36

Vid den här tidpunkten förra graviditeten så var de 2 dagar sedan midsommar hade varit, vi hade umgåtts med roliga människor, ätit & skrattat gott :)

Ja, idag är de fredag, vi har väl inte så stora planer pysen & jag. Svärmor kommer en sväng vid 10.30 tiden & sen vet jag inte om Annika kommer en snabbis efter jobbet & kikar ommöbleringen :)
Vi måste väl en sväng på affären också, blir tacopaj till middag idag :)

Ommöblering

Har gått & funderat idag om de inte vore bättre att ha v-rummet där mat/finrummet & tvärt om så efter jag stökat bort middagen tog vi och slog på stort & ändra och de vart SKIT bra :))) De här är ju de "riktiga" vrummet för här kommer antenn kabeln in + öppna spisen osv så de vart riktigt mysigt. Balkongdörren är i detta rum också så de blir bra till sommarn :) Hann inte klart med allt ikväll så har lite små pyssel kvar men de fixar jag under morgondagen :))))

Annars har dagen varit lugn, bm besöket & då var Annika barnvakt sen då jag kom hem så klädde jag Anton så följde vi Annika en bit på vägen hem, sen gick vi på ica sen hem & fixa middagen. Skönt väder som tusan ute idag så var jätte skönt att komma ut för pysen också och få lite luft :)
Vi VABar imorrn med, så får pysen bli riktigt kry tills nästa veckas dagis :)

Bm besök v34+2

Ja idag var jag hos bm på den vanliga kollen & allt var bra.
Hade ett blodtryck på 125/70, bl. sockret låg på 4,7 & hb 120. Har slutat med järntablettena nu för lite mer än 1 vecka sen för magen balla ut. Sf måttet var nu 33 & hjärtljuden låg på 140-146. Bebis ligger fortfarande med huvudet neråt, något ruckbar fortfarande. Nu ska ja tillbaka om 2 veckor & om 1 vecka ska vi ju på tul vilket ska bli riktigt spännande :)

39

Oväntade ändrade planer ... Meningen var ju att jag skulle jobba idag 7-12 & Anton skulle premiär stiga upp & gå på dagis. Men han har varit vaken stora delar av natten, säger att han har ont i ena benet, men jag tror att han hade ont i magen för han var pruppig, sen hostade han igår kväll så de kom kräks.. Ja, de har inte varit ngn rolig natt så vi har sovit på soffan & Anton han sover än & lär sova ett bra tag.
Men då vart de ju som ett problem & de var ju att jag ska till bm kl 13, men som tur så har jag Annika som kunde komma & ställa upp & vara barnvakt 1h så de var ju skönt, hade inte velat ta med pysen dit faktiskt.
 
Ja, nu är vi nere på 39 max 53, tänk ändå, max 53 de är inte ens 2 månader. Jag längtar nu, nu då man börjar bli tung. Jag hoppas dock på att de ska börja lite närmare bf denna gång, men jag är som rätt inställd på att bebis kommer 18 April så vi får väl se :) Så då om min gissning stäm så har vi 52 dagar kvar ;)
Jag har som inte fattat tror jag att tiden gått så fort. Jag är liksom i v35, vid de här laget förra gången hade jag redan varit ledig 4 veckor, nu ska jag precis på börja den & ca 1,5 mån kvar bara. Jag tänkte ändå att tänk om de blir tidigare denna gång, bara tänk om, så jag bör nog ha allt ordnat i tid men min väska & Antons väska så att vi inte står där helt plötsligt så har jag inte förberett nåt :)
 
Nä ni, nu måste jag nog försöka fika. Har suttit här på morgonen & letar fram en 20 års present till min kusin, har hittat vad men inte riktigt bestämt vilken sen är de bara o beställa hem, behändigt!! :)

40

Nu är de fastställt, jag jobbar 7-12 tis & ons sen är jag ledig minst 1 år framöver. Känns skönt! Jag behöver vara ledig nu.

Men eftersom att Niclas börjat jobba nu & börjar 7 & jag kommer börja 7 nu sista dagarna så måste Anton premiär börja vid 6.30 på dagis, spännande... Men de blir ju bara 2 dagar :)

Har lite grann jag måste ringa o dona med, ska ringa fk, hon som har hand om dagistjoffsan på kommun bland annat.

Nu ska jag mysa med min lilla underbaring ❤️

Bestämt mig!

Jag har nog bestämt mig nu, känner att jag har så pass ont i min kropp att jag jobbar nu tis & ons. De sista 5 passen måste jag avstå. Jag måste tänka på mig själv, fattar inte varför jag ens velar egentligen. Jag har fått ont & mer besvär = dags att sluta jobba.
Ska prata med chefen imorrn, så får de bli.

v35 (34+0)

Ny vecka igen, nu tycker jag de börjar gå lite saktare med allt.

Kan säga att idag mår jag ganska pissigt, har den här jobbigt känslan att bara må dåligt i kroppen. Har ont i min kropp, känner mig skakis & halv illamående. Nyss intagit 2 alvedon för jag har huvudvärk sen är jag ju förkyld. Skulle inte vilja jobba idag utan bara sova men jobbar ändå. 

Har funderat nu att jag måste nog snacka med chefen imorrn, kanske kan jag inte jobba mer som jag tänkt utan gå hem. Jag har gjort de bra ändå tycker jag. Jag vill heller kanske inte chansa så ska jag få må så här. Onödigt. Men vi ser. Jag har 2 7-12 pass o veckan som jag kanske orkar avverka innan, men då är Anton sjuk & ja jag vet inte .. Får fundera på de.

Molande värk

Har en molande värk längst nere i ryggen, väldigt irriterande. Sen har jag haft sjukt mycket mer sm dragningar idag, har knappt kunnat gå längre bitar. Bara på väg till jobbet imorse fick jag 4 väldigt ihållande sm. Ska de börja bli så här blir de inge roligt ...  Kan inte avgöra om de är mer form av foglossning eller förvärkar. Hade aldrig förvärkar med Anton så har ingen aning om de är de .. Går ju in i v35 imorrn så är kanske inte konstigt isåfall ... 

42

42 dagar & exakt 6 veckor kvar till bf idag.

Natten har varit en mindre bra natt & morgonen nu likaså. Började med ont i nedre ryggen igår kväll, fick somna med vetekudden, vaknade inatt och mådde illa men somnade om. Sen nu imorse så känner jag mig också lite illa mående, nästan skakis. Lite ont nere i ryggen. Sen utöver detta så är jag ju lite halv förkyld & har ont i halsen varje morgon + att jag haft allergi på de & hela den här kombon är jätte rolig då man är höggravid! 👍


Funderar på att jobba helgen sen tis & ons mina kortturer 7-12 sen kanske jag får skippa de sista 5 passen som de känns nu. Men jag ska ta en dag i taget & känna, kan inget annat göra... Nu ska jag försöka att fortsätta stoppa i mig frukost innan jag ska traska iväg på jöbbe!

Toppen!

Nu har vi varit & besiktigat pärlan, var rätt säker på att då en 2a men den gick igenom :))) så jävla skönt! :P Nu ska även skattfan betalas denna månad också men sen är de ju ett år till nästa gång :P

Nu ska jag börja med maten sen efter 17 ska jag o lillen upp till Lindbergs & leka en stund :)

43

Ni är mellan 10-16 som ständigt är inne på min blogg dagligen så sätt gång & gissa nu!!! :D

Ja idag är de fredag, om ca 1h kommer farmor hit & passar Anton medan vi far in & besiktigar bilen jag & Nicke. Får se om pärlan går igenom eller ej ... Hoppas ✊

Annars har vi inte så stora planer, jag & lillen ska nog upp till familjen Lindberg en sväng på em. 

Ska in på biltema innan vi far hem också  och köpa skydd till baksäte, de blir så jävla dyngigt nu då de är vinter ....

Jaja, bäst & börja klä sig :)

Gissa!

Ni får jätte gärna börja gissa när nu tror syskonet anländer, datum, kön, vikt & längd så får vi se om någon lyckas pricka in rätt :)

Kan ju skriva att Anton var beräknad 1 Augusti men anlände 13 dagar över tiden i v41+5, han vägde 4250g & var 52cm :)

Syskonet är ju beräknat den 5 April :)

Så vad tror ni? ;)

45




46

Har jobbat min fm tur, nu är jag hemma, har ätit lunch & ska vila lite innan jag ska hämta hem knodden, sen tillbaka till jobbet till 16.30 sen ledig till lördag :) Nu kan jag verkligen börja räkna ner passen :)) snart bara 2 veckor kvar, har 9 pass kvar sen är jag leeeedig! Så skönt de ska bli.. Snart bara 1 månad kvar till bf, 1 mån (!!!!!!) ... De går så jädrans fort... Längtar efter sol & värme också, less på denna urusla vintern ...

Ska boka tvättid också kom jag på nu, de om jag ska passa på o tvätta imorrn kanske :)

Nä, vila så jag orkar jobba ikväll. Jag & pysen klev ju upp före tuppen imorse, 4.45 :o

v34 (33+0)

Då välkomnar vi ännu en ny vecka, vecka 34! :)
Bebis blir bara större & större och de känns. Igår var jag & Nicke till stan ett par timmar mitt på dagen, min höft värkte & ljumsken brände. Jag förstår att folk med värk är på dåligt humör för jag kände mig så arg på min kropp som inte lät mig funka bara några timmar, glömde fogbältet hemma också ... & inte nog med de så hade bebis hitta en olämplig ställning, den låg & sparkade alldeles in under höger revben så de högg & hade sig & värst var de då jag satt ihoptryckt & körde bil... Men nu efter natten känns de mycket bättre :)
Längtar som tusan efter bebis nu & längtar till tul som blir av om 2v & 2d, spännande och se storleken på pyret.

Ska packa ihop en väska åt Anton också med kläder, tandborste & andra nödvändigheter som måste finnas tillgänglig då vi far in, den spelar de ju ingen roll om jag för i ordning snart eller sen liksom :)

51

Idag är de ännu en em tur som väntar, börjar kl 16 idag till 21.30 & en kortis imorrn då mellan 12-17 sen ledig 3 dagar, skööönt :))

Nu sitter jag & Anton framför tvn en stund, snart lunchdax sen tror jag vi går ut en sväng o tar oss lite luft.

Vet inte riktigt hur vi ska göra på lördag om vi ska försöka hitta barnvakt. Vi ska in o besiktiga bilen kl 12.40 tror jag eller nåt sen funderar jag på om vi skulle göra stan & äta nå gott. Fira att min sambo inte längre kommer gå arbetslös, för nu har han äntligen fått sig en anställning och börjar nog i slutet på feb/början på mars :) härligt !! :)

53

Då har ännu en dag passerat..
Jobbade till 12, de är skönt för fm dagarna går så fort. Nu imorrn o tors jobbar jag kväll 16.30/16.00 - 21.30, sen en kortis mellan 12&17 på fredag sen är arbetsveckan över. Veckorna går så fort vilket även innebär att vi går vecka för vecka närmare slutet av denna graviditet.
Som jag tidigare skrivit så känns de nu att bebis börjar bli stor där inne, känner som den ligger alldeles under revbenen och trycker sig utåt så magen blir som en stor hård boll. Och idag då jag gick till jobbet så konstatera jag att de är nog sammandragningar jag får hela tiden då jag går, fick nästan stanna av 3,4 gånger på väg till jobbet, en väg som vanligen tar ca 4-5 min att gå. Magen vart sten hård & samtidigt känns de som att jag måste på toaletten... Skit jobbigt!

Annars idag har de inte hänt mycket, har börjat med ett litet hemligt projekt som jag kan dela med mig av då de är klart :) Nu känner jag att jag är så jäkla trött så ska ta och snarka här bredvid min lilla prins ❤️

Måste bara tillägga att idag har varit en glädjens dag men gott besked för vår framtid. Allt ordnar sig, de gör de alltid! :)

v33 (32+0)

Då gick vi in i ny vecka igen & vi är inne på den sista 5delen. Känns otroligt skönt ändå att de går så pass fort just nu.

Kände inatt då jag vaknade för att gå upp och kissa, magen blir så extra stor & hård och de gör nästan ont då man ska krångla sig ut sängen och upp. Men som tur behöver jag bara upp 1 gång på natten och kissa, sen på tidiga morgonen då. Man känner sig verkligen tyngre nu. Sen att jag har så ont i höften/foglossning gör de inte bättre, skulle vilja ut och promenera, men hinner bara en bit så värker de. Men brukar använda ett foglossningsbälte och då blir de ju lite bättre.

Har varit och kikat på småkläderna & har nog bestämt första plaggen för bebis. Kan ju smått göra i ordning de som ska ner i bbväskan trots att de är långt kvar men då är de ju klart :)

57

Just ikväll längtar jag lite extra efter att bli tvåbarnsmamma. Att få se vem som gömmer sig där inne & reaktionen på storebror då han får träffa sitt syskon för första gången :) imorgon har vi exakt 8 veckor kvar, kan ju givetvis bli upp mot 10v, har ställt in mig på de men de skulle vara roligt om de startade lite tidigare denna gång.
Jag har nu 4 veckors jobb kvar & 15 arbetspass under dessa veckor. De kommer gå fint tror jag, de känns så iaf :) Sen får jag vara ledig och förbereda :) Har sett en sida nu där jag ska beställa vagga ifrån också :)
Bilstolen ska upp från mor & far & skötbordet ska monteras upp.
Vill rensa inne här & förrådet.
Ska träna Anton o sova på sitt rum också. Sen vill jag ha massa bakat i frysen också. Så jag har lite o göra :))

Allt löser sig

Jag & Niclas lever efter samma motto, "allt löser sig".. Och de har de alltid gjort för oss, trots ibland att vi är påväg mot en kris så vänder de plötsligt & vi får alltid oväntade vändningar. 
Många kan låta negativ till val vi tidigare gjort & val vi gör, men även dessa människor inser sen att de löst sig.
Nu börjar jag verkligen känna en nöjd känsla över vart livet är på väg :) Jag älskar mig familj! ❤️

59

Jaha då var de onsdag, har varit ledig ni 2dagar så imorrn & fre blir de jobb. Har rätt sköna turer, delad tors & bara till 13 på fredag sen ledig helg :)

Jag & Anton vaknade samma tid som igår, ca 7.45. Anton somna efter 19 så de är skönt att han kan sova så pass länge på morgonen :) Men måste börja få i ordning bättre på hans rum så han kanske får början smått & sova där..kanske :)

Vi har då intagit frukost & nu sitter vi o ser barntv. Jag ska springa ner i tvättstugan har jag tänkt o kolla om de finns tid, sen ska jag duscha. Har tänkt att vi ska ut en sväng på fm idag också.

Sen ska jag till tandläkarn kl 15.10 idag, var där på koll igår & då fick jag tid redan idag för att laga en tand jag tuggat sönder för länge sen, lagningen var även lös där så han skulle inte peta så mycket så den lossna, jooovars den lossna igårkväll så har ett stort jävla hål i  tanden, så tur jag ska tillbaka idag!! :)


Nä, nu sätta igång. Snart ska nog Nicke upp! :)

Bm besöket v31+1

Då har jag varit hos bm & allt såg bara bra ut. Blodvärde hade höjts från 110 till 125 så de vad ju mycket bra, min kropp svarar bra på Niferex 👍 
Blodsockret låg på 4,9 & bl. trycket på 135/70.
Hjärtljuden låg mellan 136-140 ungefär & sf-måttet är 31, samma nu som de vad med Anton i v 33+0, så är större tidigare denna gång.

Nu ska jag dit igen om ca 3v, sen ul om 4 veckor :) wiiiie !!

Snart bm

Jobbat 7-12, hunnit hem & ätit en sallad, nu vidare till bm kl 13.
Skriver om besöket sen :)

v32 (31+0)



De närmar sig med stormsteg!! ❤️

63

Exakt 9 veckor till BF idag, de närmar sig med stormsteg & de känns som att bebis i magen tvär växt, idag har sparkarna gjort rätt ont, upp mot revbenen & neråt, aj aj!

Längtar så till att få se vad de är för en krabat som tittar ut 😊❤️

Jag älskar dig underbara unge ❤️




RSS 2.0