64

Idag har de varit en lugn dag för denna familj. Vi sov till halv 9 jag & Anton, Nicke kom ut strax efter 10. Vi har pysslat lite inne, sen var vi ut en sväng efter lunch, for & åkte pulka i safac backen. Blev inte jätte många vändor, ja ingen för mig men några för pojkarna sen for vi hem, fika & myste framför film. Anton fick även hem paket idag med de nya lektältet som vi beställt för hans förra var trasigt så nu vart de två stora med tunnel emellan :P 


De tyckte han var jätte kul, men nu tar de ju upp hela finrummet haha :)) längtar till hus, då vill ja ha varsitt rum åt barnen + ett lekrum åt dom. 

Bebis i magen bökar på bra, denna bebis tycker jag inte sparkar så mycket utan mest bökar på och sträcker på sig, eller den sparkar mycket men mot ryggen och neråt sällan utåt liksom :)

Nu ska vi fortsätta se film jag & pyret ❤️



65

Min högra höft är inge rolig, efter 3 dagars jobb varav igår delad tur med mycket stödstrumpor så blir de så här. Ont ont, bränner i ljumsken på den högra sidan också & idag har jag haft en stickande känsla "där nere". Funderar på om h*n håller på och borra ner huvudet o fixera sig redan? Ska ju till bm på mån & ska då höra hur bebben ligger :) spännande!! :) 

Längtar tills andra ul också :)

Läste btw att jag hade exakt samma problem förra grav, de här med hö höften & de brännande.


Nu ska jag fortsätta se film med min son som nyss var så mysig och sa att han sakna mig o tycker om mig ❤️ Gullunge!!!!

67

Ny dag.. Sitter & äter frukost nu & inte långt kvar innan jag ska bege mig på jobbet. Har en 7-15 tur idag & har fått en bra dag så de känns skönt :)

Jag körde de här "bakning-soda" testet imorse, då man blandar urin med bikarbonat. Bubblar/pyser osv de så är de pojke, händer inget så är de flicka. De har stämt på rätt många men även inte stämt så nu vet jag vad testet tror iaf ;) hihi

V31 (30+0)

Ny vecka igen, visst rusar tiden?
69 dagar kvar till bf
24 Arbetspass kvar till gravpenning

Idag ska vi iväg & busa på busplaneten tror jag, nu frukost!! Har btw världens snällaste son, han sover alltid länge, somna 19.45 igår & upp 8.30, då han sov borta hos Lindbergs så somna han 19.30-9.30 så man kan inte klaga om man är barnvakt åt denna pöjk :)))

70

Idag är de 70 dagar kvar till bf :) De går fort de här tycker jag.. :) Iförrgår tvättade jag upp alla småkläder så de är klart, ska kolla ut vad jag ska ha med i BB väskan för plagg..

Idag vaknades de upp utan en liten buse här hemma, han har sovit hos fam Lindberg inatt. Skönt med samtidigt trist & tråkigt på nå vis. När man har chansen att göra nåt man vill har man inte ork med ngt. Tänkt om man inte hade barn, vad fasen skulle man göra då? Kan inte ens föreställa ett liv utan Anton, han är verkligen de bästa som hänt mig i livet ❤️

Nu ska jag se vad jag ska äta till frukost, kylen är proppad för igår vad vi in o storhandla så de är bara välja o vraka :)) 

Äntligen borta

Nu är magsjukan över, inge kräk eller springa på toa på hela dagen varken för mig eller Niclas, vi har till och med fått i oss icke-flytande mat. Tur att magsjukan oftast är värst över 1 dygn annars skulle man ju vara helt slutkörd, tycker de var nog de som var nu...
Anton är dock inte helt 100, hosta har han & fortfarande lite snorig, gjorde i ordning varmt vatten med honung förut, vet att jag testat de förut & de gillades inte, men nu drack han de så de vart jag glad för, blir de kanske lite lugnare i halsen :)
 
Idag fick jag kallelse för mitt andra UL som jag ska göra i v35 också, blir spännande, så nu får jag räkna ner till de :)
Jag ska åka in till stan något här framöver också, bara jag & någon, får se om de blir Nicke eller om ngn annan vill följa, spelar inte så stor roll. Har bara 2 ärenden, de ena är att jag ska på barnenshus & ev. babyproffsen & sen ska jag på Ohlssons tyger, vart så peppad på att sy då jag sydde babynestet här om kvällen så ska köpa mera tyg så ska jag försöka mig på att sy barnmössor & en sån där superbra filt som man kan ha i babyskyddet, så de får väl bli projekt jag kan syssla med då jag går på grav.penning :) Så de är de jag har. På barnenshus ska jag kika på en vagga, hade kollat in Troll vagga Nicole, en bra vagga som är i bra höjd, m hjul osv, men har inte "känt" på den så vågar inte beställa den. Sen visade syster min en bild på en vagga hon sett på barnenshus, en korgvagga, jätte fin, dessutom halva priset mot för Troll vaggan så tänkte kika på den o lite andra alternativ för en vagga SKA jag ha :)) Så ska köpa vagn/vagga täcke + kudde & sängkläder till den också, sen har jag inte så jädrans mycket mer o införskaffa tror jag :)
 
Skulle vilja på Dollarstore ngn dag också så får se när de hinns med :)

73

Har inte blivit någon uppdatering på några dagar här ...
Kan ju berätta att Anton kräktes ju på lör morgonen 2ggr sen inget mer, misstänkte ju magsjuka men slog bort den tanken då de inte vart mer, men de var de. För i måndagskväll åkte jag på de. VABa ju i måndags för Anton var sjuk, feber & förkyld & noll aptit. Sen på em skulle jag med några arbetskamrater till Umeå & äta på trerätters på Rex, dit for vi i åt och hade trevligt, sista biten på tåget hem började jag må illa, sen då vi rullade in på perrongen känner jag hur de vrider om i magen fick skynda mig hem o direkt på toaletten. Så tur jag hann hem!! Men nu idag mår jag mycket bättre, kräkte & sprang på toa ifrån under dygnet mellan mån & tis.

Gratis viktnedgång på köper också, tappade 2kg på ett dygn med allt som for ur mig .. Haha

Idag ska vi bara slappa allihopa, Nicke fick ju också magsjuka på mån kväll, kräktes en gång sen dålig i magen så vi är hemma allihopa. Ska se om jag kan orka ner i tvättstugan o tvätta, men de kan ju vänta ännu en dag också så vi känner oss pigga.

v 30 (29+0)



Då var vi i v30 magen & jag. 
De mesta inför ankomsten är klart & allt känns frid o fröjd.
Jag har inte särskilt jätte ont, bara i högra höften mellan varven pga av jobbet eller då jag hållit igång hemma mycket, stått, gått & burit. Ser fram emot 7 mars & min sista dag :) Vill att tiden ska springa lite mer, men de kommer den göra & kommer få tacka jobbet för de för de är de som får tiden att gå fort :)

Nu ska vi äta lövbiff & kroketter. Hejsvej'

77

Imorgon går jag in i v30, känns som att allt går så himla fort, på gott & ont. De får gärna gå fort fram till jag ska vara ledig & bebis kommer men efter få de gärna gå långsamt igen..

Idag har varit en slappar dag. Anton vaknade & kräktes kring halv 5 imorse sen lite till vid 7.30 men sen inget mer. Har ätit idag men har inte samma matlust som han brukar men ändå pigg o så. Är ju lite förkyld också, snorig & hostig. Kan nästan tro att de var hostan + att han ät så mycket igår kväll innan läggdags som gjorde att han pjuka, men de lär ju märkas om de var magsjuka eller inte på oss andra i familjen.
Så idag har varken jag eller Anton klätt om från nattkläderna, vi har bara varit inne & donat. 

Jag sydde klart de babynest som jag började med igår, hade egentligen tänkt handla massa nytt i stan för att göra ett men jag plockade ihop massa här hemma & stoppade de med fleece filt runt om ist för vadd & de funka fint. Men ska sy ett till framöver & då ska jag in o handla "riktiga" grejor :P 


Här är resultatet, var nöjd faktiskt med tanke på att de var första gånger jag gav mig på't :P

Nu sitter vi o kollar på dumma mej 2 jag o A. Han sov idag på em 1,5h så då vart de en senare kväll, Nicke är hos sin broder ikväll :)

80

Hade flera rabatter på hm så jag tog & beställde ett kläd set + strumpor till bebis igår :)





80 dagar till BF idag, fan vad tiden rusar. Har 13 arbetspass kvar denna schemaperiod & sen blir de ca 14 pass till sen ledig. Jobbar min sista dag den 7 Mars :)


81

Dagen har rullat på snabbt idag sen efter lunch, har tvättat, tog även och tvätta alla tillbehör till vagnen så nu ska endast klädseln för sittdelarna också tvättas, har torkat av hela chassit och Nicke har smörjt upp hjulen 👍 

Sen ikväll var jag på Aloe vera/sminkparty på Medborgarskolan drog med mig Annika dit, de var vi o ett gäng tanter :P Köpte 2 saker till Anton endast, en kroppslotion & en ansiktskräm med Aloe Vera som skulle vara jätte bra. Anton har jätte känslig hud nu på vintern, är jätte torr & får torrfläckar & hela pannan är alldeles flammig av torra fläckig, vi har smörjt hydrokortison mellan varven då de varit extremt men annars mini derm har vi testat & andra sorter, har även köpt duschkräm med olja på Apoteket men blir som inge bättre just nu så testar detta tänkte jag annars blire bvc & få ngt receptbelagt. Men hoppas dessa funkar :)

Imorrn blir de nog en inne städ-dag, inge roligt att vara ute i denna kyla :( Men har massor att göra inne så de blir nog bra :)

Fyndat syskonvagn !! :)

Igår kom de ut en syskonvagn på blocket, en Babytravel Dublin syskonvagn som såg jätte fräsch ut för 900(!!)kr, dessa brukar försvinna fort fort fort så jag skyndade och skriva bara en stund efter den kommit ut och frågade lite och köpte den osedd & hämta idag & jag måste säga VILKET KAP!!

Jätte fräsch, lite använd, massa tillbehör, fick med åkpåse i samma färg & märke som vagnen, fotsack för två, liggkorg m lock, två regnskydd ett för bara sittdelarna och ett för sitt & liggdel också vagnen då för de priset  :)))





10 Jan

Då har denna dam krypit i säng för en jobbhelg väntas & då måste jag vara utvilad, de behöver min kropp känner jag. Jag talade om för planeraren sist jag jobbade att jag börjar fått ont i kroppen, eller vi kom på tal om hur jag mådde så då talade jag om de så nu kollade jag morgondagens planering, kan ju inte se så långt, bara till kl 10 men jag har en snäll dag, de är bra för min kropp :)

Man börjar känna nu vilka ställningar som inte är bra, stod & strök en gardin ikväll och då började de göra svinigt ont i höften. Sen som nu då jag lägger mig i sängen tänker man ju sig att de ska bli skönt, men då får jag ont i ryggen & nu har jag måsta börjat kissa på natten igen 1-3ggr & första gången jag ska upp så är kroppen så stel så jag knappt kan gå men sen mot morgonen brukar de som vara normalt igen :)

Dagen idag startade jag & Anton kl 6.30 för ovanlighetens skull, Anton vaknade då & jag sov dåligt natten som var så jag med var halvpigg, då ville han att jag skulle sjunga om bilen&krokodilen, björnen & spindeln efter de gick vi ut till tvn :) Men tok ungen har lyckats hållit igång hela dagen, vi var ut med men fy satan så kallt de var, frös halvt ihjäl för de blåste också :/ Sen har vi haft Madde O på besök en sväng, trevligt trevligt, förutom de besked hon hade med sig att hon ska flytta söderut :'(
Sen har ungen fått tillbaka sin goda aptit ordentligt, de älskar jag!! Sen efter jag stökat bort efter.middagen & diskat o de så duschade jag & Anton bara och då vi var klar så lindade jag in honom i en handduk & tog med mig nagelklipparn till soffan, började med ena handen och Anton lutade huvudet mot min axel, då jag sen tog andra anden och hade klippt 2 fingrar kändes Anton jätte tung, ja då sov han .. Hihi :) så vi la honom och han sover då än & kommer sova hela natten, förstår att han är trött så som han busar idag och varit vaken länge :)

Nu ska jag försöka sova, känner mig trött. De är så mysigt att krypa ner & ha en liten buse bredvid sig, då sover jag extra gott :)
Natti!

Denna dag

Då är denna dag snart över också, dagarna rullar på så fort...
Vi vaknade nästan 9.30 idag jag & Anton, eller Niclas väckte oss, sen vid 10 for ju han iväg på jobbet. Jag o Anton fikade lite, jag gjorde i ordning mig, sen han, sen var de lunchtid så värmde bullens & Anton älskar den korven så han åt upp nästan hela burken :P Sen tog vi och for upp & hälsa på Annika där vi var nån timme, umgicks & fikade, trevligt trevligt.
Har förberett Annika & Björn att dom har jour kring bf, vi har bokat Björn som chaffis & Annika som Antonvakt :P hihi 

Annars har vi inte gjort så mycket, vi for hem & lekte till pappan kom hem sen gjorde jag i ordning mos & ugnsfalukorv sen ikväll kom Inez & Tommy en sväng o hälsa på. Så de är väl ungefär de som hänt :) Har suttit och planerat mitt schema ikväll, lagt mycket ledigt samt kortturer så hoppas ändå jag kan jobba till början på mars, men ser väl :)

Nu blir de nog sängen, Anton sover på sitt rum inatt han :) Han borde egentligen börja sova där hela tiden för han vaknade faktiskt häromnatten o tyckte de var trångt och jag förstår han, vi är ju ändå 3st i en 1,60 säng :P
Hejsvej!

Bm besök v28 (27+3)

Jaha ni, då har jag varit på mitt besök hos bm.
Ska vi börja med mina värden? ;) Bl. trycket låg bara bra, 130/60, samma med bl. sockret som låg på 5,6. Hb hade sänkts från 113 till 110 så innan jag hämtar Anton ska jag in på apoteket & köpa Niferex och börja knapra på och se om de höjer sig. Hade gått upp 4kg (!!!!) över jul/nyårshelgerna, men nu 2014 är de andra bullar & slut på massa gott :) ..men å andra sidan så FÅR man äta under jul :)
 
Idag låg hjärtljuden på 140 & då bm höll på att mäta magen så säger hon, "ja nu flyttar HAN på sig lite, nu flyttar HAN på sig igen" .. Undra om de bara är ett utryck man använder, HAN. Som ex. då man frågar vad klockan är så säger man ju "hon är" ..ja eller "den är" men aldrig HAN, så vi kanske säger så om bebisar vi inte vet könet på eller så tror hon att de är en pojke ;) Ja sen låg mitt SF-mått på 26,5 fast hon skrev in 26 eftersom att man inte kan skriva halvor.
 
Sen bokades de in tid nästa vecka för sockerbelastning, totalt jäkla onödigt egentligen tycker jag då mitt bl.socker har legat så bra, men ändå, de är väl sak samma att göra de. Ska vara då på vc och ta sockerprov 8.45 sen ska jag få dricka ngn slippig sockrig vätska, vänta 2 timmar (!!) på vc, får inte lämna för att sedan ta ett prov igen. Jag skulle inte ens på lämna Anton på dagis innan jag ska dit, ska ju fasta från 00 kvällen innan sen får jag inte äta förrän allt är klart, får inte anstränga mig nåt innan provet så hon ville att jag helst skulle köra bil till vc trots att jag bara har typ 500m dit .. jaja :)) Skulle även göras en blodgruppering igen då som jag fattade de också ? ...
 
Sen skulle remiss skickas så att jag blir kallas för ett UL kring v35 så de är lite framåt.

Lång dag

Kan säga att nu känns de bra jävla nog i kroppen att jobba långa dagar, idag jobbade jag till 17 och hade tvätt, städ & inköp hela em. Min höft dog. Jag brukar inte klaga men idag var de inte kul, vill bara att de ska gå över. Imorrn jobbar jag bara till 12 som tur sen bm kl 13, ska höra med henne om nr till sjukgymnasten så kanske man kan låna nå bälte man kan ha då man jobbar ...

Annars har de väl inte hänt så mycket, efter jobbet snodde jag ihop en lassanette och Anton åt skit bra idag, han har varit lite kinkig efter all sjukdom sen åt han jätte bra kvällsfika så känns skönt inför dagisstarten imorgon :) Sen har jag mest städat & stökat hela kvällen. Skrev ihop en lång handlingslista så handlade Nicke medan jag städa :)

Nä, bäst att sova. Jag är extremt trött på mornarna nu & har bilkörning imorrn så låste vara lite allert. Sen är jag ju ledig 2 dagar :)))

Uppdaterar väl efter bm besöket imorrn, spännande o se om magen växt & lyssna på lillhjärta <3

Duktig

Idag har jag varit duktig, har jobbat på här hemma hela dagen. Tagit en sväng om i köket & torkat ur skåpen, rensat och flyttat om till de bättre, tvättat, kokat hjortronsylt, städat av i badrummet, har varit och röjt lite överallt, bytt gardiner i köket, sen har Anton & jag badat & lekt... Vi har varit ensam större delen av dagen för Nicke har varit med bror sin.

Har skrivit ner på en lista vad jag vill ha gjort innan syskonet kommer, ska stor rensa här hemma så jag verkligen inte har något sånt i huvudtaget och tänka på sen. Vill helst göra klart de mesta innan jag går på grav. penning så jag då bara kan vara och njuta av de jag vill göra. Ska bland annat passa på då att sy ett eget babynest :)

Nä ni, sooooooova så man orkar jobba imorrn. Lång dag, 7-17 !! Natti!!

Rombäcksmys & ny bebisvecks

Har inte uppdaterat något nu då vi varit borta, har ju varit nere hos mor & far tors-sön, haft lite lilla julafton mm. Vi har haft riktigt roligt o skönt. Anton fick en
Bästis, lilla Axel, mor & fars lilla Jack Russel valp, hur söt som helst. Ska vi någonsin ha en hund ska vi ha en Axel 👍


Sen igår gick vi in i vecka 28 magen & jag, de går undan på nå vis & idag är de "bara" 89 dagar kvar ❤️


Tror de kommer gå undan... Få se hur länge jag kan jobba. Hade ju hoppats på till 3 el 10 mars typ men har fått så jävla ont i kroppen, de började ca 2 dagar innan vi for ner, ont i axlar, nacke och framförallt nere i ryggslutet sen i hö benet. Har ont än o nu idag då jag steg upp så kändes de som att ryggen låst sig :/ Inge skönt! ...bara för att jag skrytit om att jag mått så bra, suck!

Men bebis sparkar på och mår så bra som de verkar, ska till bm på ons så då får vi se mina värden o Lillens hjärta :))

2 Januari

Runt 16.45 i em så landade vi i Rombäck efter en lång & tråkig bilresa i pissväder. Då vi kom fram var maten redo, Knuts frestelse, så jäkla gott! Sen har vi lekt, fikat, öppnat julklappar mm.

Just nu ligger jag i sängen och ska sova, de ska bli riktigt skönt... Anton sover som en stock här bredvid. Imorgon ska vi träffa Tessa o Johan. Sandra m fam får vi inte träffa, syrran är rädd vi smittar tjejerna vattkoppor så de känns väldigt tråkigt. Sen på lör så ska vi träffa Farmor o Olle o faster m fam. Har lite göra :)

Nä sova, godnatt!!! :)

1 Januari

Jahopp, dessa två jobb dagar har ändå gått snabbt tycker jag men imorse var jag verkligen cp trött. Sovit 5h (vilket är på tok för lite för mig), sen en bil tur på morgonen med långkörning, huvva... Höll ärligt på att somna 2 ggr, fick en lucka på ca 30 min där ute så då parkerade jag på busshållsplatsen/vändplan i Tvärålund och fällde bak sätet lite & sov de minuterna annars hade jag inte pallat. Sen hade jag bara ett till besök där ute sen lunch så då kunde jag hem, få energi, åt även en piggelin för att jag skulle piggna till & sen halvsov jag på soffan här hemma också några minuter så sen vart jag pigg, men nu ikväll har jag varit skit slö, har inte gjort ett piss sen jag kom hem kl 17 förutom maten då och nu senaste 20-30 min har jag packat och jag känner nu att jag VERKLIGEN måste gå i säng mycket snart.
 
Sen den här jäkla packningen, vi ska bara vara där nere 3 nätter, imorrn har vi ju de kläder vi åker i sen behöver vi för 3 dagar, inte svårare än så, men jag lyckas alltid få ner för mycket, men jag har försökt tänkt till nu & inte packat för mycket. Sen är de ju inte bara kläder, de ska med blöjor, hygienartiklar, mediciner till mig, kamera, laddare, ipad, ytterkläder till fjanton, någon leksak, filmer till bilen, julklappar, lite andra grejor som ska ner .... Ja, de gäller att inte glömma ngt :)
 
Nä, nu ska jag försöka snabb packa de sista, måste fika ngt sen är de bums i säng. Disken orkar jag inte ta ikväll så den tar jag imorrn innan vi far, de går så snabbt så ...
 
Natti folket!

Sov hela natten

Somnade inte förrän alla raketer var skjutna klart, några grannar sköt några som lät som rena rama bomber, de rent utav skallra i våra rutor. Anton han sov sig igenom fyrverkerierna, verkade inte höra ett knyst.

När klockan ringde imorse så låg jag kvar en stund i vanlig ordning sen var jag tvungen upp & först kika in på Anton, han låg då o sov eller ligger och sover så skönt i sin säng så de är ju kul :) Fick sova hela natten, fast dock en kort natt men ändå :) 

Sen igår då jag jobbade så vart jag allergisk då jag kom till en vt, listade ut att de kan ha varit julstjärnorna som hon hade i fönstren. Så de där har som hållit i sig trots allergimedicin. Snoret bara forsade igår & nu då jag vaknade och ställde mig så började de igen .... Lagomt irriterande kan jag ju säga. Ska ta otrivin trots att de nog inte kommer hjälpa men kan ju testa iaf. Men jobbigt äre då snoret rinner.

Fy vad trött jag är känner jag .... Blir en tidig kväll ikväll, måste ju också också så de är klart, de är inte så mycket vi behöver ha med oss, varsin väska & julklappar typ. Enkelt skare va! 👍 Sen åker vi nog när vi åker, ska inte ha bråttomt upp för nu behöv jag sova ut på morgonen :)

Nä nu ska jag packa ner mellanmålet till sen och klä mig o gå till jobbet. Fortsätt sov så gott alla ni som får !! :P 

RSS 2.0