feber

Lillen är dålig :( Han har fått feber sen små prickar på kroppen som kan bero febern. Hans kusiner är också dålig o där misstänks schalakansfeber. Hoppas lillen slipper något liknande.
Är så jobbigt att se Anton dålig sen börjar han grina o är otröstlig då o då :-/
Nu ska jag fortsätta se tv :-)

Imorgon

Imorrn fyller jag 21 år, imorrn... Och de känns inte ens? Varför blir de så då man blir äldre? Minns då man var liten, man kunde inte ens somna kvällen innan för man längtade SÅ till födelsedagen, alla paketen. Men de var då o nu är nu, så imorrn fyller jag år och jag vet inte hur dagen kommer se ut. Har inte gjort alla de kakor jag vill, har inte ens gjort en tårta :/ Men man hinner ju fasiken inte ...

Så grattis mig imorgon, ska bli spännande o vakna upp och vara ett år äldre som inte ens kommer att kännas!

Ikväll blir de inte mycket. Thomas kommer inte, kommer en annan gång, de vart nå förhinder. Så stannar hemma ikväll, onödigt o fara till Rombäck där "snor-ungarna" är.

Anton ligger o gymmar han. Han äter verkligen mer sällan nu på dagarna, 4-5 timmar emellan, någon gång har de varit 3 men inte på senaste tror jag (?)...

Så nu blir jag hemma o ser idol, har köpt mig lite gotta, men känner mig DÖ trött :/ Lillen har vaknat typ varannan timme inatt.... Men nu har han iaf bajsat efter 10(!!) dagar, så de var på tiden.. Kanske därför han ätit sällan :/ haha :) Funderar på att ha denna helg som en försökt helg till sova hela natten eller åtminstonde med 1-2 matning. Ska inte bara ta han till vår säng o ligga o hä fram tutten o somna, ska kliva upp försöka vagga till sömn om han inte verkar vrålhungrig då ska jag sätta mig o mata o kolla på surfplattan medans så jag inte somnar. Men får se hur pass trött jag är inatt om jag orkar eller ej...

Längtar tills på tisdag men ändå inte... Längtar för att få reda på vikt & längd men längtar inte pga sprutorna.. Hoppas de går bra o att han inte får så ont i benen efter o mycket feber o så.

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er med mera text.



Babbel

Nu ligger lillen i vagnen, somna runt 12, sen vakna han så jag fick gå ut o gunga vagnen lite o han somna om o sover nu än, hoppas han sover en stund till :)

Jag har plockat undan lite hemma, hade inte så stökigt. Diskade undan o så också :) Mammsen har varit här, vi åt en macka o bulle o drack te :) Sen skulle hon hem o greja o så. Ska nog dit ikväll tror jag, vill ju se idol. Vi får ju besök av Thomas så grabbarna lär ju vilja sitta nere o spela. De ända som är, är att kusinerna till Anton är jätte förkyld nu båda två. Visst att då man ammar så är risken lite för förkylning men vet av jätte många som blivit förkyld ändå o vill ju helst inte att Anton blir de o inte jag heller för den delen så vet inte hur jag ska göra än.

Jaja, nu ska jag sitta o bara ta de lugnt tror jag tills Anton vaknar, sen funderar jag på att fara o hämta pappa Nicke i Ånge så ska vi handla där o så¨, blir bäst de. Sen tror jag vi ska beställa mat idag, blir enklast!

jaja, slappatime for me!


Ingen napp bara fingrar




Tar man inte napp så får man ta till fingrarna istället :)

Vem äre nu???

God morgon!

Blev väckt klockan 7.15 o INTE av Anton utan att de knackar på dörren. "VEM ÄRE NU???" tänkte jag då, tänkte kanske mamma eftersom att hon skjutsa Nicke till bussen men fick lite smått panik då jag va i trosor o linne, kollar ut genom fönster o då äre elektrikern ser de på bilen som tur hade jag ett par byxor liggandes i sovrummet, slängde på mig dom ner o öppna sen upp vira in grabben i täcket o bära ner han för elektrikern skulle vara uppe o livas, sätta in ett element. Men nu är de insatt iaf. O vi är vaken. Lillen börjar dock bli tröttis nu så ska väl söva honom.

Idag händer de inte så mycket, vi ska bara chilla. Diska o lite sånt. Sen ska jag nog hämta Nicke så ska vi handla i Ånge sen fara hem, vi får besök av Nicke kompis Thomas som ska vara här i helgen :)

Nä ni, nu är lillen otålig så återkommer! :)

Kusinmys!

Nu är vi hemma! Drog imorse runt kl 9 ner över stan till kusinerna o moster/syster Sandra. Haft de trevligt! Bjuden på ostpaj till lunch, sen ut så barnen fick sova i vagnarna sen så gick vi in o fika lite gofika ;)

Så dagen har spenderas där, nu har vi nyss ätit. Anton somna då vi for från stan o sover ännu, sovit i ganska precis 2 timmar nu. Jobbigt o fara bort till busiga kusiner ;)

Bjuder på en bild på kusinerna som myser!


10 minuter

Nyss nästan kommit in, har varit ute på prommis med vagnen. Gossen somna som en stock på 10 minuter, han var trött han. Vi gick ut halv ett, somna tjugo i så har sovit i snart 1½ timme nu :) Får se hur länge han sover :)

Sen kommer Antons mormor hit också, hon ska klippa sig 17 så hon kommer väl runt 18-tiden :) O imorrn ska vi till Moster Sandra o Antons kusiner.

Hängt tvätt gjorde jag direkt då jag kom in o stoppa i en ny snart är ALLT tvättat, nu ser man äntligen golvet för så illa var de. Jag hínner allt utom tvätten, glömmer som bort den... Nu ska jag väl ta o diska undan också så blir de inte så mycket efter maten. GUUUUD TÄNK OM MAN HADE PLATS FÖR EN DISKMASKIN!!!!

Idag blir fiskpinnar & mos till middag!


Ny mobil - xperia mini pro IGEN

Nu är de så här att jag la upp en bild på en xperia x10 mini pro, den jag ska köpa är INGEN x10 utan bara mini pro, den ser ut så här! :)



Sorry för förra inlägget som var FEL! :) Denna mobil är de, den filmar även i HD. En nyare xperia!! :)

Ny mobil - xperia mini pro

Jag ska köpa en ny mobil, ska bli min födelsedagspresent från Nicke & Anton.
Har kikat på denna telefon, tror att den blir bra! Ska pilla på den då vi far ner till stan o ev. då köpa den också.
Min gamla telefon slutade funka i förrgår, displayen dog o vägrar lysa mer :/

Men vad tror ni om denna xperia mini pro, någon som har någon åsikt?



Bild lånad från google.se

13 veckors skillnad

Ett kort min syster knäppte medans vi var kvar på vårdhotellet på sjukhuset, detta är dagen efter Anton föddes (?)... Jo men de är de, så här är killen 1 dag. O på den andra bilden är han 13 veckor o 1 dag! :)


Planer

Godmorgon!

Lillen vaknade i ganska vanlig ordning kring 7.15, vi låg o drog oss nästan till 8. Skönt att han inte ska upp direkt :) Just nu ligger han o sover här brevid på soffan, har sovit sen 9 typ. Han har ju svårt o slappna av o somna i famn då man bara sitter, men pratar man så somnar han, DE är avslappnande för honom. Hade syster på högtalare också pratade vi o då somna han, så nu ska jag ta fram radion o ha den på :)

Har inte gjort så mycket än förutom att äta frukost, hängt tvätt o stoppat i en ny.

Har kollat lite på lägenhet uppöver igen, BARA kollat. På ett sätt är de ju skönt o bo i lägenhet också om man hittar rätt sort. En ganska nyrenoverad 4:a på markplan med egen ingång, uteplats på baksidan, kanske inglasad altan, vore inte så tokigt på rätt område :) haha! Sen kollar jag efter jobb också, man kan ju alltid söka. Skulle vilja testa nå nytt inte bara vården :)

Kan ju skriva några av planerna framöver :)

24/11 - Hälsa på Syster Sandra o flickorna
25/11 - Fredagsmyyys hemma + idol ;)
26/11 - Min födelsedag
27/11 - Julskyltningen här i Fränsta
29/11 - Bvc, vaccination + vägning o mätning
5/12 - Knäppa kort till tidningen
24/12 - Fira jul hos min mamma o pappa

Från rygg till mage

Han vände sig igen, så idag är första gången han vände från rygg till mage, 21/11! :)
Älskade lilla vän! ♥


Kallelse till bvc

Nu har vi fått den, kallesen till bvc. Vi ska dit nästa vecka, tis 29/11 kl 9.40, då blir de vikt & längd + 3mån vaccination :) NICE! Måste komma ihåg att köpa alvedon suppar då också :)

Lilleman ligger i gymmet, tog nyss o snurra runt från mage till rygg. Han tycker ju inte om att ligga på mage så trodde aldrig han skulle snurra runt men nu har han gjort de å :) Får se när man ser de nästa gång :)

Har skickat efter årets julkort också, kan lägga upp bild här då jag vet att dom är utskickad o framme. Ska ta o framkalla nå annat kort o ge bort i jul också, måste kika lite på de.

Ska nu sätta mig o skriva ner vad som är kvar o köpa innan jul till alla, tjing!

Sitta i matstolen

Igår då vi gick upp till sängen så var Anton vaken men trött, vi la oss i sängen o så fick han äta. Oftast somnar han under de sista målet så då sover vi sen, men inte denna gång han vart mätt o ville inte ha mer mat. Jag la honom på rygg mitt emellan oss på hans kudde sen "buffa" jag honom på rumpan o då såg jag att han vart tröttare o tröttare sen somna han. De har aldrig hänt förut, men ibland funkar saker o ibland inte. Man får ta till alla knep :)

Anton ska ju helst vaggas till sömn, han kan inte somna själv iaf inte på dagen. Jag testade lägga han på soffan nu på morgonen o gjorde samma som igår kväll, icke sa nicke INTE sova. Men då la jag honom i vagnen o körde fram o tillbaka, tog typ 5min så sov han. Får så ont i ryggen av att bära runt i vagga, igår använde jag bärselen. Som sagt, alla dessa knep o grejor :)

Idag ska jag då inte göra något alls, igår vart de storstäd. Endast tvättstugan som ser ut som jag vet inte vad. Men håller på att tvätta idag så. Jag kanske kommer små plocka lite o så men jag ska bara göra de jag känner för :)


Hade lillen i matstol vid bordet igår en liten stund, för en liten stund kan han ju sitta där. Inga problem :) Han tyckte de var roligare än att ligga på filt på köksgolvet eller i sittern. I sittern kan han inte sitta för han ska bara upp o sitta mer, sitter o tar i med hela kroppen o drar upp sig :)




Jag tycker om att sitta jag :)



oaktiv

Har inte varit på aktiv på bloggen direkt dom två senaste dagarna. Har varit hos mamma, även sovit där jag o lilleman, men de gick bra o hade inte trott annat heller. Sen igår var vi till birsta i Sundsvall o handla lite. Jag fick bland annat en jacka i födelsedagspresent, en skit snygg ;) + halsduk o byxor. Fyller ju år på lördag jag, HELA 21 ;)

Nu håller jag på o julpyntar, lillis ligger på soffan o sover o den andra han sitter o spelar.
Mys pys med jul, kommer väl na bilder sen kanske ;) Om inte annat fler inlägg!

BingoLotto

Ikväll ska de spelas bingo lotto, hoppas man vinner ;) Vore inte så tokigt med en sprillans ny volvo v70 kombi & si så där 2 miljoner ;) Så de är min kväll. Bjuder på nå bilder på min älskade pojk :) ♥




Lillbjörnen

Nu har vi varit ute på en skön promenad, har nästan nyss kommit in. Gick ut runt 14.15, men då vi kom hem så stod jag ute på gården med vagnen ett tag o prata i telefon med syster, bättre mottagning ute. Men nu gick jag in började bli mörkt o kallt, sen vaknade lillen ute men då vi kom in o jag tog av fotsacken o öppnade åkpåsen somnade han men allt på o sover nu så då får han sova. Vaknade nog snart, då blir de äta. Ska hämta pappa Nicke vid bussen runt 17 tiden också sen hem o vi får äta korv & makaroner.

Bilder på min lilla björn

   
 


Wienerstänger

Jag har tagit i bakat wienerstänger här på förmiddag o dom vart bra tycker jag.
Dom har nog svalnat så ska snart packa ner i en låda :)

Kan ju skriva ner receptet jag använt.

Ugnstemp: 200°C Varmluft: 175°C

250g smör eller margarin
1½dl socker
2 ägg
6dl mjöl
½tsk hjorthornssalt

Fyllning:
3-4msk röd fast sylt (jag tog hallon)

Glasyr:
2dl floursocker
1½-2msk vatten

Ger ca 60st.

Gör så här:
Rör ihop matfettet och sockret, tillsätt äggen ett i taget. Blanda lite av mjölet med hjorthornssaltet sen tillsätt de till smeten och tillsätt därefter resten av mjölet och arbeta till en smidig deg.

Dela degen i 4 delar och rulla ut längder på ca 40cm. Lägg den på en smord plåt eller bakplåtspapper. Gör en fördjupning i mitten på varje längd och fyll med sylt. Grädda i mitten av ugnen i 15min. Blanda ingredienserna till glasyren.  Bred på de varma längderna, skär dem på snedden ca 2cm breda bitar.


Vakna med The Voice

God morgon allesammans! :)

Idag sov vi lite längre, vi sov till kl 8, men lika trött är man för de just i den stund man vaknar, men man blir ju snabbt pigg :)

Lillen är klätt o redo för dagen, ligger i gymmet o leker. Själv ser jag på 'vakna med the voice' och bloggar o kikar på nätet :) Steve-O är med på the voice, roligt o lyssna på han :) Vakna med the voice älskar jag att se på vardagsmornarna :)

Tror inte de blir någon prommis idag eller, eller kanske en kortare men inte en 5km promenad iaf. Funderar på att baka en lätt kaka till idag då, vet inte vilket men tror att de blir Märtas skurna chokladkakor får se om jag lyckas. Drömmarna vart awesome!

Sen ska jag fundera lite över vad jag vill ha på min födelsedag, eller vad jag ska köpa för pengarna jag får rättare sagt. Ska ner till stan med mamma till helgen o då blir de i alla fall en vinterjacka & ett par typ adidasbyxor, inte prassliga utan mer tygiga, haha! Vet inte vad de heter?

Sen ska jag handla saker till mig o bara mig, ibland blir de inte så. Men ska köpa ett par jeans, leggins, ankelsockar, trosor, någon tunika eller nå liknande kanske två, sen nå kortärmade. Jag är SÅ i behov av kläder, visst att jag inte tycker de är kul o handla kläder då jag ser ut som jag gör nu, men kläder måste man ju ha, så äre!

Sju sovare

Precis vad lillkillen är just nu, sovit 3 timmar ute, sen la babyvakten av, batterierna tog slut. Så då har jag rullat in vagnen, vill inte behöva gå ut 100 ggr, jobbigt då jag inte kan ha så jag hör honom. Eller ja, hade jag ställt han utanför vardagsrumsfönstret o jag sitter här hela tiden kanske jag hör, åtminstonde ser att vagnen rör sig, men men.. Har börjat blivit mörkt ute också så nu får de va som de är :) Han lär ju inte sova så länge till så lär ju inte hinna börja dö av svett. Vill inte vara o pilla vid vagnen för då lär jag säkert väcka honom. Bra han sover! :)

Jag har inte gjort något förutom att förbereda maten, idag blir de kycklingfilé i ugn och grönsaker till, ska bli riktigt gott. Har varit sugen på nåt länge nu :)

Ikväll blire inte allt för mycket, får se om min mamma kommer hit o stannar eller om jag ska åka bort till henne. Enklast om hon kommer hit, men de är väl lite vilket som, är ju inte långt till henne. Men då måste jag åka hem själv i mörkret... :) Men vi ser väl, ska äta först iaf.

Nä, ska nog slå igång ugnen nu!

(tog förresten av fotsacken(?) på vagnen o öppnade åkpåsen, fick lite dåligt samvete över att han ska ligga där o börja vrålsvettas, han märkte ingenting sover som en stock o har armarna rätt upp vilket ska vara ett tecken på att man sover gott)

Kakor

Sitter o funderar på vilka fler kakor jag ska ha till min födelsedag, såååå kul o baka :) Men kan inte dra på o stor baka på dagen då jag har lilleman, kan ju bli så han blir grinig o att man måste avbryta o allt .. Men enkla kakor kan jag ju göra :)

Har gjort:

• Choklad muffins
• Vaniljdrömmar

Sen har jag funderingar, kan ju inte baka allt man funderar på men jag har dessa alternativ:

• Märtas skurna chokladkakor
• Chokladbollar
• Bullar
• Dumlekakor
• Rulltårta
• Sockerkaka (tänkte jag baka bara ändå o ha i frysen)
• Syltgrottor
• Wienerstänger
• Chokladbiskvier
• Ambrosiakaka
• Havregrynskaka i långpanna

Eller finns de något annat gott o göra som man inte gjort tro??


Vaniljdrömmar

Vi vaknade samma tid idag, eller lilleman ska man väl skriva :)

Vi har inte gjort så mycket. Har klätt på lilleman o gjort morgontvätten, jag har fikat, han har gymmat, ätit, sovit liiite, nu har han ätit sin lilla extra slurk så nu ska jag lägga honom i gymmer en stund.

Själv ska jag baka :) Jag fyller ju år inte nu på lördag men nästa så måste förbereda lite kakor, så idag blir de att göra en sån här kaka.


Vaniljdrömmar


Massa göra

Hunnit med mycket på morgonen känns de som :)

Då lillen somnade imorse så tog jag och plockande undan massa skit o diskade, då jag precis diskat klart vaknade lilleman o då tog han o åt, sen runt 11 gick vi ut o gick på 1 timmes prommis. Lillen var faktiskt vaken i hela 20min av promenaden innan han somna, kom till bara strax efter 12 och då gick jag in o åt lunch, han sov ute i vagnen o sover fortfarande ute i vagnen har sovit nu i 2 timmar, skönt för honom!! :) Jag hängde tvätt imorse också sen slog jag igång en ny som jag nyss hängt.

Ska ut o kasta sopor tänkte jag o dra upp tunnan till vägen, tömming på torsdag, lika bra o dra upp den då man kommer ihåg :)

Skulle ha dammsuga av också men de gör jag då lillen har vaknar o ätit. Middagen har jag planerat i huvudet så de är skönt att veta vad vi ska äta idag. Kan inte tvätta nå mer idag för har inte plats o hänga så får bli mer imorrn.

Ska skriva en inköpslista också så att jag kan fara o handla de som ska handlas, men de blir ju då Nicke kommer hem, är lite småkrångligt o fara själv med lillen o handla tycker jag, han är lite liten för de än, skönare o åka själv o kunna strosa på o fundera o så :)

Ska duscha ikväll också. Nästan så jag själv måste skriva upp en "pricka-av-lista" så jag vet vad jag tänkt göra o vad jag gjort :) haha!

Nä ni, ut med soporna innan lilleman vaknar, eller väntar förresten.. Kan gå ut vid 14-tiden... Då kan jag hämta posten samtidigt.

 
 

Jul kort

Godmorgon!

Vi klev upp runt halv 8 vi, vaknade 7.15 :) Jag har fått i mig frukost som bestod av en vällingkopp & en macka. Lillen ligger i gymmet & jag sitter och kollar design till julkortet, finns ju MASSOR och jag kan inte bestämma mig, haha! :) Men ska kolla med Nicke också, kort på lillen har jag iaf :)

Idag ska vi iaf ut på promenad, sen blir de att stöka på inne.
Har lagt lilleman på magen, vilket han inte gilla allt för mycket så nu ska han få komma upp.
Skriver väl mer under dagen :)

3 månader

Våran älskade go unge blir idag hela 3 månader, tiden går så fort!! :) Han är så stor o utvecklas varje dag!
Snart dax för sprutan också, har inte fått kallesen än men den kommer väl. Ska blir roligt o se hur lång han är nu o vad han väger :)

Bild på våran 3 månaders Anton ♥


 


Uppe med tuppen

Vi vaknade klockan 07.15, låg o drog oss till 8, Lilleman spydde på mig också så jag har snabbduschat och snart ska vi skjutsa pappa Nicke till jobb coachen.

Tror ni jag satte kameran på laddaren igår? NÄ! Så måste leta igen laddaren nu idag :)

Lillen ligger o pratar med sig själv, kollar sig i spegeln vid gymmat o pratar o flinar, han ser väl hur snygg han är ;) Nu la sig pappa brevid så då ligger han o rycket o pappas hår. Han greppar mycket bättre nu o han sträcket sig efter saken o så :)

Annars idag så ska jag ta mig an tvättberget, sen ska jag städa ihop lite o så ... Sånt där tråkigt :) Måste planera vad vi ska äta idag också så man har de klart.

Allt möjligt

Har varit hos min mamma nästan hela dagen, for dit runt halv 1, då började vi med farsdagsfika sen åt vi även middag där, sen skjutsade jag hem Nicke för han skulle se hockey, för tv10 fanns inte hos dom, men jag for tillbaka o kom hem nyss :) Mysigt o vara där hemma, man känner sig så hemma o avslappnad!

Nu ligger lilleman i gymmet o är arg på lejonet som hänger där, han tar fast de o drar i de :) Han han nyss bytt till pyjamas så blir väl sussa på en stund.

Annars händer inte så mycket mer för oss ikväll, blir väl att se nåt på tvn antar jag.
Imorrn är Nicke ledig också, jippi! :) Då ska jag passa på o städa här hemma o TVÄTTA för de behövs. De glöms som bort de där med tvätten sen har man sitt "lilla" berg.  Sen längtar jag tills jag fyller år, då ska jag till stan o köpa kläder till MIG o BARA MIG! Jag har verkligen INGET o ha på mig, testade varje jävla byxa jag har hemma o kan ha ETT par jeans, kuuuuul??? De gav mig även motivation till viktnedgång. Kollade även gamla kort o då blir man ju bara så deprimerad, haha :)

Nä ni, nu ska jag kolla runt på internet. Måste nog beställa hem nån body till lilleman i 68. Men man ska väl inte helst göra de nu då de snart är jul, men måste köpa nån iaf :)

MÅSTE ladda kameran också, börjar bli less själv på inlägg på min egen blogg UTAN bilder. SÅ TRÅKIGT! :) Bäst kanske o leta laddarn nu mens (så jävla fult de blir o skriva så, så ändrar mig till medans istället) så alltså medans jag kommer ihåg :)

Farsdag

Idag är de farsdag vilket innebär Nickes FÖRSTA farsdag, inte dåligt ;) Han fick paket på säng ifrån Anton. En jätte fin kopp med text som, världens bästa pappa, världens coolaste pappa osv.

Sen ska vi till Rombäck och fira min far, fika lite o få oss lite käk, vilket jag uppskattar mycket. Dock inte Nicke han vill helst vara hemma o se hockey, han tycker de är skit tråkigt o bara sitta där. Men så är de.......

Snart har jag nog en hungrig kille, låter iaf som de börjar bli hunger. Sen har jag kommit på att jag har bara ETT par jeans jag kan ha, KUL?? NOT! Tur jag fyller år snart, då blir de att fara ner till stan o handla mig själv lite kläder :) Får se om Nicke kanske får vara hemma med lilleman o jag o mamma far, eller att jag o Nicke far o mamma har hand om honom under dagen. Eller ja, lilleman kan få följa med men jag koncentrerar mig inte på mig själv då.

Nu ska jag sätta mig o funderar lite över julklapparna, vilka som är kvar o inte o så :)


Design Lill Loppan - TÄVLING!

Är med och tävlar om en mössa med motiv i varlfri färg och storlek hos Design Lill Loppan, tävlingen hittar du HÄR!



Hos mamma/momma

Nu är jag o Anton hos mamma/mormor, kom hit runt 10. Anton somna på vägen hit så han sover fortfarande i bilstolen o sover. Nu ska vi ta oss nåt o fika, te & macka närmare bestämt.

Jag uppdaterar mera senare :)

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Gäsp

Orkar nog inte sitta vaken tills man får veta vem som åker ur idol. Tror jag faktiskt nu ska ta o borsta tänderna o gå upp o lägga mig. Skit trött vart jag + att lilleman somna 18 efter att ha ätit, vakna 19 ville äta mer, då typ sov han då han åt men då han var klar, eller då jag ansåg att han var klar så var han helt dödstrött så jag bar upp honom till sin säng, så man kan i princip säga att han sovit sen 18, sover än. Men troligen vaknar han vid typ 22.30 eller nu snart, men han vaknade halv elva igår, åt då o sov vidare. Får se hur han gör ikväll. Skönt ändå att få se idol ostört, man behöver sin egna tid så här på kvällen :)

Igår natt gav jag ersättning 22.30 & sen 02.30 då han vaknade, men sen vaknade han typ vid halv 6 skulle jag tro, kollade inte på klockan o då fick han äta av mig, guuuud vad brösten sprängde, vakna typ flera gånger innan han vakna av att brösten gjorde ont. Men får inte han äta ersättning typ 2 mål så blir de inte så. Hinner aldrig känna mig "på fylld" känns de som. Jag tror säker att han skulle sova bättre om han åt ersättning på nätterna o att man har de så hela tiden, då tror jag att han skulle sova hela nätter, de gäller att han blir riktigt mätt vid varje mål, vilket jag tror att han inte blir på mig på natten, därav att han vaknar mer ggr. För tidigare då jag hade mer mjölk så sov han ju verkligen jätte bra. Funderar på att köpa ammnings te o dricka, de sägs funka för vissa. Alltid värt o pröva. Men jag ska inte ge ersättning på natten, de var bara en grej jag testa, har gjort de någon gång förut med.

Måste bara skriva, de var så mysigt imorse då jag tog honom till sängen o han låg tätt intill o åt av mig, sen somna vi lika dant alldeles tätt.. MYYYYYS! :) Älskade grabb!

Har då pillat lite mer på bloggen, typ fixat lite med typsnitt o finslipat lite. Är faktiskt nöjd, enkel design men ändå fin tycker jag :) Jag kan lite jag å ;)

Imorrn är de lördag, säkert kommer INTE lillkillen sova till kvart över åtta, halv nio imorrn. Kommer säkert vara pigg vid 6, men då får de väl bli så då :) Vet inte riktigt vad vi ska göra imorrn. Ska iaf ta o tvätta, för de måste jag o lika bra o passa på då Nicke är hemma så han kan ha koll på Anton. Sen blire väl nå annat också. Kanske en promenad, får hoppas på fint väder.

Förresten, har inte fått någon kallese till bvc än heller. Trodde vi ev. skulle få den idag då. Anton blir ju 3mån på måndag så antar att han ska få sprutan under nästa vecka, men vi ser väl om de dimper ner nå brev på måndag. Helst hade jag velat ha med Nicke till bvc, speciellt om killen blir jätte ledsen. Visst klarar jag de själv, de är inte de. De är bara de att de känns skönt o vara båda speciellt då de är sprutan bara.

Nu ska jag inte skriva mer, har skrivt mycket redan.

Nu blir de till att borsta tänder o hopp i säng, vila nacken... Har suttit mycket vid datorn under kvällen så den är PAIN.

Fortsätt nu alla med erat fredagsmyyyys! :)

varma mackor

Nu har vi ätit fredagsmiddagen, vart varma mackor o de tycker vi är gottans! :)
Lilleman börjar väl bli trött snart skulle jag tro. Själv ska jag nog iväg på ica o faktiskt handla gotta inför kvällen. Så här är de, jag kommer nog alltid vilja ha gotta på fredagar. Fredagsmys. Men de ska vara den ända dagen också. Till veckan börjar jag med viktväktarna med syster iaf, kilona ska bort :) Har ju en bra promenad runda på ca 5km, tar 1 timme o gå. Blir att gå den varje dag. Kanske någon vilo-dag ibland.

Men ikväll ska jag iaf ha gotta till idol. Fredag är nog den bästa dagen på veckan tror jag :)

Ska bara softa ikväll, se idol såklart o lite annat + pilla lite på bloggen tror jag. Ja, så ser min kväll ut + vara med min son såklart, men nu är ju Nicke hemma också :)

värmande te

Ååå, nu har jag varit ute på en promenad trots att jag inte tänkte de men de var så skönt. Var ute ganska precis 1 timme, så nu ligger lillen kvar ute o sover i vagnen o jag har bara gått in tagit av mig ytterkläderna o nu tagit en kopp te. Nu ska jag göra ingenting tills han vaknar, vilket blir snart. Hör redan att han börjar röra sig i vagnen.

Sen blire matning o efter de ska jag ta tag i disken hade jag tänkt. Men nu som sagt ska jag njuta av denna kopp te som är riktigt värmande i magen. De är kallt ute!

Ååå, ser en nyfödd liten bebis på tv, ååå dom är så små :)

I alla fall, haha kom helt av mig nu då jag såg de på tvn, o nu låter lilleman lite.

Nä, dricka te var de, hejsvej!

Bloggdesign

Bloggens design är under arbete ... :) Har pillar lite på den, men som sagt inte klar, men de får duga för stunden.

Nu ska jag ta o få min son o sussa en stund.

Duktig kille

Min son är så duktigt trots några matningar under natten så sov han 20.30 - 20-15, å då somnar han om DIREKT efter han ätit så de är skönt :) När han blir 4 månader så ska jag börja med välling på kvällen, kanske blir han mättare då och sover längre på natten, kanske hela ??? Nää, man ska inte ha för stora förhoppningar :)

Vi har inte gjort så mycket hittils, jag har tvättat & klätt lilleman, klätt mig själv sen har jag ätit frukost. Godmorgon välling + ost macka, de är grejer de ;)

Men nu ligger han brevid mig i soffan lilla Anton o är trött men vägrar somna själv. Sen ska han bara SITTA heeela tiden eller stå känns de som ... Ungen blir stor snabbt :)

Idag blir de inte så mycket. Jag tror inte vi ska ut o gå nåt idag, de är så kallt. VISST, de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder så de är bara o klä på sig mera. Men nej, idag blir vi inne. Ska försöka komma ikapp med mitt hemma-göra, är ju fredag o de sista man vill tänka på ikväll då man ser idol är ju att man skulle behövt städa :)

Nä ni, nu ska sonen få den uppmärksamhet han vill ha! :)


helt vanlig torsdag

Ja, ännu en torsdag har kommit. Idag blir de inget speciellt som vanligt. Vi ska väl kanske ut på en liten prommis snart. Killen åt vid 11 så blir nog snart lite trötter. Skönt väder ut men kallt, brrrrrr... Hellre hade man ju varit inne o myst, men han sover bättre i vagnen ute sen får jag ju en promenad också.

Jag måste ta tag i badrummet/tvättstugan, tvättstugan ser verkligen förjävlig ut men får kanske ta de ikväll så har man "allt" klart inför helgen för då ska de bara mysas med min lilla familj. Och imorrn är de IDOL!! :)

Nä, kanske ska ta o klä på mig lite varmare 'ute-och-gå' kläder.

Tjingelitjongimedaljong!


Negativa klubben

Känner mig halv deprimerad... För de första så känner jag att jag vill gå ner i vikt massor, men kommer inte riktigt igång & mycket tror jag beror på att jag bara är hemma, hemma & hemma....

Lite trist att man flytta från Vindeln då de föddes massa bebisar i kompiskretsen där, här känner jag INGEN som fått barn. Eller vet några men de är inga som jag uppgåtts med o vet inte om jag "passar" med dom personerna...

Känner mig less just nu, jag vill kunna fara till folk o ha folk som kommer till mig som man bara kan sitta o surra med om allt. O helst att personen har barn runt Antons ålder för då har man ännu mer o prata om. Andra kan ju bli less o lyssna på allt man har o säga o prata om..

Sen om vikten. Känner mig JÄTTE peppad att dricka soppor, jag vet att de funkar o jag behöver en kick-start MEN jag ammar o då kan jag inte äta dom, blir isåfall att vänta typ minst 3 månader vilket jag INTE vill. Annars är de ju INGA go-saker, mindre mat o regelbundna tider samt motion, låter simpelt men är icke enkelt....

Jag vet att sist jag gick ner 10kg o jag kunde köpa nya jeans o så GUUUD vad jag var glad o kände mig väl mående o fin. Var smal o fin i ansikte man känner direkt hur självförtroende växer då man går ner o blir smalare men de är ju inte så enkelt... Sen vill man ju självklart se resultat fort men man får väl kanske tänka om.

Tänk om man kunde ta hjälp av någon då, men vem??

Jaja, snart vaknar väl mitt älskade lilla hjärta så då ska jag mysa med honom. Han får mig alltid på bra humör när han ler så fint emot mig och små pratar ♥

Tjäna pengar

Idag har vi tjänat ihop 540:- på att bara sälja iväg saker vi inte använder. O någon dag här fram över kommer en tjej o köper den gamla barnvagnen då vi ej behöver den heller, den får vi 1500:- för. Lätt förtjänta pengar liksom :)

Börjar gruva mig lite inför Antons 3 månaders spruta, tycker inte om att se lillpojken ledsen speciellt inte då han får den lilla "ledsen-läppen". Men de kommer nog gå bra, de går ju snabbt. Måste komma ihåg o köpa alvedon suppar också, kan i för sig göra de direkt efter eller före eftersom att apoteket ligger bredvid. Lär ju kanske få kallelsen till veckan.

Annars har jag inte gjort nåt idag, verkligen INGENTING! Men de är skönt de också ibland. Nu har vi ström uppe o i hallen!! Han ska komma tillbaka tidigt imorrn för att göra de sista, han ska lägga en typ kåpa över stora strömkablarna, blir bra de! :) Imorrn ska de städas o dona också, Nicke är ledig så då får man passa på :)

Nä, nu ska jag sitta o kika lite på nätet, snart blire sova dags för lilleman.

Ström

Just nu ligger lillen i vagnen ute o sover, själv har jag passat på att äta lite frukost/lunch vilket blev varma koppen minestrone + macka o vatten. Anton lär nog vakna snart, han brukar ju äta runt 12.. Han håller sina rutiner, blir typ 12,15,18 ibland blire en halvtimmes ändring åt nåt håll men då ändras alla en halvtimme för han :)

I alla fall så idag börjar de, slut med go saker. Jag får äta på min födelsedag o liknande men då behöver man ju inte äta HUR MYCKET SOM HELST,,, någon måtta måste de vara.

Elektrikern är här också så idag blire ström i hall o uppe o så FINALLY!!! :) Då ska vi flytta databordet o lite sånt uppe också o göra mysigt :)

Har inte så mkt mer o skriva just nu, ska kika dator tills han vaknar vilket kommer bli snart.

Ciao!

Birsta

Nu jävlar får de vara nog!! O denna gången menar jag vad jag säger, från o med imorrn är de slut med godis o annat gott, ska skriva vecko meny för maten också, sen blire promenad varje dag, men de har vi som rutin på redan. Nu ska kilon bort, jag ska göra detta för mig själv för de är inge bra att ha extra kilon, speciellt inte om man har diabetes o annat i släkten, sen för Antons skull. Han ska inte behöva ha en överviktig mamma!!!

Återkommer senare ikväll för mer skrivande


Hicka

Nu vakna precis lillen då jag ska börja skriva... Nu ligger han o pratar för sig själv o sträcker på sig så de kan han göra medans jag skriver :)

Vi klev upp runt kl 6, sen låg vi alla o drog oss till strax innan halv 7 då gick vi ner.. Mysigt att vakna den tiden på morgonen tycker jag, tända lamporna i fönstren endast o starta tvn o som idag kika på vakna med the voice o mysa med Anton :)

Inatt har ändå Anton sovit bra.. Han började ju äta var 3dje hela dygnet vilket han inte gjort förut men inatt var de bättre. Somna 20.15 vakna för mat kl 00.30, vaknade runt 02 men då vred jag så han la sig på sidan då somna han om o vakna för mat kl 04.20 sen vaknade han runt halv 6, då flyttade jag över honom till oss där han somna en liten stund sen vakna vi helt kl 6.

Idag händer inte allt för mycket, ska plocka ihop lite hemma. Nickes lillebror kommer på besök från Vindeln :)

Nu har lillen hicka så han blir förbannad, han ska få äta bort den :)

Tjingeling!

suverän julklapp

Godmorgon!

Vi har varit vaken länge vi.. Klev upp runt halv 6, skjutsa pappa Nicke till bussen. Mamma skulle jobba i stan även idag. Men de är skönt o kliva upp tidigt, då har man som heeeela dagen. Igår la vi oss tidigt, redan runt kvart över 8, lillen somna i sin säng alldeles själv kl halv 9 :) Men sen har han fått för sig att vakna var trejde timme, INTE OK!! Men hoppas de bättrar sig.

Nu ska han snart käka lite så ska vi klä på oss o ut o gå :) Inte lika fint väder idag men de gör inget, huvudsaken de inte regnar, eller snöar!! :)

Sen har jag imorse klickat hem varsin julklapp åt syskonbarnen, JAG ÄR HEEEEL NÖJD!!! :) Kommer bli skit bra, NU längtar jag till jul!! :) Synd man inte kan lägga ut o visa, men då ser ju min systeryster o de får hon inte, haha!

Jaja, nu är de gnälligt under gymmet så nu blire matning.

Tjing tjong!


trött

trött var jag imorse då vi skulle stiga upp men inte nu :) Men lillen har vaknat 3 ggr inatt o då blir jag trötter!!

Vi klev upp o gjorde oss klar, starta bilen så den skulle bli varm sen tog vi o skjutsa pappa Nicke till bussen, vart bussen idag eftersom att min mamma skulle jobba i Sundsvall idag så då vart de buss. Lillen somna i bilen o sover ännu i bilstolen så jag har passa på o fika lite. Vart te o en smörgås :)

Dagens blir lugn, ev. en promenad här på förmiddagen men annars har jag inget speciellt. Ska tvätta en maskin o kanske plocka ihop i tvättstugan men annars så.

Nu ska jag bara luta tillbaka o vänta in lillen. Ska kika lite på nätet förresten efter julklappar om jag hittar någe ;)


RSS 2.0