...

Jag har under den senaste tiden funderat kring min vikt, jag har sagt så många gånger att nu måste jag tag i vikten men de har bara hållit någon vecka och så får de inte vara.

Jag måste ändra livsstil!

Jag har funderat kring vad jag gör fel och vad jag kan ändra på. Jag har insett att jag har ett matmissbruk och de måste få ett slut. Jag måste ändra mitt liv, få lite mer struktur i vardagen med planering. Men allt kan inte hända på en gång utan jag ska ta de steg för steg.

Jag har nu inte ätit något godis på lite mer än 1 vecka och då är mitt sug borta men så for jag äter igen så kommer allt tillbaka och jag vill bara ha mer och mer därför bör jag nu avstå godis ett bra tag, x antal månader till jag lärt mig hantera mitt intag av de.

Sen till maten, jag kan inte äta så mycket som jag gör. Jag ska sköta mina mål och kaloriintag och försöka äta små mellanmål för att hålla min hunger på jämn nivå. Och alltid äta små portioner.

Jag känner att jag har vissa likheter och drag från min mormor. Min mormor som aldrig hann att fylla 60år. Jag vill bli äldre än så.

Jag måste försöka ta hand om mig själv och min kropp. Jag ska börja med mitt mat & godis intag och då jag kommit in i de kan jag sätta igång med träning.

De här kommer bli jobbigt! Men jag pratade med min syster Tessa idag som fick mig inse att jag kan om jag vill. Jag väger ju faktiskt inte över 100kg och då jag tidigare försökt så har jag ju faktiskt fått ner i vikt genom att äta mindre dock har jag ju gjort fel och "belönat" mig på helgerna och halkat tillbaka i gamla vanor.

Jag orkar snart inte med denna kampen längre. Men jag hoppas att jag kommer att klara detta.


RSS 2.0