-

Fan vad jobbigt de är att vara förkyld!!!
Ont i hals och öron och snoret bara rinner, inge vidare. Huvudet känns tugnt!
Skönt att få en sovmorgon imorse iaf, men klev ändå upp kl 9.

Min älskade prins! ♥


Mina älskade


Mina fina älskade grabbar, vad vore livet utan er! ♥





kalas

ni kan glömma förra inlägget


Jaha, idag har de varit angling nere på sjön, Gissjön. Sista deltävlingen av Torps triangeln, ajjemen!
Har själv inte varit nere på sjön, men sett på folket som gått till och från :)

Jag startade morgonen med att kvart över 6 stiga upp med Anton, leka, frukost sen begav vi oss ut på ca 60min promenad i solen, vilket var underbart. Anton sov hela tiden och fortsatte hemma ute i vagnen och då passade jag på att sitta och steka i solen och dricka te & äta digestive, de var mysigt. Anton sov i 2 timmar & 20 min, lovely!

Mammsen och Tessa var förbi också en stund. Sen nu sitter jag och har gjort mig i ordning för att kl 16 ska vi vara hos min faster för kusin Fredde fyller år, så då blire smörgåstårta ;)

Nu ska Nicke duscha så jag har lilleman i knät så tror jag slutar skriva nu :)


.........................

Jag vill flytta nu, detta ställe medför inte mer än tjafs och bråk i vårat förhållande, på pass att Niclas sitter och kollar på egen lägenhet i Vindeln,  är de bra de eller?

orkar fan inte med de här...............

Tröttisar

Imorse var de verkligen att kliva upp tidigt, vi har aldrig gått upp så tidigt som idag. Men lilleman ville helt klart upp, eller ja .. Vi låg i sängen först men kl 05.30 vaknar han och tänkte då ge välling som han bara åt ca 80ml av, vanligen äter han 200ml, dock kräktes han upp typ allt för han hosta så kraftigt sen vägra han mer så runt 06 klev vi upp, kvart över fick han gröten som han smoska i sig sen vart vi båda trött och satt oss framför tvn och kika hockey (Anton älskar att titta på hockey). Sen somna vi båda två runt halv/kvart i 7 sen väckte Nicke oss halv 9, eller mig, Anton fortsatte sova i vagnen kanske 10 in till. Sen gjorde vi oss i ordning för att fara upp till Ånge på AF.


Så här ser en sovande Anton och mamma ut ;) haha!



Nu ska jag göra mig na digistive kex med ost på och dricka apelsin jucie INTE te, fick upp och kissa 2 ggr natten som var så inge te nu på kvällen för mig inte :)

Hoppas på bra natt

Nu sover Anton sen en halv timme tillbaka, hoppas han får sova inatt, iaf mesta delen av natten. De behöver både han och jag. Var ju upp på vc till doktorn och Anton fick utskrivet bricanyl som han nu fått ikväll.

Själv sitter jag i fleece morgonrock och dricker gott te men na digestivekex med ost på till, gott äre!

Imorrn händer inte så mycket. De ända måstet jag har är att skjutsa Niclas på AF.

Nä ni, nu ska jag kika vidare på nätet lite, bara en kortis för sen ska jag upp och lägga mig i sängen, ta ipaden och spela lite draw something eller vad de het och kika blocket och lite annat som är en vana på den dära :)

Natti!

Promenix i blåsten

Snart kommer syster/moster Tessa hit, vi ska ut och gå. Hade tänkt och gå själv med henne, men Anton får haka på, han är så trött så han behöver sova.

Synd att de blåser bara :/

Lägenhets erbjudande

Fick alldeles nyss mail, ett lägenhets erbjudande, för att komma på visning (dock gäller de inte bara oss utan några stycker till).
En 3:a på Mariehem i Umeå, 78kvm, helrenoverad 2011.
Jätte fräsch, hel kyl/frys, spishäll, vit inredning, kakel och klinkers på badrum, den var alltså super fräsch.
Dock blir de ju då en ganska hög hyra, fräsch lägenhet + bra område, 7381:-

Men jag kan känna att de är värt de då de är på så bra ställe osv :) + har checkat och kan ju få ett litet bostadsbidrag, dock inte mycket typ 500:- men de gör ju nåt.
Sen är ju de de här med jobb, har sätt att de söker i hemtjänsten i Umeå så kanske ska skicka dit, har även skickat till Ica MAXI men ska även kolla mera.

Visning kan man ju alltid gå på .. :)

..tänkte på de också, sen blir de ju nästan automatisk mindre kostnad vare sig vi bor i Vindeln eller Umeå för där kommer vi inte behöva ta bilen lika mycket som här. Sen får man väl kolla över vad som mer kan dras in om man kan dra in nåt :)

Wiiiiie! :)

En ny dag imorgon

Idag har jag en sån där jobbigt kväll med mycket tankar i huvudet.......


De är allt möjligt som svävar där inne, framtiden bland annat.
Men de största just nu är mig, hur vill jag vara?
Jag vill utseendemässigt inte vara den person jag är idag. Det här är inte jag!
Jag vill ha fram den Madeleine med ett starkt självförtroende, en ständigt glad människa inombords.
Inte den jag är nu.......

Men de kommer en ny dag imorgon.

Bjuppar på lite oldisar...







..sen var tanken att orka städa här hemma ikväll, ser ut som en svinstia rent ut sagt.
Eller så farligt är de inte men de känns så. Men gossen är en sjukling och de märks tydligt.
Han vaknar och grinar och inte förutom att ta upp och vagga i famnen till sömn hjälper, ni kan ju tänka då han vaknar en si så där 25 ggr, då blir man trött. Och grädde på moset är de att han nu i 3 dagar har vaknar kring 03, 04 tiden och varit vaken, trött men ändå vaken och varit de i ungefär 1½-2 timmar så där vid den tidpunkten på natten då man är som tröttast för att sen somna om runt halv 6 och vakna en timme senare och vill då upp. De är verkligen jätte kul! JAG ORKAR INTE! ..om man får säga så, men de får man väl inte. "du vet ju vad barn innebär" JO JAG VET, men inte fan kan man känna att man ska orka allt, att känna och att göra är inte samma sak. punkt slut


Promenad

Har nyss kommit hem från en 45 min prommis, tog och gick upp på Fränsta och gick igenom där sen hem. Är verkligen jätte härligt väder och jätte skönt att asfalten börjat titta fram. Var alldeles lugnt på byn, knappt nå människor alls, älskar att gå då de är så lugnt och mot kvällen då de skymmer lite :) Skönt på dagen med men inte lika ;)

Har funderat på allt möjligt nu på promenaden, skönt och rensa huvudet lite grann.
En sak jag funderade på är att nu på morgonen efter att Anton lekt och ätit frukost, då blir han ju alltid trött och brukar sova si så där en timme och nu ska jag banne mig ta och ut och gå då, är ju kring 8.45-9 tiden, då får han sova utan krångel och jag får motion. Funderar då på att gå inåt (den tråkiga vägen) fram till tjärnboinfarten och tillbaka, de är ca 4km och tar typ 45min, helt lagomt. För då kan jag sen lägga han ute i vagnen efter lek & lunch och bara gå så han somnar sen gå in och ha egen-tid, antingen slappa eller göra hushållsarbete eller vad de nu kan vara.

Sen på kvällskvisten, som ikväll runt 17-17.30 kan jag också packa ner han i vagn om jag känner för de och gå en 45 minutare, men bara om jag känn för de ;)

Sen har min frukost börjat bestå av en portion havregrynsgröt med lingonsylt på + ett kokt ägg på en smörgås, jätte gott och man blir mätt lääääänge. Sen försöka äta mig nå bra till lunch, nå mellis och sen middag sen försöka och inte äta nå på kvällen och OM jag blir sugen så typ te och nå till, hårdbröd eller ska fan köpa skorpor.. :) Gottans!

Nä.. Nog med text! ..nu blir de snart att fixa välling åt grabben och ikväll ska jag se om han kan somna själv... Hoppas de så han sover bättre!


på hyllan

Guud vad jag har blivit dålig på att blogga, en stor ursäkt till mina läsare!
Men har som blivit att de hamnat lite på hyllan och att säga att jag gjort de för att jag haft mycket och göra är en lögn, så varför vet jag inte. Blir så ibland, de är som vågor med bloggen.


Tänker hellre inte rabbla upp vad som hänt den senaste veckan för de orkar jag inte.
Men Anton är förkyld, vidrig hosta och en näsa som rinner, inte kul! Han sover inte som han brukar, vaknar flera ggr och sover allmänt oroligt, kan inte somna själv på kvällen bara gråter utan måste vagga i famnen, kan inte somna inne i vagnen som han brukar på dagen bara gråter då så även då har jag vaggat i famnen, men ute går bra. Hoppas han blir frisk snart! ..alldeles rosslig i andningen är han också, så blir han inte bättre i veckan måste jag nog ta och åka på vc med han.


Sen har jag börjat funderat över livet, hur vi har de nu, hur vi vill ha de och allt de där jobbigt. Eller jobbigt, de är väldigt lätt att tänka hur man vill ha de, men så bra kommer vi nog aldrig ha som i tankarna. Men de jobbiga är att tänka hur vi vill ha de i verkligenheten så att säga.

Har kommit fram till att flytt till Vindeln eller Umeå är akutuellt, helst nu i vår, april eller maj. För då kan Nicke få tag i ett sommarjobb åtminstonde i Vindeln/Umeå, jag kan höra mig för om arbete på hemtjänsten för där finns de jobb, de är garanterat. Vi måste söka dagisplats åt Anton och då måste man ju veta på vilken ort. Mina studier, jag studerar så långt jag hinner här sen får de förflyttas. De är mycket, men först och främst måste vi hitta ett boende och hur jävla lätt är de?!

Ja... de är inte lätt!


 

RSS 2.0