Imorgon far vi!

Ja, imorgon bär de av till Vindeln... Känns lite konstigt, har liksom inte gått in än :)

Vi far imorrn kväll efter att flyttlasset packats in i lastbilen så kommer mamma och syster på lördag fm med de :) enklast för oss att fara imorrn kväll så vi är på plats :)

Tog ett sista ryck i tvättstugan så nu ska bara klädena som hänger på tork där ner i väskan sen badrummet är så gott som tomt, bara de vi måste ha framme där.. Köket har också bara de nödvändigaste framme.

Antons leksaker ska packas imorrn + att de ska tas in lådor från stugan som ska med.. Ja hua, bäst man sussar! :)

Någon som undra om vi redan fått huset sålt i en kommentar på förra inlägget och eftersom du var anonym så svarar jag här. Min moster och mamma ärvde detta hus efter mormor och morfar, sen bodde syrran här nu vi så vi har inte köpt detta hus utan typ hyr de kan man säga :) hyr utan hyra :)

Godnatt!


Fullt upp!

Om 1 vecka exakt går flyttlass norrut, vart rätt hastigt och lustigt men så är de ibland.

Börjar jobba den 10 juni gör jag också, ska bli roligt, skönt men även trist. Man missar ju så mycket Anton-tid.

Nu packas de för fullt här hemma, hua hua!
Uppe har vi packat klart, endast sängarna och sängborden uppe. Igår tog jag tag i skrubben nere med lite hjälp av Nicke så nu är den så gott som tom.

Anton sover ute just nu så jag ska passa på att diska undan i köket och fortsätta packa, packa och packa...


9 månader av kärlek

Nu har vi varit hos farmor/gammelfarmor. Gick så vi var där runt halv 11, Anton somna vid 10.20 och sov till strax efter 12. Väl där bjöds de på kaffe, smörgås sen fikabröd, vilket var mycket uppskattat från min sida. Har ju inte ätit nå godis i helgen så lite fikabröd skadade inte ;) Sen då Anton vakna vart de lek & sen lunch. Anton fick gröt men även smaka av den hemmagjorda pyttepannan som Olle lagat och de tyckte han var mums och jag med. Sen vart de lek fram till ca 15.30 sen klädde vi oss för att gå hemöver, kom hem för kanske 15 min sen. Anton somnade sista biten hem så han ligger kvar och sover ute i stor blåsten, tur de är lite lä på bron. Han somna 15.05 så han lär väl kanske sova 1 timme eller nåt :)

Fick sommarslanten av farmor också, sista året för mig nu då jag blir 22 ;) Men den var behövlig nu då vi ska till Vindeln. Ska iväg och hämta & betala doppresenten till Minnah också, den är SÅ fin. Tror säkert dom blir glad över den :)

Sen idag blir Anton hela 9 månader, helt sjukt vad tiden kutar. Snart 1 år, min lilla lilla Anton. Att en sådan liten människa kan sprida så mycket kärlek, underbart är vad de är! ♥







Min lilla prins! ♥


Om 2 dagar

Om 2 dagar far vi till Vindeln, ska bli riktigt skoj :) dock kommer vi/jag ha fullt upp känner jag. Skönt och inte behöva laga mat iaf :)

På onsdagen far vi, ska åka via solleftetå och förbi Nickes farmor sen vidare upp.
På torsdag ska jag träffa A-L och lilla Alice + in på ht. Får se om vi ska träffa våra kanske blivande hyresvärdar eller vilken dag de blir.
Fredag ska jag på jobbintervju mitt på dagen.
Lördag, dop.
Söndag, bara vaaaa ;)
Måndag far vi hem :)

Nä nu ska jag fixa i ordning mig inför dagen och ta nå frukost är dö hungrig!


Besök hos gammelfarmor/farmor imorrn

God kväll mina få läsare! :)

Idag vart de ännu en springrunda, FAAAN vad jobbigt de är i slutet då man ser "målet", helt plötsligt värker varenda muskel och ben i kroppen och man känner "nu orkar jag fan inte längre", men så kämpar man på och springer och mål och vips, jag klarade de visst :) Sprang vi sprang väl ungefär 4,8km, vi går sista biten på en backe mitt i, kanske går 250m, + 250-300m i början för att värma upp sen för att tagga ner. Tycker att vi är duktig! :)

Annars har de inte hänt så mycket. Hade min sovmorgon men först vid 9 strax innan kommer Anton och Nicke på övervåningen och gör väsen men går ner igen, sen vid 10 kommer han upp och frågar om jag ska med ut och gå så han somnar för de är sol.. Puh! Eftersom de var andra gången jag väcktes steg jag opp och gick med dom ut, ganska skönt väder var de väl.. :)

Varit till Tessa en sväng mitt på dagen, Nicke och Anton var med Johan medans vi sprang sen hem och fixa maten vilket blev, kyckling, ris & currysås :) Länge sen vi åt nå sånt så de var gottans :)

Anton var en tröttis ikväll, somna direkt efter att ha slurkat i sig vällingen, min tröttis ♥
Dock har han bara sovit en gång idag, men de funkade bra faktiskt, han sov rätt sent. Har börjat funderat på att han ska sova bara 1ggr om dagen, men de ska bero lite på när han stigen upp, funkar ju om han stiger upp vid typ halv 8, 8 men vaknar han 6 så blir de 2 ggr.

Nu sitter jag och dricker ett stort glas med vatten, har hängt tvätt, startat en ny, plockat ihop leksaker mm i v-rummet, plockat ihop hallen och köket, packat skötväskan inför morgondagen för vi ska till gammelfarmor/farmor och hälsa på har jag tänkt, ringde och förberedde henne idag sen mot em, kvällen ev. mitt på dagen ska jag till Gittan och gänget för att lämna tillbaka vagnen vi lånade under tiden som vi väntade på våran nya sen lär jag ju vara kvar en stund, är ju inte där allt för ofta :)

Jaja, nu vill Nicke ha datorn, får inte sitta längre för han ska spela sitt Minecraft eller va fasen de heter, sätt dig och plugga körkortteori, sök jobb eller någe annat nyttigt tycke jag, men vad spelar de för roll??

Hejsvej! :)

Nöööjd

satan så nöjd jag är över mig själv nu...

Var för jävla sugen på gotta, ut och sprang ca 3,5km istället rakt av och suget försvann.. En skön dusch, natta sonen och sen ligga och slappa i sängen och kika nätet, de är grejer de! Snart ska jag sussa, eller ganska nu tror jag :) har min lilla älskling bredvid.

Nattar Anton i vår säng och låter han ligga kvar, han sover så bra då och somnar av sig själv. Sen längre fram efter Vindeln resan så blir de att flytta han till sin säng då han somnat i första hand :)

Natti!


.

Satans less jag är punkt

Härligt

Igår mätte vi sträckan som vi springer och den var ganska precis 4,9km. Vi går dom första 300m innan vi springer och igår gick vi endast 250m av springsträckan resten sprang vi!! :) längtar tills man springer och de verkligen känns lätt.

Resultat på vågen visar de också, stort plus!! :)


Fan vad vi är bra!!

Syrran och jag sprang sammanlagt 3,6km idag av våran sträcka på 4,7km. Jag är sååå stolt ska ni veta! JAG klarar av att springa :))

Nu är de bara och fortsätta och utmana sig/oss själva. Ska fan klara av och springa vårruset!!! :))) heja oss!!


Nicke babblar bredvid

Hallelåja!

Snart bär de av till mamma/mormor, Anton och jag ska ju följa med henne till stan :) Först sjukhuset sen birsta en sväng :)

Niclas babblar bredvid så jag kan knappt koncentrera mig på vad jag ska skriva så jag tror jag ger upp!

Tjingalong!

allt på en gång......

Här var de dött minsann....

Här på dagarna händer de inte så mycket men ändå fullt upp.
Anton tar verkligen upp all tid nu då han klänger och hänger överallt, han släpper och står själv flera sekunder ibland innan han sätter sig sen går han längst med alla möbler. Liter blir stor ♥

Jag längtar faktiskt tills han traskar och går, då behöver jag inte vara lika rädd att han ska falla baklänges då han står klängandes vid möblerna utan då kommer han i alla fall ha balans, dock kommer han väl springa, klättra och allt tok :)

Sen ska ju huset hållas i trim, är de inte disken så är de tvätten och allt, jag har fan aldrig riktigt cleant nu för tiden, hinner inte och de stunder han sover på dagen vill man inte alltid ge järnet och göra allt för de är då man äntligen får sitta lite och ta de lugnt. Men men :)

Sen är de pluggning, kursen är piss svår, men tror de är lärarens fel. Så är de nog! Har klarat Nti skolans uppgifter galant, inga rest uppgifter, godkänt på allt osv osv. Nu helt plötsligt ligger jag efter, fattar nada och får rest uppgifter, till och med syrran tycker att de är knasiga frågor och hon är typ geni... Jävla etik & livfrågor, men snart är de över ....... Då blir de nog till att plugga sjukvård, ska på praktik på sjukhuset med syster :)))) Ska bli riktigt kul faktiskt!! :) Läängtar! ♥♥ Ska hon lära mig sticka & ta blodtrycket och allt de där.

Ja, sen så ska jag vara med på vårruset och hör och häpna så nu är de hårdträning, 3dje dagen av intervall springning, de är tuffa tider ;) Men fast jag bara är på dag tre känns de redan lättare i ben & flås. Vill helst kunna springa 5km utan stopp, får se om jag klarar de. Jag har inte helt en vilja av stål, bara nästan.

Ja, sen är de väl inte så mycket mera. Anton växer ju så de knakar, ska ta med han på bvc på tisdag och väga/mäta och se hur stor gossen är. Han blir ju 9 månader på måndag, HELT SJUKT. Tider går verkligen sjukt snabbt,  så nu måste vi nog skaffa ett syskon.. Skämt o sido ;)

Nä nu först är flytt till Vindeln på schemat, troligen har vi lägenhet på G och blir då flytt till typ 1 augusti, hoppas på de. Sen hoppas jag på att jag pluggat klart till hösten och är klar USKA. Skulle vara kanon. Sen hoppas jag att Nicke får jobb i Vindeln och jag med, typ hemtjänsten helst eller som pa, men har tänkt kika lite på NUS också :) Kanske roligt och jobba på sjukhus :) Eller nåt helt annat, vet vem? Hoppas iaf på besked om lägenhet för då kan vi kolla ut och söka dagisplats i Vindeln :) Finns ju 3 dagis där, har funderat på de som ligger under hemtjänsten eller ett annat som liksom ligger vid nya brinken, men man vill ju hälsa på först.

Pratar som att vi fått lägenhet men är ju inte ännu klart :)

Ska iaf upp till Vindeln 16de och de ska bli sååååå roligt!! :) Fan Inez har ju inte sett barnbarn sedan nyår .... Nu kan han ju sitta, krypa, stå, halvt gå .. På tiden nu...

Ny barnvagn kommer de till veckan också, en Emmaljunga Nitro city, lovely!! :) ♥

RSS 2.0