peppad

Ligger i sängen just nu, bloggar från mobilen. Anton har nyss ätit.sig ett mål så förhoppningsvis vaknar han inte fören tidigast kl 3 OM jag har lite tur ;)
Ligger o tänker.o är fortfarande.peppad till tusen inför att.börja.käka Cambridge, funderar på att låta er bloggläsare följa min vikterna om ni vill? Startar den 2 januari iaf!
Nu ska jag sussa, imorrn blir de städa o packa för på onsdag blir de Vindeln. Godnatt!

<3


Din mamma o pappa älskar dig mer än livet, du är underbar älskade unge! ♥


Stortå

Kan skriva att idag for jag o Nicke ner en snabbis på mellandagsrean på Elgiganten o köpte oss en kompakt systemkamera för pengarna vi fick i jul, vart en Samsung nx11, i love it!

Julhelgen har varit bra, kan skriva mer om den imorrn.

Duger varken napp eller tumme, då duger kanske stortån! ;)


Julstäd

Tänkte jag skulle kila in med ett inlägg så här på morgonkvisten.

Klockan halv 9 vaknade vi men steg inte upp fören 9, skönt! :)
Igår var jag jätte trött på kvällen, var hos mamma igår o hon skjutsa hem oss så vi var hemma runt 19.15, då somnade lillen i bilbarnstolen på väg in i huset, han fick sova i den till kl 20 sen bar jag upp han till sin säng där han fortsatte sova till 21 ungefär, sen åt han o var skiiit trött men sen tvärvägra han sova, jag var trött så jag tog till en grej som jag själv inte vill men jag var trött så vart de ändå, han fick snutte på min tutte, de gör honom lugn o eftersom han inte tar napp heller så, han snutta en stund o sen somna han o sov till kl 1 o åt, sen sov han till kvart i 6 o åt sen vakna halv 9 :)

Nu har jag fikat, lillen har hoppat lite i hoppgungan men nu ligger han i gymmet o sprattlar o ser på barn-tv.

Runt 10 ska han väl få äta lite, men han vill oftast inte ha så mycket då, max 100ml.. Sen ut o sova kanske.. Men hade velat mött Nicke vid 1 tiden också men får se.. Hans sista dag idag, sen ska vi ju hem o storstäda här hemma :) Julstäda!

Nä, kanske ska gå o ta på sig nå byxor, känns lite kallt om benen.



Kortknäppning

Kuuuuk, hade skrivit aslångt sen tog internet o vart stört så allt försvann, jaja.. Bara o börja om!

När folk börjar fråga efter inlägg, DÅ är de dags o blogga ;) haha!
Har varit kass på att blogga, men så är de.. De går i vågor, dock ska jag försöka få tillbaka kicken o blogga massor o knäppa kort. Tänk om blogg.se kunde skaffa en app till android o inte bara iphone??

Idag har vi varit o knäppt kort till tidningen, äntligen! Sist fick jag ju schalakansfeber, men nu vart vi friska. Så klart vart jag skit ful, men de var han som knäpptes fel. Han var så rolig så jag skratta o fick dubbelhaka, de fanns ju kort som jag såg bättre ut på men Anton var finast på detta o de är ju trots allt han man ska se :)
Bilden publiceras i ST & Dagbladet på julafton.

Vi köpte även en hoppgunga till Anton en såg man hänger vid dörröppningen o guuuud va han älskar den, hoppas sönder!! Stod att barn i början kanske bara har tålamod till 5 min, Anton skulle ha kunnat hoppa hela kvällen, lilla älsklingen !! :)

Nä, nu ska jag inte tråka ut med mer text, tänkte bara skriva lite av veckans planering sen ska Anton få pryda resten av inlägget :)

Tisdag - Börja med städandet/rensandet, ev. träffa syster Tessa.
Onsdag - Storstäd tillsammans med älskling, ska även rensas osv osv.
Torsdag - Ingen aning just nu.
Fredag - Inget planerat på dagen, på kvällen kommer Sandra Lindkvist o hälsar på.
Lördag - JULAFTON! Denna dag spenderas med hela stora familjen, hos mor o far. Fm, grötlunch med övrig släkt.
Söndag - Bara mysa med min lilla familj.




Börjar bra

God morgon!

Natten har varit lite si så där, lillen somna strax efter 22, vaknade 01 för mat men sen efter 01 då vaknade han, jag tog upp han rapa en liten rap, släppte nån fis, somna, sen la jag ner honom, hann bara lägga huvudet på kudden så börja han .... Så klockan 4 då han somnade i famnen så tänkte jag testa lägga han på mage o han fortsatte sov till 6.15, problemet var bara att jag kunde inte sova under tiden, var rädd han skulle vrida huvudet ner i madrassen då de var första gången han sov så, så jag somna om runt halv 7 då han ätit o sen vaknade vi 8 men är ändå pigg.

Men morgonen började bra (förutom en kaskad kräkning då han vakna 8), vi gick ner tvätta, klädde o dona, jag åt frukost, han lekte gymmet osv osv o nu somna han kl 9.50, BRA! Då får han äta då han vaknar, de är den rytmen vi haft o jag tycker om, igår var INGET bra. Han åt sig till sömns o så o de är inte bra rutin!

Men som sagt, han sover nu o har sovit i 30 min, hoppas lite till :) Sen jobbar Tessa i hemtjänsten idag så hon ska komma hit på sina timmar, ska vi ta en prommis. De passar ju fint! :) Hade tänkt mig ut ändå idag för att Anton ska få sussa ute.

Jaja, nu ska jag slappa lite. Ska väl byta kläder sen också så man är klädd för promenad.




Söndag

Ja då var de söndag igen, idag har vi inte gjort så mycket. Har varit iväg till min kusin som fyller år o ätit lite go saker sen då jag kom hem så tog jag o städade i "lekrummet", sen har jag plockat ihop tvätthögar i tvättstugan o Nicke har tvättat en tvätt o nu har jag slängt in en till. Ska inte göra så mkt idag, ska väl fortsätta plocka lite kanske eller bara göra ingenting...

Ska lägga ut lite bilder senare eller imorrn :)


Långa killen

Födelsen 110814

Vikt: 4250g
Längd: 52cm
Huvudomfång: 36,5cm

110819 - 5 dagar

Vikt: 4010g (-240g)

110824 - 10 dagar

Vikt: 4130g (+120g)
Längd: -
Huvudomfång: -

110913 - 4 veckor + 2 dagar

Vikt: 4750g (+620g)
Längd: 57,5cm (+5,5cm)
Huvudomfång: 38 (+1,5cm)

110921 - 5 veckor + 3 dagar

Vikt: 5200g (+450g)
Längd: 58cm (+0,5cm)
Huvudomfång: 38,5cm (+0,5cm)

111011 - 8 veckor + 2 dagar

Vikt: 5900g (+700g)
Längd: 61cm (+3cm)
Huvudomfång: 39,5cm (+1cm)

111026 - 2 mån + 12 dagar

Vikt: 6300g (+400g)
Längd: 62,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 40cm (+0,5cm)

111129 - 3 mån + 15 dagar

Vikt: 6900g (+600g)
Längd: 66cm (+3,5cm)
Huvudomfång: 41cm (+1cm)

111207 - 3 mån + 23 dagar

Vikt: 7170gg (+270g)
Längd: 68cm (+2cm)
Huvudomfång: 41,5cm (+0,5cm)






köttbullar

Hej o hå!

Igår var vi en sväng till birsta, skulle bland annat handla klart lite julklappar, blev inte riktig klar men nära :) Sen vart de lite andra grejor, lite till Anton. Man kan ju inte hålla sig!

Vi vakna runt halv 8 imorse, låg kvar till efter 8 sen gick vi ner. Är lite rädd nu när de är så mycket inbrott o shit så vågar knappt gå ner ... Vi gjorde de vanliga morgonsysslorna, sen runt 9 somna anton o vakna typ 10 o åt, sen gjorde vi inte så mycket. Jag började med disken, men sen runt kvart över 11 gick vi ut, tänkte att bubben skulle få sussa. Somna halv 12 o sover ännu, får se hur länge han sover :) Måste skaffa en ute/inne termometer så jag kan se hur kallt de är ute, man kan ju inte hä ut sen i värsta kylan. -10 till -15 har jag hört.

Jag tog sen o diska klart, har startat en tvätt, plockat fram köttfärs. Ska göra hemmagjorda köttbullar, makaroner o gräddsås idag har jag tänkt :) Eller mos, men tror de bli makaroner, Nicke gillar de mer.

Nä dricka lite mer kaffe sen bara ta de lugnt en stund :)

En sak till baka, var på dollarstore igår, köpte 3-pack body till Anton för 60kr, inte dåligt tycker jag o fin var dom med ... :)

Början på något bättre

Jag längtar verkligen till de nya året, jag är så peppad inför allt.

Jag ska äntligen bli den människa jag vill vara, den människa jag är längst inne!

Jag vill gå ner i vikt, eller jag SKA ner i vikt, ska klippa av mig håret (så klart inte allt, men mycket av de), jag ska tänka mer på mig själv och ha mina egna stunder för bara mig. I och med att jag kommer tappa vikt så kommer jag kunna klä mig som jag vill. MIN stil är egentligen lösa jeans o bara kunna ha ett snyggt linne, kortärmad eller annan skön tröja upp till, en skön stil. Men även såklart att man vill kunna klä sig i leggins o snygg tunika eller liknade o känna sig snygg...... Jag håller även på att töjja öronen igen, för de är också jag. Jag hade de förut o trivdes med de, har alltid velat haft tunnlar i öronen, stl 16-20mm tycker de är snyggt så nu är jag påväg dit igen.

Kommer under 2012 vilja tatuera mig, ska tatuera in Antons namn hade jag tänkt men sen även tatuera över armen, vill även tatuera nacken/ryggen.... Men någon tatuering ska de bli.

Jag vill att Anton ska ha en fräsch mamma, inte en tjock mamma. Jag vill kunna vara leka med min son utan att känna mig klumpig o att de är jobbigt senare... 2012 ska bli ett bra år!!! Går jag ner i vikt ökar självförtroendet och de passar utmärkt då man ska ut o jobba också...

Jag längtar så till 2012, de är inte året då jorden går under, de är början på något bättre!

Nyårslöfte

I år kommer jag ha nyårslöften vilket jag ALDRIG haft förut egentligen.


Kan börja med att efter nyår börjar både jag o Nicke med cambridge, alltså soppor och shakes. Jag måste, måste få en kickstart för att få motivation o känner mig redan VRÅL peppad. Jag vill få tillbaka självförtroendet. Jag vill väga 40kg mindre minst, kunna köpa de kläder jag vill. Vill ha tillbaka mitt blonda hår, kan tänka mig att klippa av mig de till en riktig frisyr, åååå!!! Nu vill jag ha 2012. Bäst att börja efter julborden o allt.

                                     

Vad har jag mer för löften tro??

* Bli klar USKA.

Vi kommer nog satsa på att flytta tillbaka till Vindeln sen....

Ska grubbla lite mer på nyårslöftena, men är sjukt taggat att tappa vikt! Sist var jag duktig o drack massvis med vatten + cambrigde, tappade 10kg på 3 veckor sen vart jag gravid.... Så man kan ju faktiskt få bort de störta överflöder snabbt för att sen var mer pepp på att ta tag i resten..

Jag vill glänsa, jag vill gå ner o vara fin o att folk säger de, "men gud vad smal du blivit" de är en av dom bästa sakerna man kan höra.

Tack o hej leverpastej!
               

RSS 2.0