check

Då jag skrev för 2 dagar sedan så hade jag den här göra listan, så nu ska vi se vad jag gjort nu då på 2 dagar och vad jag har kvar.

- ringa bm här och be att få kommer och kopiera journalen, CHECK!
- ringa bm där nere och boka en tid med henne, CHECK!
- städa ur lägenheten o lämna nyckeln, CHECK!
- göra klart kursen som jag håller på med samt maila om betygspapper
- få mitt utlåtande samt anställningsbevisen av chefen
- betala räkningarna, CHECK!
- få papper från adressändringen med nåt nr sen ringa dom och säga de för en bekräftan tjoffsan, CHECK!

De som är kvar är alltså att göra klart kursen, har tills nästa fredag på mig. Ska sätta mig ner nu och plugga. Sen att få utlåtande av chefen samt skriva på nåt papper, antingen har hon lämnat de på jobbet så jag får skriva på samt få de ikväll då jag jobbar 18-22. Eller så får jag de till veckan, de kan som inte jag styra över. Men nu ska de vara fokus på pluggandet, liksom de som är kvar.

Hade tänkt om de finns tid så ska jag baka sån här långpannekaka, snoddas eller kärleksmums eller vad folk vill kalla dom och köpa ett fint kort och ställa på jobbet på fredag :) Men annars tror jag inte de är så mkt annat. Då vi far på fredag så ska vi även in på barnens hus och hämta ut blöjhinken som man får med babyboxen.

Nu känner man att de närmar sig flytten, ska vi så skoj!! :) Längtar tills vi fått i ordning allt, ska ju på ikea i slutet av juni då den lönen kommer och handla allt till bebisen samt lite annat :))) Härligt!!

Nä, nu måste jag sätta igång med pluggandet. Kl 16.30 ska vi äta middag hos Nickes lillebror sen börjar jag jobba kl 18. Sen ska vi äta "avskedsmiddag" hos Anton nästa torsdag, trevligt värre!! :)

Hejsvej, trevlig helg!

ser ljust ut

just nu känns livet härligt o jag hoppas de fortsätter så!! :)

Nu har vi flyttat allt till huset, gjorde de i lördags o de gick bara bra hann packa upp rätt mkt också.
Niclas kommer börja jobba på Perma Scand i Ljungaverk den 13 juni, har då jobb 1 månad till en början och har han skött sig o allt går bra och han trivs osv osv så blir de förlängning, så man kan ju hoppas på de!!! :)

Sen skulle ju jag jobba fram till 27 juni men har nu känt bland annat att min kropp inte pallar, sen vill jag inte vara här själv så jag slutar nu den 3 juni och kommer få gravidpenning från dess. Så den 3 juni flyttar vi helt ner, då får vi 1 veckas "semester" ilag innan Nicke börjar jobba så under en veckan ska vi pilla i huset o bara ha de skönt :) Hoppas allt fortsätter att flyta på och kännas bra!

Ringde även telia idag för att kolla tv, bredband o telefoni så de har vi skaffat nu. Värsta bra paketerbjudandet fick vi!!! ;P NICE!

De som jag liksom har kvar nu de är ju..
- ringa bm här och be att få kommer och kopiera journalen
- ringa bm där nere och boka en tid med henne
- städa ur lägenheten o lämna nyckeln
- göra klart kursen som jag håller på med samt maila om betygspapper
- få mitt utlåtande samt anställningsbevisen av chefen
- betala räkningarna
- få papper från adressändringen med nåt nr sen ringa dom och säga de för en bekräftan tjoffsan

sen ska de väl inte vara nåt mera...

nä nu ni, nu ska jag på tjotta sen snart iväg o jobba igen. 2 besök sen middagsrast sen jobb ikväll.
Svärmor bakar bullar ska se om jag kan ta en innan jag far ;)

Hejsvej!


long time no see...

Nu var de länge sen som jag skrev... Men jag har som inte riktigt känt någon lust, men nu ska jag droppa ett litet inlägg :)

Idag fick jag hem beslutet för graviditetspenningen så de är klart, ska iväg sen o lägga på blanketten på lådan så är de helt klart, skönt! :)

Är ju inne på min sista kurs här uppe, kommer inte läsa någon mer kurs efter den jag läser nu "människan socialt och kulturellt". Har denna vecka o nästa vecka på mig så idag ska jag plugga har jag tänkt, är även ledig imorrn sen jobbar jag 7-12 på ons så har tid då med, ska försöka göra klart inlämninguppgifterna tills på tors o skicka in dom sen ska jag sätta mig med de instuderingfrågor jag har kvar så jag är förberedd inför provet som jag ska göra den 27de :) Sen väntar ju bara betygssamtalet som jag VERKLIGEN ÄLSKAR .... bläh!

Nu har vi även snart packat ihop hela våran lägenhet, massor med "klara" grejor står i hallen, vardagsrummet är hel tomt har för tillfället soffan och tvn i köket, vi har ju så gigantiskt kök så de ser eller känns inte konstigt, sen har jag så gott som packat ner allt, lite köksgrejor kvar att packa ner såklart eftersom att vi äter ju på något nu, de är egentligen de grejor vi använder nu som inte är nerpackat. De ska vi köra ner till svärmor o Tommy de som vi ska ha där nere.

Men på lördag så kommer mamma o pappa med lastbilen så vi får packa in allt o köra ner. De kommer att komma tidigt på förmiddagen så blir de att packa in, äta nåt sen fara :) Vi kommer då att vara där nere tills måndag, stöka lite i huset o så :) Tycker verkligen mamma gjort ett bra jobb, har städat hela nedervåningen grundligt i huset, övervåningen kvar men där är de ju inte så mkt. Nu ser jag verkligen fram emot att flytta ska bli SÅ bra. Eftersom att ledighet väntas också så.. De kommer bli SUPER hoppas jag :)

Jag går i alla fall in i gravidvecka 30 imorrn (29+0). Ska till bm på tors, blir spännande. Lyssna på lillhjärta, mäta lite, prover osv :) Ska även be henne kontaka bm där nere så att de blir som klart. Måste även ringa adressändringen kom jag på nu .. JAJA :)

Nu ska jag då sätta mig först och göra en planering över de kommande veckorna sen sätta mig o plugga!! :)

Ha de så bra!

RSS 2.0