)
Huvudomfång: 38,5cm (+0,5cm)

111011 - 8 veckor + 2 dagar

Vikt: 5900g (+700g)
Längd: 61cm (+3cm)
Huvudomfång: 39,5cm (+1cm)

111026 - 2 mån + 12 dagar

Vikt: 6300g (+400g)
Längd: 62,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 40cm (+0,5cm)

111129 - 3 mån + 15 dagar

Vikt: 6900g (+600g)
Längd: 66cm (+3,5cm)
Huvudomfång: 41cm (+1cm)

111207 - 3 mån + 23 dagar

Vikt: 7170gg (+270g)
Längd: 68cm (+2cm)
Huvudomfång: 41,5cm (+0,5cm)


120117 - 5 mån + 3 dagar

Vikt: 8420g (+1kg 250g)
Längd: 69,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 42,5 (+1cm)


120208 - 5 mån + 25 dagar
Vikt: 8540g (+120g)
Längd: 70,5cm (+1cm)
Huvudomfång: 43,5cm (+1cm)

Utveckling!

Min lilla Anton har utvecklas så mycket nu bara på 2 veckor.

• Sitter stadigt själv (dock kan man inte lite på honom och lämna, kan slänga sig åt nå håll huxflux)
• Ställer sig i krypställning & gungar, drar in/drar efter benen, klättrar med fötterna.
• Satt sig idag helt själv från att vara i krypställning
• Har nu två små tänder som sticker fram nere i mitten av tandköttet
• Har blivit mer kramig

Guuuud så fort de går då de väl sätter igång...

Var och hälsade på Simone igår och hennes lille son Ian som är 4 veckor, dom är ju såååå små.. Att Anton har varit så där liten de kommer jag inte ens ihåg?? Nä gud så liten och söt! Man blir ju mera bebis sjuk , haha! :)

Nä ni, borde plugga men känner inte alls för de .. Är helt orkeslös på kvällarna och de är då min ända tid egentligen är .. Tur att jag har till på söndag på mig, helst fredag men går bra söndag, skönt dä!

Nu ska jag äta lite fil, tjingalong!

uppsats

Halloj!

Dagens här började kl 6, då vaknade min lilla man för lite morgonvälling sen somnade han inte om mera utan låg o stöka 30min i sin säng sen flytta jag han till våran medans vi vaknade till. Natten har varit skön, lilleman sov från 19.30-06, vaknade endast 1 gång vid 5 då stoppa jag in nappen o han slocka direkt. Skönt dä!

Funderade på att gå till min farmor idag men så blir de nog inte, tar de en annan dag. Ska ut sen med Anton i vagn sen ska jag in o pluggeliplugga. Denna vecka är de såklart läsning i boken sen ska de skrivas en uppgift, uppsats om ex. ADHD, något psykiskt perspektiv typ humaniskt eller så eller om typ depression, ätstörningar. Har inte riktigt vald än, vill ha nåt intressant och inte allt för svårt att skriva om, vill inte skriva om nåt som man kan typ skriva hur mycker som helst om, utan nåt enkelt! :) Får klura på de!

Ska börja äta frukosten jag åt idag, gott och man blir mätt länge. Havregrynsgröt med en klick sylt och mjölk, smörgås med ett kokt ägg på och lite aromat, gotti gott!

Nä ni, leka med sonen!
Tjingalong!

God kväll

God kväll!

Dagen har varit lugn, gjorde inte allt för mycket under dagen. Jag försökte plugga mellan varven och så, kan ju säga att psykologi är inte de roligaste direkt, eller ja om man fattar allt på en gång och de fastar i skallen skulle de vara roligare.

Har iaf under kvällen pluggat klart, gjort veckans närvaroprov samt första delprovet så nu är de gjort för den här veckan. Såg att nästa vecka inte var så jäkla krävande i antal sidor att läsa utan mer tid åt inlämningsupg. skönt dä!

Lilleman hade feber ikväll, inte för att han är sjuk utan antingen är de en eftersläng av sprutorna han tog i ons, eller så är de för tanden/tänderna som kommer upp. Snart är nog den ena uppe, man känner nu en vass kant och de gjorde man inte här om dagen då bara liksom såg man den :) Kuligt att lillen får sin första tand! :)

Så han fick en alvedon tidigare ikväll sen gick vi upp vid halv åtta, somna gjorde han strax innan åtta. Typ fem i. Har nu sänkt sängen, han ställer sig i krypställning på natten då han vaknar så man vet aldrig, lika bra o sänka den. Men de gick bra ändå ikväll att somna i den :)

Direkt då han somnat så gick jag ner och börja att plocka undan överallt, hängde tvätten, diskade undan, allt de där så nu är de rent överallt. De ända är datarummet även kallat Nickes rum, de är de ända stället han hänger på. Han har även den andra tvn där + sitt xbox och playstationet, geek-rummet. Sen har jag lite o plocka ihop i badrummet också. Men de fixar jag imorrn, sen ska alla rena kläder in i byrån i "Nickes-rum" sen ska jag dra över golven med snabeldraken och moppa lite o dammtorka när jag finner tid :)

Har lite beslutsångest inför morgondagen... Storasyster + barna är hos mina föräldrar, David också kanske? Iaf, imorgon ska dom till min andra syster Tessa och låta tjejerna åka skoter sen ska de grillas korv o hamburgare till lunch så Tessa tyckte även att vi skulle komma och umgås. Men grejer var den att vi tänkt åka till Simone o Mattias i Stöde, dock kommer ju fler tillfällen men nu hade vi ju liksom bestämt.

Men tror de blir syster imorrn nu då, ändrar vi oss kan vi säkert alltid komma annars blire nästa helg och så ev. att jag och Simone ses under veckan :) Roligt och fara och ses! :)

Nu ska jag väl inte tråka ut er med mera text, många har säkert inte läst hit ens, roligare med bilder. Har inte lagt in från kameran så de får bli sen.

Har lite jag skulle vilja här fram över i veckan o så;

• Fara på Mys Pys i Fränsta.
• Testa fara på Stor & Liten i Ånge.
• Hälsa på folk som typ, Simone, Mari, Sara, Marie.L, Therese m.fl :)
• Skulle även vilja fara ner till storasyster o hänga med på nå typ kyrkis där.
• Skulle vilja fara o strosa runt på Birsta med någon.

Nä ni, ta ett till glas apelsinjuice sen blire lite mer tv sen sängen. Så här länge har jag inte varit vaken på läääänge, sen imorrn äre kliva upp tidigt .. Men på söndag är de min sovmorgon då tar Nicke honom, wie! :)

Godnatt på er!

härligt med städat!

Nu är övervåningen städad, skrubbar upprensade, har dammsugat o dammtorkat och bytt sängkläder så nu är de klart, nu behöver inte de gå o tynga ner i skallen på mig.

Sen har vi nedervåningen, är ju städat men man kan ju göra så mycket mer.. Har ju en skrubb nere som ser ut som sju svåra år men lyser funkar inte för proppen har gått men jag hittar inte vilken de är så tror jag måste ringa hit elektrikern, är så konstigt kopplat i denna kåk.. Sen har dom glömt o sätta dit en lysknapp uppe så då kan han göra de på samma gång.

Som sagt så håller de på att tvättas för fullt, har planerat att tvättstugan ska vara helt fri från smutstvätt innan veckan är slut.. De jobbiga är ju bara de att de tar HUNDRA år för kläderna o torka därför tar de så lång tid o tvätta.

Jag känner att jag måste organisera upp mitt liv, inte tänkte "jag tar de sen" utan göra på en gång så är de gjort. Som typ vattna blommorna, jag ser att dom är torra o tänker, "jag gör de sen".. Sen glömmer jag sen ser jag de igen o tänker samma igen också blir så hela tiden ... Less på mig just nu! O tvätten ska inte glömmas, allt annat ser man ju, som disken diskas ju varje dag osv, men tvätten åker in i tvättstugan o där ser man den ju inte ...

Ikväll kan jag äntligen börja läsa i Psykologiboken, den hade kommit på bibblan i Ånge :)

Idag ska vi äta ströbrödspanerad torskfilé o potatismos. Sen resten som ska göras ikväll är:

- Promenad
- Lägga Anton
- Läsa i Psykologiboken (mån & tis läsningen som jag missat)

Ja de blir typ de :)

Nä nu, åter till mitt städande.. Anton sover ute han, har sovit sen 13.05, så 1½timme nu då :) SKÖNT! :) Vet inte när han sov så länge ute sist, har varit bara kortisar där ett tag... :)

bla bla bla

Länge sen jag uppdatera, men har som inte haft någon blogg lust.. Men så kan de vara ibland också :)

Idag har jag hunnit med en hel del, på fm for vi iväg med sopor sen tog vi och handla, gjorde de i Torpshammar för ovanlighetens skull. Sen har tvättmaskinen gått HELA dagen, kommer gå hela dagen imorrn och kanske ännu en dag, massvis med tvätt har vi. Den blir som bortglömt i detta hem. Sen nu ikväll efter att min jätte trötta Anton somnat så har jag plockat undan överallt, skönt!

Imorrn ska de fortsättas, ska bäddas rent, ev. städas rejält på övervåningen.. Blir inte så svårt egentligen för ena rummet är typ tomt.. Bara grejor i skrubbarna där + sovrummet. Sen ska de dammtorkas, dammsugas, torkas golv på både planen har jag tänkt. Sen ska de ut o gås på kvällen med mor o syster.

Hade mina funderingar på mys pys imorrn, men tror jag skjuter upp de.

På onsdag är de dax för vaccination + vägning o mätning av grabben. Hoppas han slipper febern, var dö jobbigt sist. Lillen vart febrig och inget var bra, tok grina på natten o de var så jobbigt o se han dålig. Får han inte feber drar vi till Sollefteå på tors fm till Niclas farmor men får han feber blire kanske fre eller lör så vi får de gjort.

Som sagt har ju Anton börjat ta nappen, vill ha den hela tiden då man ger han den, ska lägga upp nå kort här någon dag. Har inte knäppt så mycket men ska ta fram systemisen o göra de.

Har även börjat min Psykologi kurs idag, dock har jag ingen bok så har bara kunnat läsa denna veckans alla brev inför kursveckan, men de är ju allt en början.

Sitter för tillfället o ser mammor o minimodeller.. Kan kanske skulle skicka in bild på Anton till typ Ellos, kanske vill ha en sån snygging som han i katalogen för bebiskläder ;) hahaha

Nu ska jag ta nåt o dricka, har suttit o druckit te men är sugen på nå kallt.

Hejsansvejsan!

RSS 2.0